Faceți căutări pe acest blog

Greutatea ideala

Care este greutatea ideala? Cum se calculeaza greutatea ideala? Raspuns la aceste intrebari poti primi daca citesti cartea "Greutatea ideala- metoda usoara a lui Allen Carr" , autorul bestsellerului international "In sfarsit nefumator".

Cartea a aparut in 2011, are 212 pagini.
Decreierea cartii:
"După ce a vindecat milioane de cititori cu metoda miraculoasă din În sfârşit nefumător, Allen Carr îşi îndreaptă atenţia spre o altă problemă care ne priveşte pe mulţi dintre noi: greutatea în exces. Vreţi să slăbiţi în mod firesc, fără să treceţi prin stresul şi frustrările inerente oricărei cure de slăbire, oricât de sofisticată şi de bine gândită ar fi ea? Nu trebuie decât să citiţi această carte cu mintea deschisă şi să asimilaţi principiile de bun-simţ expuse atât de limpede de autor.

Pentru Allen Carr, a slăbi nu înseamnă a te supune unui şir chinuitor de restricţii şi privaţiuni, ci, dimpotrivă, a învăţa să te bucuri de alimentele cu adevărat hrănitoare, destinate de natură omului.
Adoptând această metodă, nu numai că nu va trebui să renunţaţi la alimentele preferate, ci, din contră, le veţi putea consuma din belşug oricând veţi dori. Allen Carr propune câteva reguli de aur care asigură succesul oricui vrea să slăbească. În loc să vă îngrădească, acestea vă vor oferi reperele necesare pentru a slăbi în mod natural. Uitaţi de calorii şi de obsesia cântarului. "

Cat costa cartea? Cartea costa in jur 25 de lei si se poate cumpara online pe net pe pagina www.dordecarte.ro
http://www.dordecarte.ro/GREUTATEA%20IDEALA%20-%20METODA%20USOARA%20A%20LUI%20ALLEN%20CARR/17255

Cauta pe acest blog