Faceți căutări pe acest blog

Vitamine si minerale

Organismul uman are nevoire mereu se vitamine si minerale. Acestea se pot procura prin consumul anumitor fructe si legume dar si prin din carne.

In cazul in care avem carenta de vitamine organismul nostru se dezichilibreaza . E foarte important sa luam cantitatile necesare de multivitamine si multiminerale.

Iata mai jos cateva descrieri de vitamine si minerale.
- Calciu, Magneziu si Zinc - sunt foarte importante pentru sistemul nervos, ne ajuta sa fim puternici, relaxati si sa avem dinti si oase sanatoase. Magneziu gasesti in seminte integrale si alune.
- Vitamina K este foarte importanta in oprirea hemoragiilor. Vitamina K o gasesti de exemplu in varza murata
- Vitamina C ne ajuta sa avem un sistem imunitar puternic. Gasesti vitamina C in citrice : portocale, lamai, grapefruit, kiwi
- Iodul - ajuta glanda tiroida sa funtioneze corect
- Zincul,cromul, manganul, molibdenul, vanadiul si magneziul lupta cu diabetul si reduc riscul de infarct si de cancer.
- Molibdenul se gaseste in sucul de rosii

Cumpara aici

O metoda de a lua in acelasi timp vitamine si minerale ar fi produsul de la Alevia - Vitamine si multiminerale care contine 30 de comprimate. Aceste comprimate au in compozitie urmatoarele:Vitamina, Vitamina C, VitaminaB1, VitaminaB2, Vitamina B6, VitaminaB12, Biotina, Acid pantotenic, Vitamina D, Vitamina E, Acid folic, Vitamina K, Vitamina PP, Calciu, Crom, Fier, Potasiu, Iod, Cupru, Magneziu, Fosfor, Mangan, Clor, Molibden, Seleniu, Zinc, ginseng panax, samburi de struguri, guarana, macese

O cutie are un pret de aproximativ 15 lei si se gaseste in farmacii, plafare, magazine naturiste dar si online poti face comanda pe site-ul acesta.


sursa partiala articol "Calea naturista nr 2,2011"

Cauta pe acest blog