Faceți căutări pe acest blog

Alevia Diafane formula lichida pentru slabit

Cei de la Alevia au lansat pe piata un produs nou pentru slabit numit Diafane.

Ce este Diafane? Diafane este o formula lichida, sa-i spunem un suc care ajuta la slabit. Este un produs care a fost creat special pentru a te ajuta sa slabesti sanatos si rapid.

Din datele de pe prospect Diafane de la Alevia are urmatoarele caracteristici:

- ajuta in lupta cu kilogramele
- slabeste si detoxifica fiind perfect in diete si slabit
- este un produs organic
- taie pofta de mancare
- inhiba pofta de dulce
- accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor
- intareste sistemul imunitar pentru ca are in compozitie vitamine si minerale
- creste nivelul natural de enegie

Ingredientele pe care le contiene Diafane sunt: superfructul Acai, mangostan (fruct tropical indonesian), hoodia gordonii, L-carnitina, extract de ceai verde, extract din boabe de ceai verde, Cha de Burge (extract din planta Cordia Salicifolia, supresor de apetit si diuretic) si guarana.

Diafane pentru slabit se administreaza zilnic cu 2 linguri (30 ml), de 2 ori, prima data dimineata inainte de micul dejun cu o jumatate de ora, si a doua oara, la masa de pranz.

Imaginea produsului de slabit Diafane, de la AleviaO sticla de Diafane Alevia are 946 ml, si un pret de aproximativ 90 de lei.

Se poate comanda de exemplu online, de pe ACEST SITE

A folosit deja cineva formula lichida pentru slabit Diafane de la Alevia?

Daca l-ai folosit deja si vrei sa-ti spui parerea si efecte observate, te invitam pe forum  sa vorbim despre produse de slabit si efectele acestora.

De asemenea, comentariile obiective sunt binevenite si in casutele de comentarii Google Plus sau Facebook de sub articol.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog