Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Gerovital Body Slim - Cryogel modelant pentru slabit

In cazul in care cauti o crema cu proprietati modelatoare poti incerca noua crema /cryo gel de la Gerovital crema Body Slim.

Este un produs nou pentru slabit. Este un gel care este anticelulitic pentru ca lupta impotriva aspectului de coaja de portocala si remodeleaza corpul.


 Dupa aplicarea gelului vei simti un efect puternic de racire locala care va avea da un efect de fermitate pielii. Gelul de la Gerovital are efect de slabire datorita complexului de Bioslim PF pe care il contine.

Daca te intrebi cum se foloseste - modul de aplicare este simplu. Aplici de 2 ori pe zi gelul in zonele cu probleme  prin masaj circular pana se absoarbe complet gelul in piele.

 Pentru efecte garantate se recomanda sa il folosesti timp de cel putin 1 luna de zile.
poza Crema Cryogel Gerovital pentru slabit
Gel remodelare
corporala

Desigur trebuie sa alegi si o alimentatie sanatoasa si sa faci si exercitii fizice.

Body Slim Cryogel are un pret mic. Un tub are 200 ml.

Se gaseste in magazine de profil naturist sau pe internet il poti comanda de ex pe acest magazin naturist cu produse cosmetice
si ingrijire personala.
poza crema pentru abdomen plat
crema pentru abdomen plat

Gerovital Body Slim gel modelator pt slabit este produs in Romania de catre firma FARMEC si il puteti cumpara si pe site-ul lor aici.

Tot de la Gerovital poti cumpara o alta Crema modelanta care este pentru Abdomen Plat.

Contine cafeina, alge si extracte vegetale care elimina grasimiea de pe burta .

 Costa putin si se poate comanda si pe site-ul acesta.

 Cine a folosit deja aceste creme remodelatoare ? Va place efectul benefic ? Ceva opinii ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 
Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog