Faceți căutări pe acest blog

Slim drink PlantExtrakt


Slim Drink - un produs romanesc facut de Plant Extract care trateaza obezitatea si celulita. Slim drink contine urmatoarele ingrediente:  Fucus vesiculosus (alga marina bruna), extracte vegetale de splinuta (Solidago virgaurea), fructe de fenicul, herba inflorita de vulturica, alcool etilic de cereale 55%vol.

Este un produs fitoterapic care ajuta la normalizarea proceselor metabolice, ajuta la detoxifierea organismului, stimuleaza tiroida care secreta hormonii tiroidieni care ajuta la arderea grasimilor.
In prospect scrie ca Slim drink este recomandat in caz de obezitate pe fond de hipotiroidism  (adica esti gras/grasa din cauza tiroidei); se recomanda si in cazul in care vrei sa faci o cura de detoxifiere, in cazul existentei unor edeme sau in caz de oligurie.

Slim drink este foarte eficient in cura de slabire daca este combinata cu o dieta echilibrata si exercitii fizice.

Cumpara de aici Slim Drink pentru eliminarea obezitatiiCura de slabit cu Slim Drink se face primavara si toamna . Administrarea se face cu cate 2 lingurite pe zi cu putina apa mereu inaintea meselor principale cu 30 de minute. Cura trebuie tinuta timp de 2 saptamani.

Slim Drink este intr-o sticluta de 120 ml si are un pret de 30 lei.
Se gaseste in plafare, magazine naturiste sau online pe internet de ex pe site-ul acesta care este un site de produse naturistesursa poza  ARGH

Cauta pe acest blog