Faceți căutări pe acest blog

Ceai de slabit cu Goji, mate, rooibos, menta egipteana si ghimbir

Ceai de slabit cu Goji

Azi am vazut un ceai nou pentru slabit in timp ce ma plimbam la hipermarket. Ceaiul se numeste "Ceai de slabit cu Goji".

Despre beneficiile extraordinare ale plantei si fructului de Goji, am scris cu ceva vreme in urma, AICI, si am prezentat atunci cateva produse mai cunoscute care sunt facute din Goji Tibetan. Azi vorbim insa, despre un produs foarte simplist, foarte, foarte ieftin, si totusi, cu a carui consum poate aduce multe beneficii similare consumarii produselor mai scumpe.

Compozitia ceaiului este : mate (specie sau varietate de ceai verde), rooibos (specie sau varietate de ceai rosu), menta egipteana, iarba de lamaie, ghimbir, radacina de lemn dulce si bineinteles, pudra facuta din fructe de goji tibetan

Chiar mi-am planificat sa imi cumpar o cutie din acest ceai asa ca la prima ocaziea, am cumparat si am gustat ceaiul.  E chiar bun la gust ! Ramane de vazut daca chiar ajuta in slabire, sau nu, respectiv, daca nu cumva are efecte secundare, pe termen lung. Deocamdata, par a fi doar efecte pozitive.
Imaginea cutiei de ceai de slabit cu Goji, rooibos, ierba mate, menta egipteana si ghimbir
Asa arata cutia ceaiului de slabit
cu Goji, mate, rooibos, ghimbir, si
menta egipteana

Este destul de ieftin, o cutie de ceai cu 20 de pliculete are un pret de aproximativ 6 lei*.
Mi se pare acceptabil si bun.

Am vazut pe prospect, ca este recomandat sa-l bei de 3 ori pe zi .

Pentru cei care sunt interesati unde se gaseste acest ceai, eu personal l-am gasit la un magazin Kaufland, la rafturile de ceaiuri de slabit. Firma care le aduce in tara se numeste Bis-Nis Trading, ceaiul se gaseste de cumparat si la unul din cei mai mari vanzatori online de produse de acest gen, AICI
Daca esti o persoana ocupata, si nu ai timp de maruntisuri de genul unei cutii de ceai... comenzi online, pe legatura indicata, si ti se livreaza acasa.

Ati testat ceaiul cu goji berry ? Cel prezentat aici, sau alta varietate ? V-a ajutat sa slabiti ? Daca da, in cat timp ? Ati observat efecte secundare, reactii alergice, sau de alta natura ? Asteptam comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de social media ale blogului (G+ si Facebook). Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra celor enuntate in articol.

*Articolul a fost actualizat in data de 10 octombrie 2014, pentru a prezenta pretul actual si locatia online de unde se poate cumpara ceaiul
*Pretul indicat este actual la data de 10 oct.2014

 


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog