Faceți căutări pe acest blog

Tigaia Doubletta

Pentru cei care vor sa gateasca cat mai special si mai sanatos pentru intreaga familie pot incerca noua tigaie Doubletta. Este o tigaie cu un sistem special de gatit.

Cu tigaia Doubletta poti gati o mancare sanatoasa si gustoasa si asa vei avea grija de sanatatea ta si a familiei tale.
De ce este asa de speciala tigaia Doubletta? Pentru ca nu arde carnea, poti gati cu ea fara ulei, legumele nu isi pierd propietatile nutrititioale si nici vitaminele daca sunt preparate cu doubletta.
Doubletta are un sistem dublu pentru gatire adica vei putea gati 2 feluri de mancare in acelasi timp.

Tigaia Doubletta este recomandata in special persoanelor care au sau vor sa urmeze o alimentatie sanatoasa, o dieta sau un regim special de dieta.

Pentru cei care se intreaba ce poti gati cu doubletta - o idee ar fi ca in tigaia de jos rumenesti carnea iar in partea de sus a tigaii- adica in al doilea compartiment pui legumele care se vor gati in acelasi timp cu carnea.
 Doubletta are un pret de aproximativ 149 de lei si se gaseste pentru cumparare pe site-ul www.toptvshop.ro

Este un produs original, cu o calitate garantata. Se zice ca este la cel mai mic pret si daca faci comanda ti se livreaza tigaia a doua zi. Este un produs la care i se face reclama si la TV.

voi ce alimente preparati cu tigaia Doubletta? Ce retete imi recomandati??

Am vazut ca poti prepara clatite, legume sote, fripturi si multe altele cu aceasta tigaie fara sa se arda si fara sa pui nici macar un pic de ulei...

Cauta pe acest blog