Faceți căutări pe acest blog

De ce te ingrasi.. carte cu raspunsuri

De multe ori ne intrebam, de ce ma ingras chiar daca incerc sa scap de kilogramele in plus? O carte vine acum in ajutor sa ne raspunda la aceasta intrebare.

Cartea se numeste " De ce te ingrasi. Afla raspunsul aici si scapa de curele de slabire. Este scrisa de Gary Taubes si in Romania este lansata de Editura Trei. Anul aparitiei este 2011 si cartea are 304 pagini.
citat:

"Consumam prea multe calorii si facem prea putina miscare – acestea sunt explicatiile standard care ni se ofera drept cauze ale unui fenomen ce risca sa capete proportii endemice: cresterea generala in greutate a populaţiei.

Atunci, de ce toate dietele bazate pe reducerea consumului de calorii si pe suplimentarea exercitiilor fizice, pana la urma, dau gres?

Cumpara cartea direct aici
Cumpara cartea
direct aici
„Dacă atat de multi oameni se ingrasa si devin diabetici din cauza ca au primit sfaturi gresite, nu ar mai trebui sa ne pierdem timpul cu determinarea exacta a cauzei.

Povara numeroaselor boli legate de cresterea excesiva a greutatii copleseste deja nu numai sute de milioane de indivizi, ci si intregi sisteme sanitare."
Gary Taubes"

Cartea are un pret de 9 lei si o gasesti pentru comanda pe site-ul acesta.

E o idee si de cadou pentru femei care vor sa slabeasca si sa-si schimbe aspectul exterior.  Cine a citit deja aceasta carte ?

Va place  ?  Cat de eficiente sunt sfaturile ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision

. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog