Faceți căutări pe acest blog

Dieta care vindeca diabetul


A aparut o carte pe care o recomand tuturor celor care sufera de diabet. Cartea se numeste" Dieta care vindeca diabetul" si este scrisa de Neal Barnard.

In ce consta dieta care te scapa de diabet?
"Dieta se bazeaza pe mese regulate de-a lungul zilei, care sa contina legume, fructe, cereale integrale si leguminoase. In carte gasiti indrumari de ultima ora si de retete delicioase care va vor ajuta sa va stabilizati glicemia si sa va imbunatatiti starea de sanatate in general.

Controlati glicemia si reduceti doza de medicamente antidiabetice in doar cateva saptamani!
Poti comanda  cartea de aici
Poti comanda
cartea de aici

Programul dietetic pe care il veti gasi in aceasta carte este destinat nu numai imbunatatirii raspunsului insulinic, ci si redresarii disfunctiei insulinice.

Urmand acest program va veti schimba stilul de viata, veti putea controla nivelul glicemiei si chiar veti putea renunta la medicatie in doar cateva saptamani."

Cat costa aceasta carte si de unde o pot procura? Cartea o poti cumpara la pretul de 33.9 lei si se poate comanda online pe site-ul acesta.

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog