Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Totul despre ghimbir

La ce e bun ghimbirul ? La ce se foloseste ?
Ghimbirul este o planta ce face parte din familia Zingiberaceea si provine din Asia tropicala. Se foloseste radacina. Ce gust are? Nu prea seamana cu nici o planta gustata pana acum. Are un gust aparte, putin piscator, dar este foarte benefic pentru sanatate.

Ce proprietati are ghimbirul?
- este in primul rand vasodilatator - ii ajuta mai ales pe cei care au probleme cu venele, articulatiile, circulatia in general
- revigorant
- calmeaza durerile abdominale
Asa arata ghimbirul
- ajuta digestia, ajuta la eliminarea gazelor, da pofta de mancare, neutralizeaza toxinele din organism
- alunga starile de greata
- poate trata astmul

Ghimirul poate folosit si ca ceai- ceaiul de ghimbir este un bun remediu in raceli, calmeaza inflamatiile gatului, ajuta in caz de sinuzita, raguseala, febra, ajuta la eliminarea mucozitatilor si congestiilor nazale.
Ghimbirul este folosit ca planta medicinala terapeutica de 3000 de ani. Poate fi folosit si ca suc combinat cu morcovi.
Se poate folosi la gatit, deci in orice fel de mancare. Este o delicatete mai ales langa friptura.

Unde se gaseste? In Romania poti cumpara ghimbir la Kaufland.
Cat costa? Un kilogram este in jur de 15 lei. Poti cumpara pentru inceput doar o bucata de radacina pentru al gusta. Eu ador ghimbirul :)
Produse pe baza de ghimbir se gasesc in toate magazinele naturiste.

sursa partiala -revista Kaufland

Cafeform - o cafea care ajuta la slabit

A aparut un nou produs care vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca. Daca te tot gandesti - ce pot face ca sa slabesc- poti incerca de exmplu cafeaua care slabeste. Se numeste Cafeform.
Iata cateva informatii despre Cafeform -prospect/

Este vorba de o cafea rara care nu se prajeste, pentru a-si pastra puterea de "devorator de grasime". Extractul este decofeinizat, deci daca il folosesti nu va avea efecte negative asupra organismului. Nu are contraindicatii. Poate fi consumat si de persoanele care nu pot bea cafea sau nu le place gustul cafelei obisbnuite.


Ce contine? Ingredientul principal se numeste svetol. Svetolul este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici si chinmici
Cum se administreaza Cafeform? Cum se prepara? Cafeform este vandut in pliculete. Zilnic se bea o cafea preparata din continutul unui singur plic si apa. Nu se adauga zahar, eventual indulcitor, pentru a asigura slabirea.

Cat costa? Dozajul pentru 1 saptamana costa acum la promotie in jur de 49 de lei. Un pliculet costa in jur de 4,5 lei pe zi.

Unde se gaseste? Poti cumpara Cafeform pe internet pe pagina web

Sincer sunt curioasa ce efecte are si cine a slabit cu Cafeform. Astept pareri si comentarii.
Marturia unei femei care a slabit deja cu cafeaua verde, deconfeinizata Centriform o poti citi pe pagina vanzatorului.

Noua versiune a cafelei pt slabit se numeste acum Cafeform Plus.

Incepe emisiunea Da burta jos editia 2011

Cand incepe concursul de slabit prin emisiunea Da burta jos? Editia din 2011 se va desfasura in perioada 30 mai 2011 si 26 iunie 2011, timp de 4 saptamani.
Ideea concursului este lansata si sustinuta de Revista Men's Health care vrea sa demonstreze faptul ca un regim de slabire poate fi amuzant si placut.

In cadrul concursului vor fi pusi la slabit 8 concurenti,care vor face antrenament ,si vor primi sfaturi in nutritie si medicina sportiva.
In acest an Constantin Zamfirescu, Gogoase, din serialul "Trasnitii", de la Prima TV, v-a participa si el la concursul de slabit.
sursa www.libertatea.ro

Dieta cu capsuni

Daca doresti sa slabesti usor si eficient poti incerca o dieta cu capsuni. Asa poti slabi in jur de 2 kilograme intr-o saptamana. Iata reteta d slabit cu capsuni, aici poti afla ce trebuie sa mananci ca sa slabesti:
- Luni: mic dejun: 200 gr capsuni, 1 ou fiert, 1 pahar cu lapte; pranz: supa de pui, friptura de vita cu salata; gustare: un bol cu capsune; cina: 200 gr capsuni, branza de soia (tofu).
- Marti: mic dejun: 200 gr capsuni, fulgi de ovaz cu iaurt dietetic; pranz: supa de pui, salata de pui cu ciuperci si legume; gustare: un bol cu capsuni; cina: 200 gr capsuni, 1 iaurt.

- Miercuri: mic dejun: fulgi de ovaz, un pahar (200 ml) cu lapte (1,5% grasime); pranz: supa de pui, mancare de legume, salata; gustare: 1 bol cu capsuni; cina: spuma de capşuni, 1 pahar cu lapte.

- Joi: mic dejun: 200 gr capsuni, 1 ou fiert, un pahar cu lapte; pranz: supa legume, peste slab cu salata si lamaie; gustare: 1 bol cu căpşuni; cina: 200 gr capsuni, branza de soia tofu.
- Vineri: mic dejun: 200 gr capsuni, fulgi de ovaz, iaurt dietetic. Pranz: supa de legume, friptura de vita cu salata; gustare: 1 bol cu capsune; cina: 200 gr capsune, un iaurt dietetic.
- Sambata: mic dejun: fulgi ovaz, un pahar de 200 ml cu lapte (1,5% grasime); pranz: supa de legume, peste slab cu salata si lamaie. Gustare: un bol cu capsuni; cina: spuma de capsuni, un pahar cu lapte.
- Duminica: mic dejun: 200 gr capsuni, un ou fiert, 1 pahar cu lapte; pranz: supa de legume, piept de pui, salata; gustare: 1 bol cu capsuni; cina: 200 gr capsuni, un iaurt dietetic.

sursa www.libertatea.ro
Libertatea pentru femei - Alimentatie sanatoasa

Creme anticelulitice Elmiplant

Cei de la Elmiplant au lansat o noua gama de produse cosmetice. Este vorba despre cremele anticeluticice marca Cellulfight.
Cellufight este un tratament anticelulitic complet ce spulbera celulita format din : crema pentru masaj anticelulitic, gel anticelulitic pentru drenaj, crema exfolianta de dus, ulei pentru masaj anticelulitic.

Toate produsele contin ingrediente naturale, sunt testate dermatologic si nu contin parabeni.
Combate aspectul de coaja de portocala

Sunt eficiente? Au eficacitate dovedita! Poti slabi - 1cm in jurul coapselor dupa 4 saptamani.

Crema anticeluita Cellufight Elmiplant
Crema care subtiaza coapsele
in doar 4 saptamani
Cellulight - crema pentru masaj anticelultic contine are urmatoarele ingrediente: are de 2-3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul, contine Guarana ce activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi,are alge Marine actioneaza asupra depozitelor de grasime, reducand aspectul de "coaja de portocala" si contine Piper Negru care are efect termic, ce stimuleaza micro-circulatia.

Cat costa? Unde se gaseste?
Un tub de 200 ml se gaseste la un pret de 21 lei. Il poti comanda online de ex pe acest magazin naturist cu produse si cosmetice bio.

Mihaela Radulescu lanseaza cartea Intreaba-ma orice

Dupa succesul cartilor lansate in trecut, Mihaela Radulescu vine cu o noua carte pe piata. La Editura Polirom a publicat cartile Despre lucrurile simple in 2007 si Niste raspunsuri in 2009, volume care au devenit bestselleruri inca de la aparitie Noua carte lansata in 2011 se numeste Intreaba-ma orice .
La Editura Polirom, in colectia “Hors Collection”, va aparea volumul “Întreabă-mă orice” de Mihaela Radulescu, cu ilustratii de Ana Ularu, Andreea Esca si Dani Otil.

Cand va fi lansarea cartii? Unde va fi lansata cartea?
Lansarea cartii va avea loc in data de 28 mai 2011 la Targul de carte Bookfest. Evenimentul Bookfest va avea loc in perioada 25-29 mai 2011. Unde se desfasoara Bookfest? Targul de carte va fi in Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

„Nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagina cu pagina, ca un roman, cu nerabdarea de a ajunge la final. O poti deschide zilnic, la intamplare, poposind, ca pe o banca in parc, la fiecare intrebare inedita, la fiecare intrebare pe care nu ti-a pus-o nimeni, niciodata, respirand aerul curat al sinceritatii. Cine isi raspunde onest si abrupt lui insusi este cel mai castigat… Nu stiu cat de pregatiti suntem sa auzim raspunsurile limpezi ale altora, dar stiu cat de staruitoare poate fi uneori o intrebare si cat de multe schimbări poate provoca un raspuns.“ ...Mihaela Rădulescu

Unde gasesc cartea Intreaba-ma orice scrisa de Mihaela Radulescu?
Cartea poate fi cumpara si in format electronic pentru a fi citita pe iphone, ipad si ipod. Editura Humanitas Digital a ajutat-o pe Mihaela sa vanda cartea online pe aceste suporturi. Versiunea online costa 1,59 euro. Astfel cartea a devenit un record in vanzari -pentru aceste aplicatii
Cat costa cartea "Intreaba-ma orice"? Noua carte a Mihaelei Radulescu se poate cumpara la un pret promotional de 38.70 ron. Cartea are 308 pagini.
Unde se poate cumpara? O puteti comanda online pe site-ul Librex www.librex.ro

Safraline- uleiul care ajuta la slabit

Un nou produs de slabit a aparut pe piata din Romania in 2011. Este vorba despre capsula de slabire numita Safraline.

Iata cateva infomatii despre Safraline- prospect:
- este o capsula lichida de slabit ce contine un ulei rar ce ajuta in cura de slabire
- este 100% natural si nu re contraindictii

Ce contine? Ingredientul principal este un ulei esential de cartamina continut de sofranel (carthamus tinctoris) care este compus din 78% acizi grasi polisaturati, 11% acizi grasi nesaturati si 9% acizi grasi saturati, fiind cel mai bogat in acizi linoleici, dintre uleiurile esentiale si vegetale.

Ce pret are? O cutie de Safraline costa in jur de 49 de lei- acest pret este pentru o cura de 1 saptamana cu care poti slabi pana la 5 kilograme
Unde se poate cumpara? Unde gasesc Safraline in Romania? Se poate comanda online pe site-ul www.safraline.ro

Cum se iau aceste capsule lichide de slabit Safraline ? Mod administrare:
Doza zilnica recomandata este de 3 capsule pe zi, cu 15-30 minute inainte de mesele principale, cu un pahar mare de apa.

Totul despre Urinosalm

La ce ajuta medicamentul Urinosalm? Urinosalm este un produs care protejeaza aparatul urinar, ajuta la imbunatatirea capacitatii de aparare, diuretice si de protectie a rinichiului. Substantele bioactive din compozitia sa au actiuni puternic antiinflamatoare.

Ce contine? Ingredientele sunt plante ayurvedice :Juniperus communis, Boerhavia diffusa, Crateeva nurvala, Piper cubeba, Tribulus terrestris, Asparagus racemosus, Bergenia ligulata, Pluchea lanceolata, Gumacacia

Cat costa? O cutie cu 100 de tablete se gaseste la un pret de aprox. 32 lei.
Unde se poate cumpara? Poti comanda online Urinosalm pe site-urile
www.ayurmed.ro
www.pcfarm.ro
www.naturashop.ro

Cynarix - tablete cu extract de anghinare

La ce bun medicamentul cynarix?
Cynarix Montavit medicament este indicat in: colecistita cronica, diskinezie biliara, constipatie cronica.
Ce contine?
Are in compozitie extract de Anghinare
Cat costa? In farmacii il gasesti la un pret aproximativ de 15 lei. O cutie are 24 tablete.

De unde il pot cumpara online? Unde gasesc?
Poti face comanda la urmatoarele farmacii online:
- www.webfarm.ro
- www.farmaciiledona.ro

Astragalus

Informatii despre un produs antitumoral numit Astragalus
Prospect:
- antitumoral eficient in cazuri de : cancer de san, rinichi, ficat, plamani, prostata, ovare, oase, cervical, colorectal, endometru, limfom Hodgkin);
- antioxidant
- antiviral in cazul virusului Papiloma (Papilloma);
- imunostimulator

- detoxifiant: neutralizeaza toxinele din sange şi sistemul limfatic;
- antiviral, antibacterian: combate infectiile cu bacterii, streptococi, stafilococi, virusi (virusul gripal, herpetic, Epstein Barr, Coxackie b3, HPV, virusul hepatic B si C);

- activant metabolic (pentru cei cu metabolism scazut e. g. in hipotiroidie);
- diuretic antiedematos puternic;
- protector renal in nefropatie diabetica, nefrite cronice şi acute;
Cumpara de aici capsule ce contin radacina de astragalus
Capsule ce contin
radacina de astragalus
- protector pulmonar in tuberculoza, fibroza, bronsite, astm;
- cardiotonic in miocardita si endocardita;

- hepatoprotector;
- tonic cerebral in afectiuni neurodegenerative cum ar fi boala Alzheimer, schizofrenie;
- vasodilatator, anticoagulant, hipotensiv: regleaza permeabilitatea capilara, reduce riscul de ischemie cerebrală, reduce tensiunea arteriala;
- intareste pozitia organelor interne in prolaps uterin, prolaps anal;
- protejeaza organismul de efectele chimoterapiei;
- regleaza nivelul glicemiei in diabetul zaharat;

- antianemic, antimalaric, antialergic;
- tonifica splina in cazurile de splenomegalie;
- adjuvant in afectiuni digestive cum ar fi diaree, flatulenta, ulcere, hemoragii;
- tonic masculin si feminin

Ce contine Astragalus? Ingrediente: ASTRAGALUS 8000mg/90 capsule:
Radacina de Astragalus (500 mg de extract 16:1)………..8000 mg.

Cum se iau aceste pastile?
Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului.
Cat costa? O cutie cu 90 de capsule de gaseste la un pret de aproximativ 24-90 lei.
Unde se poate cumpara? Il poti procura online de exemplu pe site-ul unei farmacii canadiene cu reprezentanta in Romania.

Se gaseste astragalus si sub forma de pulbere. O punga cu 125 gr costa in jur de 43 de lei. Puteti comanda online produse pe baza de radacina de astragalus pe acest site- cu produse naturiste.

Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Isogel - un gel care iti da energie

Ce sa fac ca sa am mai multa energie ?
Daca vrei sa ai mai multa energie, mai ales daca faci sport poti incerca un produs nou aparut pe piata. Se numeste Isogel.
Prospect:
-  Isogel este un nou trip de gel ultra-concentrat compus dintr-un amestec de carbohidrati simpli si complecsi care genereaza energie rapida dar si pe termen lung. Livreaza rapid energie sportivilor FARA a fi nevoie de consum de apa imediat !!!
- poate fi consumat in timpul antrenamentelor sau al competitiilor. Cu ajutorul EnergyBelt sau al TrailBelt de la High5 poti sa transporti suficient gel pentru a te energiza pe intreaga durata a unei competitii.

- Isogel este ideal pentru sportivii care cauta o sursa curata, naturala de energie. Nu contine ingrediente modificate genetic sau de origine animala. Este recomandat oricarui tip de sport: ciclism, alergare, trekking, alpinism, tenis, ski etc
- produs vegetarian fara organisme modificate genetic
Ce contine? Ingrediente: maltodextrina, apa, glucoza, suc de portocale 10%, sare de mare, conservanti E211, E202.
Cum se consuma? Se desface plicul si se consuma imediat, chiar si in timpul antrenamentelor.

Cat costa si unde se poate cumpara Isogel? Un plic de 60 g costa in jur de 4 lei. Il poti cumpara online pe site-ul Nutricult - nutritie sportiva www.nutricult.ro

Castiga cu Silhouette prin campania Greutatea ideala

Centrul de infumusetare si slabit Silhouette lanseaza campania Greutatea ideala- concurs de slabit.
La ce se refera acest concurs?
Daca ajungi la greutatea ideala in 2 luni poti castiga 5 excursii de vis pentru tine si partenerul tau.
Pana cand e concursul? Perioada campaniei este 1 mai 2011- 15 august 2011
Cum castigi? Primest detalii in centrele Silhouette din tara.

Unde sunt centre de slabit si infrumusetare Silhouette? Le gasesti la adresa:
- Centrul Silhouette din Unirii, Bucuresti Bulevard Regina Maria, nr 1

- Silhouette din Piata Romana, Bucuresti Piața Romană - Bdul Lascar Catargiu nr 17,
sector 1, Telefon 021.650.01.20/21/22/23/24
- Centru slabire Silhouette din Iasi adresa Bloc Moldova, Str Anastasie Panu nr 27; Tel 0232 26 11 33/ 0720225159
- Silhouette - Dorobanti adresa - Calea Dorobantilor nr 200; Tel:021 231 89 77/ 0727225158
- Centre de Slabit si Infrumusetare Silhouette - Constanta adresa B-dul Mamaia nr 168; Tel: 0241 55 05 96 /97

detalii pe www.silhouette.ro

Cidru de mere sau Apple Cider Vinegar

Daca vrei sa slabesti rapid incearca capsulele din cidru de mere. Este un produs relativ nou pentru slabit, dar care este cunoscut in intreaga lume.

Iata ce efecte au pastilele din cidru de mere 180 prospect:
- comecializat si sub numele de apple cider vinegar 180 ultra pur 100%
- este creat din otet din cidru de mere incapsulat un adevarat devorator natural al grasimii in exces
- elimina surplusul de grasime din organism
- imbunatateste digestia
- scade pofta de mancare
- elimina toxinele din corp
- accelereaza metabolismul

- te incarca cu energie
- este un produs pentru slabit recomandat atat femeilor cat si barbatilor
- ajuta la reglarea tranzitului intestinal,
- detoxifica organismul

Cat costa Apple Cider Vinegar 180? Unde gasesc cidru de mere? Se poate gasi la un pret de 147 lei 1 Flacon Apple Cider
cu care poti slabi pana la 7 kg. Un flacon contine 180 de tablete.
Unde il pot procura, cumpara? Il poti comanda online pe site-uri cu produse de slabit

Cine a slabit cu cidru de mere- apple cider vinegar? Printre vedetele care au slabit cu aceste pastile se afla: Beyonce, Jennifer Aniston, Jessica Alba,  Bil Clinton, Fergie, etc.

Pastile de slabit Bio Slim -slabeste bio

Daca vrei sa slabest printr-o metoda bio poti incerca pastilele de slabit Bio Slim.
Iate cateva detalii despre Bio Slim, prospect si efecte:
- asigura o slabire rapida chiar din prima saptamana
- este un supliment nutritiv pentru slabit

- suprima apetitul
- nu are efecte secundare
- mentine energia organismului
- metoda rapida de slabit

- are rata de succes 100% in slabire, chiar in cazuri grave de obezitate
- este un tratament de slabire recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati
- are o formula unica, complet naturala
- contribuie la dislocarea depozitelor de grasime acumulate la nivelul
- protejeaza sanatatea
- metoda noua de slabit, metoda revolutionara

Cat pot slabi cu Bio-slim?
- cu o cura de 30 zile, 60 comprimate se pot slabi pana la 15 kg

Cat costa?
O cutie cu 60 pastile se poate cumpara la un pret de aprox 79 lei
Unde se gasesc Bio Slim?
Il poti comanda online pe site-ul www.bioslim.ro

Poti slabi 5 kg in 14 zile cu friptura

Daca iti place carnea si vrei sa te apuci de o cura de slabire poti incerca dieta cu fripturi. Poti pierde 5 kilograme din greutate in 2 saptamani.
Reteta de slabit pentru 5 kg
Luni:
Mic dejun: cafea
Pranz: spanac cu putina sare, 2 oua tari
Cina: salata verde, telina, o friptura mare

Marti:
Mic dejun: 1 chifla, cafea
Pranz: o friptura mare, salata, fructe
Cina:sunca-nelimitat

Miercuri:
Mic dejun: 1 chifla, cafea
Pranz: salata verde, rosii, 2 oua tari
Cina: salata verde, sunca

Joi:
Mic dejun: 1 chifla, cafea
Pranz: branza svaiter, 1 ou, morcovi
Cina: iaurt dietetic, fructe

Vineri:
Mic dejun: morcovi cu lamaie
Pranz: peste sau conserva de peste, rosii
Cina: salata verde, 1 friptura mare

Sambata:
Mic dejun: 1 chifla, cafea
Pranz: pui la gratar
Cina: morcovi, 2 oua

Duminica:
Mic dejun: ceai cu lamaie
Pranz: 1 friptura mare, fructe
Cina: orice
Din ziua 8 se repeta regimul. Cafeaua trebuie bauta neagra, fara lapte si zahar. Friptura trebuie facuta pe cat posibil fara grasimi sau grill. La fructe si legume cantitatile sunt nelimitate.

sursa www.feminis.ro

Dieta Kate Middleton

Cum a slabit Kate Middleton pentru nunta secolului? Se pare ca celebra Kate a reusit sa slabeasca inaintea nuntii cu ajutorul dietei Dukan.
Iata cateva idei de dieta urmate de Kate

- incearca sa manance numai alimente cu IG scazut adica : carne slaba, peste si legume, fasole, salate si somon
- face miscare cel putin 1 ora pe zi – prefera vaslitul (la aparatul de vaslit), joggingul si exercitiile cu greutati. merge regulat cu bicicleta si incearca sa isi echilibreze exercitiile cardio cu sesiunile de yoga, pentru a-si imbunatati flexibilitatea corpului.

Cum este dieta dukan? Dieta Dukan consta intr-o serie de 4 faze (atacul, croaziera, consolidarea si stabilizarea greutatii), faze ce permit o slabire rapida, in prima etapa, apoi o slabire mai lenta si sanatoasa, pana la atingerea greutatii ideale si stabilizarea acesteia. Aceste faze vor permite sa atingi greutatea ideala pentru inaltimea si conformatia ta.

 Cati ani are Kate Middleton? Momentan are 29 de ani - data nasterii fiind 9 ianuarie 1982
sursa www.idieta.ro

Dieta cand esti la menopauza

Cand se instaleaza menopauza la femei, pe langa simptomele deranjante apar si kilogramele in plus.
Pentru a scapa de kg se poate urma o dieta speciala in timpul menopauzei Te ajuta sa slabesti in jur de 2 kg in 7 zile, daca pe langa dieta se face si miscare.
Iata reteta de slabit, meniu pt o saptamana:

Luni
Mic dejun: cafea cu lapte de soia, 2 felii paine integrala, 2 felii sunca de curcan
Gustare: 1 mar
Pranz: 150 gr pui la gratar, 200 gr conopidă sotata, 2 felii paine prajita
Gustare: 150 gr iaurt degresat
Cina: 150 gr somon la cuptor, 200 gr fasole verde sotata

Marti
Mic dejun: cafea cu lapte de soia, 200 gr iaurt, 30gr cereale integrale
Gustare: banana
Pranz: 150gr salata verde cu rosii si ridichi; 200gr merluciu la gratar/fiert si 1 cartof copt
Gustare: 1 felie paine integrala cu branza si sunca curcan
Cina: 200 gr orez cu spanac, 50 gr mamaliga

Miercuri
Mic dejun: cafea cu lapte de soia, 2 felii paine integrala, branza degresata, sunca de curcan
Gustare: 2 kiwi
Pranz: 150 gr piept pui la gratar, 150 gr sote spanac, 2 felii de paine prajita
Gustare: 120 gr iaurt degresat, 2 biscuiti integrali
Cina: 250 gr salata varza cu morcovi si 50 sunca pui, 2 felii paine integrala

Joi
Mic dejun: cafea cu lapte degresat, 150 gr salata de fructe
Gustare: 1 felie paine cu sunca curcan si branza degresata
Pranz: 150 gr piept curcan la gratar, 200 gr salata cu spanac, rosii si 2 felii de paine integrala
Gustare: 3 biscuiti graham, 200 ml suc grepfrut
Cina: 150 gr somon la cuptor, 200 gr fasole verde sotata

Vineri
Mic dejun: cafea cu lapte de soia. 150 ml iaurt, 30 gr cereale integrale
Gustare: ceai verde, 1 mar
Pranz: 200 gr ciuperci la gratar, 2 felii de paine integrala prajita
Gustare: iaurt degresat
Cina: 200 gr cod la gratar cu sos de usturoi si 100 gr orez cu legume

Sambata
Mic dejun: cafea cu lapte de soia sau ceai, felie paine cu sunca de curcan si branza degresata
Gustare: banana
Pranz: 200 gr vinete umplute cu carne de pui, 2 felii paine integrala
Gustare: 150 gr ananas proaspat
Cina: 200 gr spanac, 50 gr mamaliga

Duminica
Mic dejun: cafea cu lapte de soia, 120 gr iaurt degresat, 30 gr fulgi ovaz
Gustare: 3 biscuiti graham
Pranz: 150 gr sardine la gratar, 200 g dovlecei gratar si mujdei de usturoi
Gustare: 200 gr ananas proaspat
Cina: 200 gr salata rosii, branza degresata si busuioc, 2 felii paine prajita

African Mango - produs pt slabit recomandat de Dr Oz

Fructul mango ajuta la slabit. Din Mango se gasesc si suplimente alimentare care slabesc. E vorba despre african mango.

Informatii despre extractul de African Mango prospect
- ajuta la arderea grasimilor
- ajuta la scaderea in greutate
- scade colesterolul
- energizeaza organismul
- arde grasimile de pe talie, abdomen, solduri si coapse
- NU are efecte adverse
Imagine cutie african mango de la Vegis - click pentru a cumpara produsul

African Mango se spune ca este foarte eficient in lupta impotriva kilogramelor in plus datorita abilitatii sale de a controla cantitatea de Leptina din organism, subtanta responsabila de regularizarea metabolismului si a apetitului.

Bogat in vitamine, uleiuri esentiale si minerale. Nativii din Africa de Vest consuma de secole Mango African, pentru un surplus de energie si rezistenta pe timpul vanatorii.

Cat se poate slabi cu African Mango? In jur de 14 kg dupa 10 saptamani
Cum se administreaza? Pentru a fi 100% eficient trebuie administrate 3 capsule de african mango pe zi

Cat costa pastilele de slabit din extract de African Mango ?

Unde se poate comanda? Unde gasesc African Mango ?

Cutia cu 60 de capsule este la un pret de aproximativ 48 de lei. Il puteti comanda pe acest link 

Cine a folosit mango african ? Ce vedeta a slabit cu ele ? Din reclame reiese ca vedeta Oprah este cea care a reusit sa slabeasca 20 de kg cu aceste pilule.

Astept pareri pe forum  sau in casutele de comentarii de sub articol, respectiv, pe paginile noastre de facebook si google plus.

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.

Exercitii de slabit cu Beyonce -videoclip


Daca vrei sa faci niste exercitii care te ajuta sa slabesti poti face exercitiile facute de Beyonce in videoclipul alaturat.
Beyonce s-a alaturat campaniei lansate de Michelle Obama, campanie numita "Let's Move! Flash Workout", care isi propune sa traga un semnal de alarma cu privire la obezitatea infantila.

Beyonce a acceptat sa fie protagonista unui videoclip de 4 minute in care propune o serie de miscari simple si rapide care sa ajute la arderea de calorii si la tonifierea musculaturii.

Daca ai un copil obez, supraponderal poti incerca sa-l indemni sa faca miscarile din videoclip mai ales ca asa va privi totul ca pe o joaca si intre timp poate si slabeste un pic :)

Test gratuit astm- Ziua mondiala ale astmului

Daca vrei sa faci un test gratuit pentru astm acum ai ocazia in perioada 2-15 mai 2011 sa faci acest lucru in cabinetele medicale de specialitate din Romania.
Ziua Mondiala a Astmului este un eveniment organizat anual de specialisti din mai multe tari, in scopul cresterii nivelului de control asupra astmului.
In România, Societatea Romana de Pneumologie, cu sprijinul AstraZeneca, organizeaza campania nationala de testare si educare a populatiei, sub mesajul: "Tu poti avea astm. Astmul nu te are pe tine! Astmul poate fi controlat!"

Pe langa tastarea astmuluia,cei care locuiesc in Bucuresti isi pot masura gratuit functia pulmonara si pe 14 si 15 mai 2011, in Parcul Tineretului. Testarea se numeşte spirometrie, nu doare, nu dureaza mult, nu necesită efort, iar rezultatul ei se dă pe loc", spune Prof. Dr. Florin Mihalyan, Presedintele Societatii Romane de Pneumologie.

Unde se pot face teste pentru astm in tara, la care cabinete medicale? Pentru a afla la care cabinet medical poti merge in orasul tau intra pe site-ul www.invingeastmul.ro si la rubrica localizare medic se deschide o lista intreaga cu numele, adresa si numarul de telefon al cabinetului sau medicului, centrele de testare unde iti poti face test pt astm.

sursa partiala www.gandul.info

Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organim

Daca cauti tratament pentru durerile de ficat si rinichi iti recomand cartea Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism si zeci de remedii vegetale, drenante.
Cartea e scrisa de renumitul naturopat Christopher Vasey, lansata in Romania de editura Niculescu.

In acest ghid gasesti solutii simple si naturale pentru regenerarea si purificarea organismului. Contine tehnici de detoxificare ce vindeca boli si iti reda pofta de viata. Ghidul explica pe intelesul tuturor functia de curatare a organismului si prezinta metodele 100% naturale prin care se poate poate face revitalizarea organismului.


CUPRINS
Partea I. Drenarea toxinelor (drenajul; emonctoriile; derivatiile)
Partea a II-a. Dezincrustarea deseurilor profunde (dezincrustajul; tehnicile de dezincrustaj) •

Concluzii • Anexe (note despre folosirea plantelor medicinale; masajul zonelor reflexogene plantare; dezintoxicarea toxicomanilor si curele de drenaj; cure de slabire si detoxificare)

Cat costa ghidul de detoxifiere de Christopher Vasez?
Cartea se gaseste la un pret aproximativ de 15 lei la editura Nemira sau o poti cumpara mai ieftin maine 4 mai 2011 impreuna cu ziarul Libertatea la un pret promotional de 9,99 lei.
Cum poti comanda cartea? mergi pe site-ul www.niculescu.ro si faci comanda online.

sursa partiala www.libertatea.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog