Faceți căutări pe acest blog

SOS Cardio -testul cartonaselor

A fost lansata o campanie privind riscul cardiovascular. Din pacate conform medicilor, in Romania
62% din totalul deceselor este din cauza bolilor cardiovasculare.
Care sunt cauzele bolilor cardiovasculare: varsta, ereditatea, fumatul, colesterolul, obezitatea, sedentarismul, stresul, hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat.

Campania'SOS Cardio - Atentie, risc cardiovscular" a fost lansat de catre Fundatia Romana a Inimii - prof. Dan Gaita care spune " A controla riscul cardiovascular inseamna sa poti prelungi speranta de viata cu cel putin 10 ani"

Cum sa previn bolile de inima si hipertensiunea arteriala? Cum pot reduce riscul problemelor de inima?
 - Fii activ - Se recomanda sa faci exercitii fizice cel putin 30 de minute pe zi sau sa faci plimbari pe jos zilnice.
- renunta la fumat
- mananca sanatos
- slabeste
- controleaza tensiunea arteriala
- controleaza colesterolul
- controleaza glicemia
Cum e testul cartonaselor? De ce sa fac testul? E bine sa faci acest test pentru ca asa vei afla cat de sanatoasa iti e inima.
Unde gasesc testul pentru inima- Testul cartonaselor?  Cum se face acest test?

Cum fac Testul Cartonaselor? Testul Cartonaselor este usor de facut, mergi  pe site-ul www.soscardio.ro sau suni la linia telefonica gratuita, 0-800-070-777, unde un cadru medical ofera informatii despre factorii de risc si il ajuta pe cel care suna sa isi faca evaluarea riscului de boli cardiovasculare.

Medici atrag atentia asupra faptului ca barbatii sunt mai predispusi la boli cardiovasculare dupa varsta de 45 de ani, iar femeile dupa instalarea menopauzei, adica in jurul varstei de 55 de ani.

sursa www.stirileprotv.ro

Cat costa sa faci testul? Testul nu te costa nimic, e gratuit si odata ce il faci pe net afli din start care este riscul tau de boli cardiovasculare.

Cauta pe acest blog