Faceți căutări pe acest blog

Slabeste usor 3 kg cu dieta cu cirese

Se poate slabi cu cirese? Desigur. Mai ales ca suntem in perioada anului cand gasesti cirese din belsug, e relativ usor sa faci o dieta rapida cu cirese. Poi slabi in jur de 3 kilograme pe saptamana cu cirese.

Ce pot manca in timpul dietei ? Doar cirese? Nu .Vezi mai jos reteta de slabit pentru o saptamana:
Luni:
mic dejun 250 grame cirese, pranz: supa legume, 150 gr carne de pui sau curcan la gratar, salata verde, gustare: 1 pahar 200 ml cu spuma de cirese fara zahar, cina: salata din ciuperci,  ardei, masline, porumb, salata verde, rosii).

Marti:
mic dejun: 250 gr cirese, pranz: supa legume, friptura de vita, salata verde sau  varza, gustare: 1 pahar 200 ml cu spuma de cirese facuta la blender, fara zahar; cina : friptura de pui sau vita, ardei copti.

Miercuri:
mic dejun: cirese confiate cu cereale integrale si lapte, pranz: supa legume, orez basmati cu ciuperci; gustare: 200 grame cirese; cina: peste slab la gratar cu broccoli si sos de iaurt.

Joi:
mic dejun: cirese confiate cu cereale integrale si lapte; pranz: supa legume, 150 grame carne de pui sau curcan la gratar, salata verde; gustare: 200 grame cirese; cina: salata din ciuperci, rosii, ardei, castravete, masline, porumb, salata verde

Vineri:
mic dejun: 250 g cirese; pranz: supa de legume, friptura vita cu salata verde sau de varza; gustare: 1 pahar 200 ml cu spuma de cirese fara adaos de zahar; cina: friptura de pui sau vita, ardei copti.

Sambata:
mic dejun: 200 - 250 gr cirese; pranz: supa de legume, orez basmati cu ciuperci, gustare: 1 pahar cu spuma de cirese fara zahar; cina: peste slab la gratar cu broccoli si sos de iaurt.

Duminica:
mic dejun: cirese confiate cu cereale integrale si lapte, pranz: supa legume, 150 gr carne de pui sau curcan la gratar, salata verde, gustare: 200 gr cirese; cina: salata din ciuperci, ardei, rosii,  masline, porumb, salata verde.


sursa www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog