Faceți căutări pe acest blog

Tinctura nuca neagra - detoxifiant puternic pentru organism

Tinctura nuca neagra - detoxifiant

Daca doriti sa faceti un tratament detoxifiant  si deparazitar naturist puteti incerca un tratament cu tincura din nuca neagra.
Pentru cei care se intreaba ce beneficii poate aduce tratamentul cu tinctura de nuca neagra din datele de pe prospect aceasta tinctura este recoamandata pentru urmatoarele afectiuni: reumatism, colesterol ridicat, constipatie, acnee, guta, astm, psoriazis, eczema, prurit,
herpes, ulcer varicos, disfunctii glandulare, negi, escoriatii, afectiuni gastro-intestinale  fiind de un real ajutor pentru vindecarea mucoaselor, previne infarctul miocardic.

  Foarte important! Aceasta tinctura este recomandata pentru detoxifierea organismului, util celor care necesita tratament in cancer, mai ales in tratamentul cancerului intestinal, este recomandat in caz de  candida pentru ca are proprietati fungice impotriva Candidei albicans.
Tinctura din coaja de nuca neagra ajuta la eliminarea parazitilor intestinali cum ar fi parazitul Fasciolopsis Buskii - cel responsabil de aparitia formelor de cancer, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic, Giardoza, Oxiuraza.

Cura cu tinctura din nuca negru se face timp de 18 zile. Modul de administrare difera de exemplu la copii de administreaza o jumatate de lingurita pe zi iar la adulti 1 picatura in prima zi, 2 picaturi a doua zi inainte de masa. Pentru administrarea corecta va recomand sa
cititi pagina ASTA

Pentru un efect total de detoxifiere a organismului tinctura din nuc negru se combina cu capsule de pelin Wormwood si capsule de cuisoare Cloves.
Tinctura este facuta din extract bazat pe alcool din coaja de nuca neagra inca verde. Nucul negru - denumirea stiintifica este Jugland nigra si este un arbore care creste in America de Nord. Nucul negru este cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, antibacteriene,
antivirale, antiparazitare si antifungice.

Daca doriti sa stiti si niste preturi la produsele de mai sus, iata niste preturi informative:
- tinctura din nuca neagra are un pret de 145 lei
- capsulele de pelin costa si se gasesc la un pret de 95 ron
- capsulele de cuisoare te costa in jur de 69 ron

Produse ce contin nuca neagra se cumpara aceste produse pe site-ul ACESTA

Textul de mai sus este un extras din cartea Dr. Hulda Clark Vindecarea tuturor formelor de cancer
Daca vizitati site-ul puteti descarca gratuit o brosura scrisa de  Dr.Clark despre paraziti si bolile generate de acestia.

Cauta pe acest blog