Faceți căutări pe acest blog

Amix 200 - Noua cura de slabit

Amix 200 - Noua cura de slabit

Am mai descoperit o noua pastila pentru cei care vor sa se apuce de slabit.
Este vorba despre Amix 200. Fiind un produs nou am vrut sa aflu ce este de fapt amix 200? Conform datelor de pe prospect, Amix 200 este un medicament pt slabit care contine 8 agenti de ardere a grasimilor, care sunt 100 la suta naturali si se pot consuma fara contraindicatii.
Ingredientele din care se compune Amix 200 sunt: ceai verde, ananas, alga fucus, frunze de coacaz, papadie, fenicul, chimen si coriandru.

Sincer suna tentant, mai ales ca imi place ce are in compozitie.
Pentru cei care vor sa stie cat pot slabi cu Amix 200, am vazut pe inscriptie ca poti slabi pana la 4 kg pe saptamana. In caz ca slabesti brusc mai multe kg e bine sa reduci consumarea pastilelor Amix 200 pt 3 zile si doar dupa aceste zile sa reiei luarea pastilelor.

Se pare ca acest medicament nu are contraindicatii si se spune ca este si fara efect yo-yo, adica nu te ingrasi la loc dupa ce ai terminat cu luarea pastilelor. Sincer as fi curioasa cine a slabit deja cu Amix 200 si ce parere v-a facut acest produs care slabeste.

Daca vrei sa stii cat costa Amix 200, iata ca am facut eu cercetari si iti spun ca are un pret de 59 de lei o cutie cu care slabesti pana la 6 kg. Iata unde se gaseste Amix 200 in Romania. Il poti comanda online pe site-ul http://www.slabeste.co/amix-acasa/

Sincer nu stiu daca se gaseste momentan in farmcacii dar revin aici cu detaii...

Cauta pe acest blog