Faceți căutări pe acest blog

Tigaile Ceramicore

Am vazut o reclama la TV cu tigaile in care mancarea nu se lipeste. E vorba de tigaia Ceramicore care are suprafata ceramica neaderenta de care mancarea nu se lipeste si nu se arde.

Se pare ca in aceasta tigaie Ceramicore poti praji mancaruri delicioase fara sa folosesti ulei sau grasimi.
Tigaia se curata foarte usor dupa ce mancarea este gata fara prea mult efort.

Tigaia Ceramicore este mai speciala pentru ca are baza forma de fagure care retine si distribuie caldura catre nucleul din aluminiu al tigaii. In acest fel poti prepara mancaruri chiar si dupa ce ai luat tigaia de pe aragaz.

Tigaia Ceramicore are un diametru de 24 cm si o greutate de 2,2 kg.
Daca te intrebi cat costa aceasta tigaie, pretul Ceramicore este de 179 de ron. Daca cumpari tigaia ceramicore primesti si un set de 5 cutite, un suport de lemn si o foarfeca cadou.
Se poate gasi in reteaua magazinelor Telestarshop , se poate comanda telefonic la nr de tel 021-40.10.880 sau online pe internet pe site-ul www.telestarshop.ro

Dupa parerea mea e o investitie interesanta pentru cei care vor sa prepare mancare fara ulei in tigai speciale. Voi ce parere aveti despre tigaia ceramica Ceramicore? Va invit pe forum la discutii si comentarii despre ce tigaie e mai buna pentru gatit in bucatarie :)
Voi cu ce tigaie, vase gatiti in timpul dietei??

Cauta pe acest blog