Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sanatatea are gust - carte lansata de Mihaela Bilic

Dr Mihaela Bilic lanseaza o noua carte despre diete si nutritie. Cartea se numeste "Sanatatea are gust".
Iata un mic rezumat despre ce poti citi in aceasta carte: - carte de nutritie pentru intreaga familie

" Conceputa ca o enciclopedie alimentara, cartea isi propune sa defineasca pozitia, rolul si implicatiile pe care mancarea le are in viata oricarei persoane, indiferent de varsta, sau stare de sanatate."



poza coperta cartii Mihaela Bilic
Cartea Sanatate are Gust
Pe parcursul celor 55 de capitole poti afla care sunt alimentele recomandate in diferite afectiuni, cum iti poti mentine sanatatea si tineretea hranindu-te corect, cum sa faci fata slabiciunilor culinare si, nu in ultimul rand, cum sa iti ajuti organismul sa fie in forma maxima tot prin mancare."



Cat costa cartea si unde se poate cumpara? Unde gasesc cartea noua a Mihaelei Bilic?
Pretul cartii este in jur de 67 de lei.  Se gaseste deja in librarii sau se poate comanda online pe acest site

Cine a citit deja cartea? Cat ati reusit sa slabiti urmand sfaturile de dieta ale nutritionistei Mihaela Bilic? Astept pareri si opinii pe forum sau sub articol comentarii. De asemenea va astept si pe paginile de Google + si Facebook ale blogului la discutii despre slabire..


Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog