Faceți căutări pe acest blog

Resveratrol

Informatii despre resveratrol
Ce este? Rsveratrol este o substanta ce apartine grupului polifenolilor, cu actiune antioxidanta puternica si  benefica organismului uman, atat in scop preventiv, cat si in tratarea diferitelor afectiuni cronice. Resveratrolul este o substanta antitumorala.
Este cel mai puternic antioxidant. Este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul si de 50 de ori mai puternic decat vitamina E. Este de 20 de ori mai puternic decat vitamina C.

In ce gasesc resveratrol ?
Alimentele care contin resveratrol sunt: struguri negrii, struguri rosii, vin, must, afine, mure, rodii, nuci, prune inchise la culoare, varza rosie, ceapa rosie, fasole boabe de culoare neagra, mere cu coaja rosu- inchis,coacaze, rosii si negrem merisor.

De ce e mai bine daca luam suplimente de resvaratrol ? Pentru ca suplimentele contin o cantitate concentrata de resveratrol care au actiune mai rapida asupra afectiunilor.

Si in alimente e bine sa le consumam insa pentru a avea efectul asteptat ar trebui sa mancam deodata o cantitate mult mai mare de struguri negri de ex. pentru a avea o cantitate suficienta de resveratrol careo gasim astfel in forma concentrata in capsulele care se vand pe piata.

Se pot lua suplemente de resveratrol sub forma de tablete.
Ce efecte benefice are resveratrolul ?

Proprietati si prospect:
- cardioprotector, antioxidant,  are actiune benefica asupra aparatului cardiovascular, reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, reduce nivelul sangvin al colesterolului rau, scade vascozitatea sangelui prevenind aparitia trombozelor.

- relaxeaza si dilateaza arterele,  aduce la valori normale tensiunea arteriala, impiedica aparitia aterosclerozei, previne aparitia cardiopatiei ischemice, este benefic si in sechelele postinfartului miocardic.
- stopeaza multiplicarea celulelor canceroase
- diminueaza simptomele menopauzei

Cat costa capsulele Resveratrol? O cutie cu 30 capsule are un pret de 72 lei.
Unde gasesc resveratrol supliment capsule? Se gasesc in farmaciile  naturiste, plafare si pe net il poti comanda de ex pe site-ul


Cauta pe acest blog