Faceți căutări pe acest blog

NO-SPA

Pentru ce probleme se ia NO-SPA? Prospect:

Indicatii NO-Spa: se recomanda in caz de colici renali, hepatice si intestinale, ulcer gastric, ulcer duodenal, spasme vasculare periferice si encefalice, avort iminent, travaliul prematur, diskinezie hipermotorie a vezicii biliare, este recomandat si pentru scurtarea fazei dilatarii cervicale si a duratei expulsiei fatului.

Cum se iau pstilele de NO-SPA? Si pentru cat timp trebuie luate? La adulti se iau de 1-3 ori pe zi, La copii intre 6-12 ani se administreaza 20 mg de 1-2 ori pe zi.

Ce efecte adverse pot aparea de la pastilele NO-SPA?
Efecte adverse simptome : palpitatii, ameteti, senzatie de caldura, perspiratie. Daca se administreaza intravenal poate crea colaps, aritmii, inhibitie respitatorie, hipotensiune arteriala.

Cat costa tabletele NO-SPA? Preturi:  NO -spa forte tab 80 mg -pret 48 lei
Unde gasesc NO-SPA? Se poate cumpara in orice farmacie din tara. E bine sa te consulti cu medicul inainte sa il folosesti.

Ce are in compozitie? Ingrediente :Substanta activa esle clorhidratul de drotaverina. Fiecare comprimat contine clorhidrat de drotaverina 40 mg. Excipientii sunt: stearat de magneziu, talc, povidona K25, amidon de porumb, lactoza monohidrat.

Ati folosit medicamntul No-spa? V-a ajutat? Voi pentru ce probleme il folositi?

Cauta pe acest blog