Faceți căutări pe acest blog

Am slabit 35 de kg. Ce “diete”am facut? pasul 1

Ce “diete”am facut? - articol primit de la Anca. (slabire 35 de kg - caz real)

Pasul 1. Observarea - Cea mai importanta dieta de pe lume a fost “OBSERVAREA”. Cateva luni de zile mi-am propus sa scriu intr-un jurnal de cate ori mancam, ce si cam cat (de fiecare data dupa ce mancam), scriam si de cate ori eram trista sau plangeam dar notam si toate informatiile referitoare la menstruatie,  contraceptive,etc …de fapt am facut cred babeste, ceea ce se poate numi o monitorizare a glandelor si a activitatii mele emotionale.

Ceea ce la prima vedere poate rezulta stupid de-a dreptul (notarea fiecarui amanunt de genul asta) s-a dovedit un exercitiu valoros. Asa am observant ca duminica mananc mult mai gras decat lunea, ca in primele zile de ciclu mananc foarte putin si chiar daca as manca foarte mult, nu ma ingras, am descoperit ca atunci cand plang ma calmez la fel de bine cu o punga de pufuleti exact ca si cu o paine intreaga cu ceva!!! doar pentru ca de fapt am nevoie sa mestec vreo 15 minute..orice!!

Cred ca niciun doctor nu poate face asta in locul nostru, nu are timpul si datele necesare, asa ca recomand aceasta “dieta “ cum o numesc eu ca primul pas si cel mai important catre “forma acceptata”! Observarea daruieste fiecaruia resurse si informatii incredibil de pretioase despre NOI! Nu o subapreciati gandindu-va ca doar faceti asta zilnic fara sa va dati seama.

Nu o faceti sau nu atat de amanuntit! Va va ajuta la pasul urmator;-)

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog