Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste cu Obecon - supliment alimentar pentru slabire sanatoasa

Cei de la Wave Pharma Cipru au lansat un nou produs de slabit numit Obecon. Este un supliment alimentar care este disponibil si in Romania, dar si cu livrare in strainate pentru diaspora. Contine extracte din plante care actioneaza asupra depunerilor de grasime si te ajuta sa slabesti.

Din prospect reiese ca, pastilele Obecon au urmatoarele indicatii:

- Obecon iti mentine silueta ideala, in mod natural si sanatos
- se recomanda in caz de obezitate
- trateaza obezitatatea la persoanele care au diabet

- este recomandat in caz de ateroscleroza
- este recomandat in caz de hipercolesterolemie (colesterol mult / nivel de colesterol prea mare in sange)

Ingredientele din pastilele Obecon sunt: extract din Commiphora Mukul (mirt de guggul indian), extract din Garcinia Cambogia, extract din Piper Nigrum (piper negru), extract din Trigonella Foenum-graecum (fenicul), celuloza microcristalina, dioxid de siliciu coloidal, fosfat dibazic de calciu, metilparaben sodic.
Imagine cu un supliment alimentar pentru slabire si reducerea colesterolului. Obecon. Click pentru detalii si cumparare
Cumpara  Obecon cu 60 de capsule
cu livrare in Romania

Cum se administreaza capsulele obecon ?

Obecon se administreaza de 2 ori pe zi, cate 1-2 capsule, cu cate 1 pahar de apa.

De unde se poate cumpara obecon ? Teoretic, ar trebui sa fie de gasit in magazinele naturiste, bioshop, plafare, sau gasesti pe internet, prin comanda online,
PE ACEST SITE cu livrare in Romania.

Update !

Comanda aici online Obecon cu livrare colet in  strainatate -toata Europa
Comanda aici online Obecon
cu livrare colet in
strainatate -toata Europa



Daca vrei capsulele de slabit Obecon, dar esti in afara tarii, acum ai sansa sa faci comanda online la Obecon de la acest magazin care face livrari in strainatate in toate tarile din Europa.

 La ei capsulele obecon costa in jur de 24 euro, dar merita pentru ca iti trimit produsul exact la adresa ta din diaspora.

Cate bucati sunt in cutia obecon ?

O cutie contine 60 de capsule si are un pret de aproximativ 50 lei (*), depinde de unde-l cumperi.

Ati folosit obecon ? Ati observat efecte secundare, reactii alergice ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa slabiti cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in slabire ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine o legatura de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog