Faceți căutări pe acest blog

Cellu Slim Elancyl impotriva celulitei rebele

Cellu slim Elancyl impotriva celulitei rebele

Daca ai probleme cu celulita si cauti metode, tratamente care inlatura celulita- aspectul de coaja de portocala poti incerca noul produs de la Elancyl numit Cellu Slim

Este un produs care are actiune eficienta impotriva celultei incrustate, celulitei rebele, pentru ca destocheaza toate tipurile de grasimi, chiar si pe cele rezistente.

Daca te intrebi este sau nu eficienta crema anticelulitica Cellu slim de la Elancyl atunci e bine sa stii ca din datele de prospect reiese faptul ca se vad rezultate demosntrate dupa 7 zile de la folosire si rezultate vizibile dupa 14 zile. Pielea devine neteda in zonele cu aspect capitonat -unde aveai probleme cu celulita, si obtii o silueta mai ferma si mai supla. Aplicarea cremei anticelulitce Cellu slim se face timp de 1 luna. Zilnic trebuie sa faci o singura aplicare in zonele cu celulita dimineata.

Ingredientele din Cellu Slim sunt ingrediente care asigura fermitate pielii si slabire eficienta. Crema contine cafeina si cecropia care au o actiune puternica de destocare a grasimilor persistente, iedera care ajuta la eliminarea toxinelor si a apei in exces, xantoxilina care incetineste si franeaza diferentierea adipocitara a celulelor grase si florizina din mar care impiedica formarea depozitelor de grasime.

Daca te intrebi cat costa Cellu Slim si unde se gaseste, ei bine e bine de stiut ca incepand din 1 martie 2012 se gaseste in toate farmaciile din tara alaruri de toate produsele pentru ingrijirea corpului marca Elancyl.

Pretul pentru Cellu Slim inca nu este publicat insa in aflu un pret exact revin cu aceasta informatie :) Pe site-urile din Franta pretule ste in jur de 27 de euro acum depinde la noi in Romania cat va costa daca tranfori din euro in lei ar fi in jur de 117 lei.

Poti citi despre femeile rebele care au testat Cellu Slim cateva review-uri pe site-ul www.cellu-slim.ro

Daca ai incercat deja produse Elancyl hai la discutii despre produse anticelulita si slabire pe forum

Cauta pe acest blog