Faceți căutări pe acest blog

Capsule Zein Forte pentru slabit

Din gama produselor de slabit Zein a aparut un nou produs numit Capsule Zein Forte.
Ce difera la aceste capsule? Care este diferenta intre capsulele zein si zein forte?
Ce proprietati are Zein Forte?
- este un medicament care opreste pofta de mancare, da o stare satietate
- ajuta la reducerea rapida a kilogramelor, fara a fi necesara diminuarea meselor obisnuite
- elimina grasimile, reduce mai ales grasimea de pe abdomen

Ce ingrediente contine Zein Forte? Componentele sunt:Poria cocos (Poria), frunze de lotus (Nelumbi nucifera), seminte de coix (Coix lachryma-jobi), alge marine brune japoneze (Laminara japonica), seminte de ridiche (Raphanus sativus), fructe de paducel (Crategus monogyna).

fotografie cu cutia capsulelor zein forte
Cumpara de aici
Capsule Zein pt slabit
Cum se admistreaza? Cum se iau pastilele Zein Herbal?
Este vorba despre o doza unica pe zi, adica se ia 1 singura capsula inainte de micul dejun. Daca nu slabesti atat cat ai dori dupa o perioada de 4 saptamani se tratament poti lua 2 capsule inainte de micul dejun.

Contraindicatii? Atentionari? Persoanele care sufera de boli cardiace si femeile insarcinate trebuie sa consulte inainte un medic si sa consume cu atentie acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. Cei care iau aceste capsule trebuie sa consume cat mai multe lichide si este recomandat reducerea consumului de alcool. Dupa o perioada de cura cu Zein Forte se recomanda o pauza minima de 3 luni.

Cat costa Zein Forte? O cutie de Zein Forte se gaseste la un pret de 240 lei.

Unde se poate cumpara zein forte? Unde gasesc produse zein? De unde cumpar? In ce farmacii din Romania gasesc produse zein?
In Romania poti cumpara produse Zein in farmacii si magazine cu profil naturist, plafare. Le poti comanda direct online de pe acest link.

Despre capsulele Zein poti citi informatii pe  http://voislabi.blogspot.com/2009/10/capsulele-zein-pentru-slabit.html
Cine folosete deja acest produs ? E bun ? Merita folosit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog