Faceți căutări pe acest blog

Portarul Alexander Rybka si produsul de slabit

Ieri 14 ianuarie 2011 a aparut o stire ca, portarul de la portarul lui Şahtior Doneţk echipa de fotbal din Ucraina, a fost depistat pozitiv, adica cica a folosit un produs de slabit, pentru a fi mai slab in timp redus.
Cel mai enervant lucru este ca, nu se spune cum se numeste produsul de slabit pe care l-a folosit Rybka, nu de alta dar asa, se baga toate produsele de slabit in aceeasi oala. Creeaza astfel falsa impresie ca, produsele de slabit ar fi de fapt interzise pe plan global.

Inteleg ca in lumea fotbalului e interzis sa te folosesti de produse de slabit pentru ca sunt considerate -produse de dopaj- mai ales ca fotbalistul daca le foloseste nu simte oboseala, dar ar fi bine daca s-ar spune si ce produs sau macar ce substanta era in produsul cu care a vrut sa slabeasca fotbalistul. Anul trecut tin minte ca povestea de dopaj a lui Mutu era cu sibutramina, anul asta oare ce substanta o fi?

Daca stie cineva aceasta informatie??
Am inteles ca acest portar e chiar la aceeasi echipa de fotbal unde antrena Mircea Lucescu care a suferit un accident rutier cu putin timp in urma....

sursa partiala www.realitatea.net
sursa poza 

Cauta pe acest blog