Faceți căutări pe acest blog

Traiesc deci ma abtin - carte dr. Mihaela Bilic

O carte  foarte reusita si foarte vinduta a Mihaelei Bilic este cartea "Traiesc, deci ma abtin". Foarte multa lume a citit cartea si o recomand tuturor care vor sa faca o schimbare in stilul si modul lor de viata, in modul de a se alimenta. Cartea a aparut in august 2011.
Ce gasesti in carte?

" Intalnirea cu Mihaela Bilic mi-a schimbat viata.......
M-am intalnit cu ea avand 32 de kilograme in plus fata de ceea ce vedeti astazi in fotografiile cu mine sau in emisiunile pe care le realizez sau la care sunt invitata.
coperta cartii Mihaela Bilic Traiesc, deci ma abtin
Carte doctor Mihaela Bilic
Au fost de ajuns cateva sfaturi cateva explicatii pe care Mihaela Bilic le da cu calmul si cu siguranta omului care a studiat, care e la curent cu tot ce se descopera pe planeta in materie de nutritie

Ii raman recunoscatoare doctoritei Mihaela Bilic nu numai pentru mine, dar si pentru felul in care am invatat sa-mi hranesc copilul. Tot de la ea am retinut ca sursa celor mai multe boli de la maturitate e chiar alimentatia proasta din copilarie, obiceiurile alimentare eronate.....prefata de Mihaela Radulescu"

Cat costa cartea? Pretul este in jur de 32 de lei.
Unde se poate gasi? Cartea o poti cumpara atat in librariile din Romania, cat si online pe librariile online.De exemplu poti face comanda pe site-ul ACESTA

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.

Cauta pe acest blog