Faceți căutări pe acest blog

Cura de 10 zile cu Arkopharma Extracte fluide de plante

Cura de 10 zile cu Arkopharma fluide plate fiole

Daca vrei sa te apuci de o cura de slabit, sa slabesti in mod natural, poti face o cura de 10 zile cu fiolele din extracte de plante. Este vorba despre produsul Arkopharma fluide plate sau numit si Arkopharma Extracte fluide de plante. Contine 10 fiole de cate 15 ml fiecare, fiole care te ajuta la slabit.

In compozitia fiolelor sunt urmatoarele ingrediente: ceai verde, alge brune, ananas, orthosiphos. Daca te intrebi ce este Orthosiphon atunci din descriere am aflat ca este o planta care creste in Asia si care are proprietatea de a elimina apa din tesuturi, ajuta la eliminarea renala a apei fiind un diuretic excelent.


Aceste fiole se iau zilnic cate una pe zi, fiola trebuie agitata inainte de folosire. Modul de utilizare e usor:- rupi cele doua capate ale fiolei - zonele marcate si lasi lichidul din fiola sa curga intr-un pahar pe jumatate plin cu apa. Se bea continutul zilnic. Cura trebuie sa tina 10 zile.

Pretul fiolelor Arkopharma extracte fluide din plante este in jur de 62 de lei la Sensiblu, iar pe net pretul fiolelor e in jur de 55 lei pe site-ul altor farmacii.

Gasesti aceste fiole in farmaciile Sensiblu din toata tara lista farmaciilor le gasesti pe www.sensiblu.com. sau online pe internet il poti comanda pe site-ul farmaciei Stejara de exemplu sau pe Efarma.


In aceasta luna adica in martie 2012 cei de la Sensiblu recomanda acest produs pentru slabit in catalogul lor de produse Revista Blu - aprilie 2012, alaturi de produsele Arkopharma 4321 Minceur Ghrono -comprimate si Arkopharma 4.3.2.1 Caloriattack pliculete.


Cauta pe acest blog