Faceți căutări pe acest blog

Alimentatie copii - cum si ce dieta este recomandata pentru copii?

Alimentatie copii - cum si ce dieta este recomandata pentru copii?

De exemplu vedeta Nadine a creat o alimentatie speciala pentru fiul ei de 1 an si 4 luni. Pentru a creste sanatos incearca sa ii dea in alimentatie doar produse intergrale. Nu ii da produse care contin faina alba si nici zahar.
Pentru ca si Nadine tine dieta si a si slabit sanatos dupa sarcina, incearca sa manance cat mai sanatos de aceea il creste si pe fiul ei cu produse sanatoase.
Prepara deserturi doar cu sirop de agave, iar biscuitii i-a inlocuit cu mere deshidratate.

Eu personal cred ca e bine daca obisnuiesti copilul sa manance putin diferit de alimentatia obisnuita. Adica daca creste fara sa manance produse care contin zahar si faina alba, garantat nu va avea probleme de greutate. Eu am slabit eliminand din alimentatie produsele care contin zahar si faina si sincer am scapat de 13 kg. Deci eu zic ca e un lucru pozitiv, ceea ce face Nadine legat de alimentatie sanatoasa.

Nadine a povestit despre alimentatia fiului ei pe AcasaTV la emisiunea Povestiri Adevarate
Voi ce alimente credeti ca e mai bine sa fie in alimentatia copiilor? Credeti ca Nadine procedeaza corect daca  ii da copilului doar produse sanatoase si integrale? E bine sa mananci fara faina alba si fara zahar? Haideti sa povestim.

sursa patiala www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog