Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Semintele de dovleac in alimentatie

La ce sunt bune semintele de dovleac? Poti manca seminte de dovleac in timpul dietei? Raspunsul este da, desigur.
Semintele de dovleac au urmatoarele proprietati:
- contin vitamina A (beta-caroten si alfa-caroten), vitamina C, potasiu, fibre alimentare, mangan, acizi grasi omega-3, vitamina B1, cupru, vitaminele B6, B3, B5 si triptofan.
- ajuta la regenerarea organismului si incetinesc procesul de imbatranire
- semintele de dovleac imbunatatesc activitatea splinei, pancreasului si a stomacului,
- trateaza bolile inflamatorii, febrile, abcesul pulmonar, viermii intestinali, atenueaza durerile acute, anihileaza toxicitatea altor alimente si trateaza chiar dependenta de opiu.
- regleaza glicemia
- intaresc oasele, deci ajuta la evitarea fracturilor
- uleiul de seminte de dovleac regleaza nivelul colesterolului, previne si tratează problemele la vezica urinara si prostata, inhiba formarea pietrelor la rinichi.
- semintele de bostan si sucul proaspat ajuta in caz de paraziti intestinali (tenie si giardia)
Cumpara Seminte de dovleac de aici
Seminte de dovleac
- protejeaza fata de aparitia complicatiilor in diabetul zaharat.

- in cazul fumatorilor, protejeaza de aparitia emfizemului pulmonar. Consumul constant de dovleac scade semnificativ riscul de cancer pulmonar.
- adjuvant in leucemie, scleroza in placi, ulcer, protectia inimii, laxativ. O dieta bogata in dovleac este asociata cu scaderea incidentei de cancer (de colon si de san), ateroscleroza, cataracta.

- ajutor in cura de slabire :- mai ales seara daca simti ca ti se face foame, in loc sa mananci ceva care sa iti distruga dieta mai bine rontaie cateva seminte de dovleac sau seminte de bostan(limbaj popular) si iti opreste senzatia puternica de foame

Cat costa si de unde pot cumpara produse pe baza de seminte de dovleac ? Uite aici un magazin online unde se vand uleiuri, seminte, creme, capsule din seminte de dovleac.

Preturile difera. de ex 100 gr de seminte decojite de dovleac costa in jut de 7 lei, uleiul presat din seminte de dovleac are un pret de aprox 16 lei, etc.. le puteti comanda pe toate pe linkul mentionat mai sus.
sursa partiala

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog