Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta cu proteine


Cum este dieta cu proteine? Ce sunt proteinele?
Care alimente sunt proteine ? Unde gasim proteinele? Cele mai bune proteine le gasim in carne, lapte, branza si oua, iar in legume proteine , in acest caz proteine vegetale, sunt in soia, fasolea, lintea, alunele si fisticul contin o cantitate apreciabila de proteine.

Sfaturi de urmat in dieta cu proteine:

- Timp de o saptamana numai se mananca numai carne fiarta, iaurt dietetic, branza dulce, oua. Se consuma in orice cantitate si combinatie.
- Pe tot parcursul saptamanii se bea ceai verde - si multa apa in jur de 3-4 litri pe zi

Cat pot slabi cu dieta cu proteine? Poti slabi in jur de 5kg.

Avantajele dietei cu proteine: un avantaj al dietei este acela ca organismul consuma o cantitate importanta de energie din rezerve pentru a arde proteinele, mai mare decit pentru glucide sau lipide.

Dezavantajele dietei cu proteine, contraindicatii: Dieta cu proteine nu poate fi tinut de cei care sufera de diferite boli cronice in special afectiuni renale, cardiace, diabet zaharat. Din cauza lipsei de fibre vegetale din alimentatie, apar tulburari de tranzit - constipatie - (regimul trebuie combinat cu un ceai usor laxativ, indicat fiind ceaiul verde 1 - 2 cani pe zi, in functie de tranzitul fiecaruia). Este total contraindicat ceaiul de crusin, deoarece favorizeaza aparitia sindromului de colon iritabil.

sursa partiala www.slabsaugras.ro

Cine a slabit cu dieta cu proteine? Rezultate in slabire cu proteine? a incercat cineva dieta asta? stiti daca functioneaza?

Aerobic Valentina Pelinel

In videoclipul urmator poti vedea o mica parte din dvd-u de aerobic landat de Valentina Pelinel si Luminita Niculescu.

Aerobic Valentina Pelinel
Daca vrei sa citesti mai multe despre dvd, car costa, unde de poate cumpara, in ce magazine e disponibil dvd-aerobic Valentna Pelinel viziteaza pagina urmatoare ...>>>






Cine a cumparat dvd-ul Valentina Pelinel? Cine are deja dvd-ul , ce parere ai despre exercitiile de aerobic de pe dvd?

SlimBall -balonul gastric natural


Ce est SlimBall?
Chirurgia fara chirurgie: un balon gastric non-invaziv si 100% natural, capabil sa reducă pofta de mancare.
SlimBall este Tratamentul numarul 1 in SUA care reduce obezitatea: capabil sa elimine complet pofta de mancare excesiva.
SlimBall prospect
Acest produs de slabit inovator a fost denumit sugestiv SlimBall (plantoslim in franceza)- balonul gastric vegetal. Acesta isi bazeaza actiunea de eliminare a kilogramelor in plus pe extractul de Karaya, singura fibra naturala care isi mareste de 50 de ori volumul, cand intra in contact cu acidul prezent in stomac.

Pe masura ce bio-granula SlimBall creste in volum ocupand o mare parte din volumul stomacului, creierul primeste mesajul aferent satietatii si in consecinta porţiile consumate vor fi tot mai mici şi mai rare
Cat se poate slabi cu SlimBall?
Dupa ce SlimBall este administrat, nu veti mai simti senzatia de foame timp de aproximativ 6 ore. Rezultatul este o slabire accelerata de 1 kg pe zi!Produs fabricat in Franta de Laboratoarele novaPHARM

Cat coasta balonul vegetal Slimball pret? O cutie costa in jur de 70 de lei o cura de 1 saptamana cu care se poate slabit pana la 7 kg

Unde pot cumpara Slimball? Il poti comanda online pe site-ul www.slimball.ro

Slimball -  cine a slabit cu Slimball, marturii, efecte adeverse etc

PinnoSlim -slabesti usor si rapid 1,5 kg in 3 zile

Ce este PinnoSlim? Informatii Pinno slim produs de slabire. Pinoslim se mai numeste si Cura Concentrat din Pin Corean.
Pinno slim face parte din medicamente pentru slabit.

Cura de slabire PinnoSlim, Pinno slim prospect
- Distruge surplusul de calorii care intra in organism
- Elimina pofta de mancare cu pana la 7 ore
- PinnoSlim alunga si pofta de rontait sau de gustat dulciuri
- Nu mai numeri caloriile inainte de fiecare gustare - poti sa mananci orice, caloriile in plus vor fi distruse
- Scapi pentru totdeauna de obsesia ca tu nu poti slabi
- Nu mai trebuie sa cheltuiesti banii pe tot felul de aparate produse de slabire
- Un tratament de o saptamana cu PinnoSlim, este echivalent cu 58 km de jogging

PinnoSlim este un produs extrem de puternic in arderea caloriilor si distrugerea grasimilor lucru ce i-a adus renume international.
PinnoSlim induce imediat senzatia de satietate, ca si cand tocmai te-ai ridicat de la masa.
Ce contne Pinnoslim prospect. Pinnoslim este un produs Walmark
Cat pot slabi cu PinnoSlim?
Extractul puternic din pinul coreean, te face sa pierzi pana la un kilogram la fiecare 3 zile.
Cum se iau capsulele de slabit Pinnoslim administrare:
Ia o capsula de PiniSlim cu 30 min inainte de masa de 3 ori pe zi, si slabesti 1 kg la fiecare 3 zile!

Cat costa pastilele de slabit PinnoSlim pret?
O cura de 30 zile cu pinnoslim costa in jur de 75 lei cu care poti slabit 7 kg
Daca faci comanda online poti primi pe langa medicamentele de slabire PinnoSlim si cateva produse cadou:
- primesti in pachet si cartea "Slabire rapida & Mentinerea Greutatii"
- daca faci comanda pt Pinoslimm pt 3 luni primesti cadou o crema anticelulitica cu extract de cafea verde
- daca in 90 de zile de la comandarea produsului rezultatele obtinute nu sunt extraordinare, le trimiti ambalajul gol, iar cei de la pinnoslim iti returneaza integral banii.

Unde pot cumpara Pinnoslim comanda? Poti sa faci comanda online Pinnoslim pe site-ul
www.pinno-slim.ro

Hai sa discutam cine a slabit cu Pinnoslim, marturii Pinnoslim, reactii adverse PInoslim nu are efecte secundare,

Retete naturale pentru femei -carte


In cartea Retete naturale pentru femei scrisa de Susan Berg veti gasi o larga varietate de tratamente nemedicamentoase simple si fara riscuri ca optiune pentru terapiile traditionale, incluzand plante medicinale, aromaterapie, exercitii fizice, modificari ale dietei si ale stilului de viata.

Retete naturale pentru femei -carte
Retete naturale pentru femei -carte
Primul capitol ofera remedii simple si eficiente pentru aproximativ 30 de simptome frecvente, care pot aparea zilnic, aranjate in ordine alfabetica de la durere la infestatiile fungice, de la tulburarile din sarcina la depresie.

Cat costa cartea Retete neturale pentru femei pret ? Costa in jur de 59.9 lei si se poate cumpara online pe site-ul acesta.

Apoi sunt tratate boli cronice si grave, urmate de tulburarile hormonale si reproductive. Nu sunt neglijate nici problemele emotionale, cu sfaturi oferite femeilor care sunt mame singure, care au trecut printr-un divort, care calatoresc frecvent etc.

Retete pentru depresii (cu sunatoare) si pentru infectii ale tractului urinar (papadia).
Exercitii de stretching pentru durerile de spate si febra musculara.
Retete naturale pentru femei -carte
Cumpara cartea aici

Yoga pentru infectii ale sinusurilor si retentia de lichide.
Suplimente de magneziu pentru migrene si vitamina B pentru oboseala cronica.
Aromaterapia cu uleiuri esentiale de rozmarin pentru crampe menstruale si ulei de lamaie pentru greturile de dimineata si multe altele.

IN carte veti gasi aici recomandari dietetice pentru a controla glicemia, pentru a scadea colesterolul, pentru a preveni cancerul la san si pentru alte probleme grave; exercitii pentru a controla tensiunea arteriala ridicata, pentru a pierde in greutate etc.


Nu stiu sa slabesc - Pierre Dukan


Carte de dieta lansata in 2010 de catre Pierre Dukan -cartea se numeste Nu stiu sa slabesc.
"... Doctorul Pierre Dukan si-a inceput cariera la Paris ca medic generalist. De 30 de ani este specialist in comportamentul alimentar si in reeducarea functionala si nutritionala. A scris mai multe lucrari despre pierderea in greutate, toate cunoscand un success foarte mare si fiind in prezent epuizate. Este si autorul cartii Dictionnaire de diethetique et de nutrition, recunoscuta de presa ca fiind `Biblia dieteticii`.

O persoana care incearca sa slabeasca are nevoie de un regim pe care sa-l puna in practica rapid si care sa-i ofere repede primele rezultate, motivatia sa fiind astfel intretinuta si intarita. Nu stiu sa slabesc propune un plan de pierdere in greutate pe baza de alimente naturale, fiind unul dintre regimurile cele mai performante.

Se compune din patru faze succesive: o faza de atac - regimul proteinelor pure - care provoaca un start fulgerator si, in consecinta, pierdere in greutate, o perioada de cursa lunga - regimul proteinelor alternative - care-ti permite sa ajungi dintr-o miscare si fara pauza la greutatea aleasa, un regim de consolidare a greutatii stabilite - menit sa previna saltul inapoi si, in cele din urma, o faza de stabilizare definitiva, bazata pe o singura obligatie - o zi fixa pe saptamana pentru proteinele pure.

Acest plan de slabit ofera in acelasi timp indrumari precise, etape si obiective bine definite si se ocupa de persoana care doreste sa slabeasca incepand din prima zi si continuand pe toata durata regimului.
Scrisa intr-un limbaj foarte clar, cartea de fata se adreseaza numeroaselor categorii de persoane, de la cele care doresc sa slabeasca numai cateva kilograme, pana la cele care sufera de obezitate avansata. De asemenea, propune o paleta larga de retete si meniuri. "

Cat costa cartea Nu stiu sa slabesc pret? Cartea costa in jur de 29 lei si se gaseste la librarie sau online pe www.dordecarte.ro

Dieta starii de bine, sa slabim simtindu-ne excelent


O carte noua despre dieta recomandata ar fi cartea"Dieta starii de bine, sa slabim simtindu-ne excelent"
Este scrisa de Bob Condor si Susan Kleiner

Ce cuprinde aceasta carte? Iata o parte : "... Prima dieta care va ajuta sa va simtiti minunat in timp ce slabiti!
Dieta Starii de Bine va va imbunatati starea sufleteasca si va va da mai multa energie in timp ce slabiti. Este vorba despre alimentele pe care trebuie sa le consumati, nu despre cele pe care ar trebui sa le evitati. Majoritatea programelor de slabit restrictioneaza caloriile si, chiar mai rau, produc schimbari chimice in creier care va fac sa deveniti depresivi.

Dietele din aceasta categorie contin prea putine calorii, care sunt necesare pentru stimularea unei vieti fericite.

Prin ce se distinge Dieta Starii de Bine? Printr-o caracteristica esentiala: o lista lunga cu „Alimente pentru Starea de Bine”, inclusiv oua, sandvisuri cu carne de curcan, cereale, buritos, peste, lapte, cafea, si chiar cacao fierbinte. Un element-cheie il constituie caracterul ordonat si combinatiile mancarurilor frecvente si ale gustarilor.
Nu va veti simti flamand si puteti consuma chiar si ciocolata si vin rosu, amandoua potrivindu-se planului!
Aceasta dieta revolutionara a fost elaborata de catre nutritionista Susan Kleiner, care, de peste 25 de ani, lucreaza cu echipe de sportivi profesionisti, importanti oameni de afaceri si cu mii de barbati si femei care doresc sa slabeasca si sa se simta mai puternici.... "

Cat costa cartea "Dieta starii de bine pret? Cartea costa in jur de 25 lei si poate fi cumparate in librarie sau online pe site-ul www.dordecarte.ro

Cabral pus la cura de slabire


Mai nou Cabral a fost pus la dieta de catre prietena lui Andreea Patrascu.
Cabral a povestit pe blogul lui ca este la cura de slabire, datorita iubitei sale.
Andreea a insistat ca prezentatorul emisiunii "Povestiri de noapte" de la Acasa Tv sa dea jos cele patru-cinci kilograme asimilate dupa ce s-a lasat de fumat.

"..Bestia cu chip angelic si trup de diva m-a pus la cura de slabire! Eu, acest individ puternic si independent, acest munte de om… am fost transformat intr-un mancator de iaurt! Ajutor!..."
citeste mai multe pe blogul scris de Cabral
sursa partiala www.cancan.ro

Care este blogul lui Cabral? Cabral blog www.cabral.ro

Cele mai bune creme anticelulita

Daca ai celulita si vrei sa scapi de ea poti incerca urmatoarele creme anticelulitice de pe piata romaneasca. Aceste produse se gasesc in Plafar si farmacii
- Supliform - Gel anticelulitic Hofigal Supliform pret - costa in jur de 9 lei
accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, previne si amelioreaza celulita, vergeturile, depunerile de grasime.
- Lapte hidroactiv anticelulitic Gerovital Plant Ingrediente de baza: iedera, seminte de castan, vitamina E. pret costa in jur de 15 lei

- Crema pentru masaj anticelulitiv Cellulight de la Elmiplant pret -in jur de 16 lei
Ingrediente de baza: alge marine, guarana, ulei de masline, ulei de piper negru
- Crema remodelanta anticelulita Gerocossen Supless pret - costa in jur de 20 lei
Ingrediente de baza: cafeina, iedera, castan. Nu contine parabeni.

- Lapte restructurant anticelulitic Aslavital pret aprox 23 lei
Ingrediente de baza: argila, extract de alge si cafeina
- Good-bye cellulite serum de la Nivea pret -60 lei - Reduce celulita in 10 zile
Ingrediente de baza: extractul de Lotus si L-Carnitin

- Resveratrox Forte Anti-cellulite de la Ivatherm pret 84 lei
Ingrediente de baza: ulei de masline, resveratrox (de 30 de ori mai activ decat cofeina), unt shea, apa termala Herculane
- Vichy Cellu Destock pret 100 lei
Ingrediente de baza: cafeina pură 5% si lipocidine.



Cine a folosit creme anticelulita, care sunt cele mai eficiente?

Gateste fara grasimi cu tigaia Dry Cooker


Informatii despre tigaia ceramica Dry Cooker

Tigaia Dry Cooker este ideala pentru persoanele care doresc sa slabeasca, dar care nu pot reduce cantitatea grasimilor din cauza metodei clasice de a gati in vase obisnuite.
Dry Cooker Delimano fierbe inabusit, coace, prajeste practic fara grasime.

Cu Dry Cooker veti elimina caloriile inutile, odata pentru totdeauna. Poi pregati o mancare sanatoasa , mancare de dieta cu foarte putin ulei.

Pentru a prepara o masa delicioasa, saraca in calorii si sanatoasa, veti avea nevoie de maxim 1 lingurita de ulei si veti putea gati mai des retete fara grasime!

Veti vedea cat de crocanti sunt cartofii pai de acum, cat de delicioasa va fi friptura si cat de zemos va fi puiul! Toate acestea fara nicio picatura de ulei!

Deci daca gatesti mancare cu tigaia ceramica Dry Cooker poti slabi lejer fara probleme.
Tigaie Delimano Dry Cooker Ceramica
Cat costa tigaia ceramica Dry Cooker pret? P retul este in jur de 199 de lei

Unde pot cumpara togaia Dry Cooker? IL poti comanda online pe site-ul www.delimano.ro

Cine a cumparat si folosit tigaie ceramica Dry Cooker pt gatit?

Christina Aguilera s-a ingrasat

Vedete care s-au ingrasat -Crisitna Aguilera
Cantareata americana Christina Aguilera a luat foarte mult in greutate in ultima vreme.

La recitalul pe care la sustinut pe scena American Music Awards din Los Angeles, spectatorii au huiduit-o dupa ce si-a expus kilogramele in plus intr-o costumatie de scena foarte mulata, care ii scotea sunculitele in evidenta.

La recital American Music Awards, ea a ales o tinuta sumara si mulata, care ii scotea si mai mult in evidenta silueta deformata.

Exista voci care sustin ca Aguilera nu s-a ingrasat pentru ca exagereaza cu mancarea, ci pentru ca ar fi insarcinata, desi acest lucru nu a fost nici infirmat, nici confirmat de cantareata. Aguilera s-a despartit de sotul ei, Jordan Bratman, in octombrie anul acesta, acum fiind cuplata cu chitaristul Matthew Rutler.

Iata poze cum arata Crisitna Aguilera slaba de ex in 2009 si cum arata acum in 2010 grasa.
sursa www.cancan.ro

DVD cu exercitii de aerobic - Esti asa cum vrei sa fii -Valentina Pelinel si Luminita Nicolescu

Azi a fost prezentata lansarea dvd-ului de exercitii de aerobic la emisiunea Neata cu Razvan si Dani.
DVD cu exercitii de aerobic - Esti asa cum vrei sa fii -Valentina Pelinel si Luminita Nicolescu.
Cele 2 blonde au mers pregatite sa faca o demonstratie de exercitii in direct si au determinat-o si pe Daniela Crudu sa participe la "antrenamentul" de dimineata.

Daca vrei sa vezi cum fac exercitii de aerobic pe muzica super pentru gimnastica vezi videoclipul alaturat unde danseaza Daniela Crudu , Valentina Pelinel si Luminita Niculescu


Cat costa dvd exercitii aerobic cu Valentina Pelinel si Luminita Niculescu pret?
DVD Aerobic Valentina Pelinel pret 49,90 Lei
Exercitii de aerobic si fitness Produs de: Roway Management Durata: 68 min

Unde pot cumpara DVD aerobic Valentina Pelinel? DVD ul Valentina Pelinel poate fi cumparat in hypermarketurile Cora, Carrefour, Auchan, Altex, Media Galaxy, DOMO, Diverta, Mymovie.ro
Poti vedea film si poze cu exercitii pe site-ul Valentina Pelinel
www.valentinapelinel.ro
 DVD -ul contine  Program antrenament:

- Exercitii de incalzire a musculaturii
- Exercitii complexe pentru toate grupele de muschi: elasticitate, flexibilitate
- Exercitii la steper pentru musculatura coapselor si a fesierilor
- Exercitii cu gantere, la sol pentru muschii bratelor, pectoralilor si ai spatelui
- Exercitii pentru abdomen, coapse si fesieri
- Exercitii de relaxare
- 1 exercitiu bonus


sursa partiala www.cancan.ro

Vedete slabe care s-au ingrasat vizibil- Mariah Carey


In urma cu cativa ani Mariah Carey facea furori printre fani atat cu melodiile ei „My all” sau „Always be my baby”cat si cu silueta perfecta de invidiat.

Toate aceste insa au tinut putin nu de alta dar vedeta a inceput sa se ingrase considerabilil.
Vezi aici poze cu Mariah Carey slaba si apoi grasa.
Se spune ca acum vedeta ar fi insarcinata acesta fiind unul dintre otivele pentru care s-a ingrasat.


sursa partiala www.unica.ro

Remedii reumatism


Daca ai dureri articulare, reumatism poti incerca urmatoarele tratamente naturiste :
Remedii recomandate :
- Cura cu fructe de soc (acum, sub forma de tinctura);

- Cura cu ghimbir (5-10 g zilnic); Ghimbirul este dusmanul reumatismului. Cat costa ghimbirul pret? Unde pot gasi ghimbir? Un kg de ghimbir de ex in hypermarket gen Kaufland costa in jur de 16 lei. Nu trebue sa cumperi decat o radacina pentru inceput. Are un gust putin intepator dar te obismuiesti . Eu il folosesc adaugat in mancare.
- Cura cu mugur de coacaz (macerat);
- Cataplasma cu argila;
- Cataplasma cu hrean.

Produse naturale pentru reumatism si articulatii:
- Fosfacomplex o.e. levantica 30 ml pret 107 lei - Ideal pentru masaje impotriva reumatismului si durerilor musculare.

- Balsam de rozmarin 100 ml pret 39 lei - Balsam curativ in dureri musculare, articulare, reumatism, nevralgii si inflamatii.

- Crema bogata specifica gheara diavolului & arnica 75 ml pret 50 de lei. recomandat in tratarea reumatismului.
Unde pot cumpara aceste produse pentru reumatism/? Le poti comanda online pe www.ardes.ro

sursa www.libertatea.ro

tratamente naturiste reumatism, dureri articulare, articulatii, remedii, diete

Ai slabit brusc, fara sa tii regim? Afla ce foate fi cauza!


Ai slabit brusc, fara sa tii regim? Afla ce foate fi cauza! Afla ce boala ai putea avea!
În spatele pierderii în greutate se pot ascunde probleme de sanatate.

Daca nu tii cure de slabire, nu faci nici sport si totusi ai slabit brusc mai multe kilograme inseamna ca poti avea probleme de sanatate.
Conform specialistului Libertatea dr Laurentiu Luca este recomandat sa mergi la medic pentru consultatii.
Cauzele slabireii bruste pot fi:
-diabet
-probleme cu glanda tiroida
- infectii periculoase
- cancer
- suprasolocitate fizica si psihica
- probleme psihice

citeste tot articolul pe http://www.libertatea.ro

Centrul Oxxygene lanseaza primul Spital Privat dedicat bolnavilor cu Alzheimer

Centrul Oxxygene lanseaza primul Spital Privat dedicat bolnavilor cu Alzheimer si alte forme de dementa din Romania
In noiembrie 2010 se lanseaza primul Spital Privat de ingrijire a pacientilor cu dementa Alzheimer si a altor forme de dementa din Romania. Centrul are o capacitate de 46 paturi, imbinand confortul deosebit cu calitatea exceptionala a serviclllor medicale prestate.

La data de 01 noiembrie 2010 centrul va beneficia de o suprafata totala de 1010 mp, dispuse pe 3 niveluri, va avea 46 de paturi, 1 sala de terapie ocupational , 1 sala de stimulare cognitiva si emotionala, 1 sala de fiziokinetoterapie,1 sala de conferinte si cursuri, 1 sala de mese, 1 cabinet medici, 2 cabinete asistente, 2 terase exterioare, 13 bai cu dus, 3 scari interioare si un lift hidraulic, miniteren de golf.
Centrul va fi dotat cu aparatura medicala de ultima ora ( monitoare - pentru monitorizarea TA, AV, saturatie in oxigen -, EKG, EKG Holter (pentru AV si TA), ecograf mobil, aparatura laborator chimie uscata, concentratoare de oxigen, pulsoximetre, defibrilator electric, trusa de resuscitare cardio-respiratorie.

Unde este Centrul Oxxygene sectia Alzheimer adresa? Oxxygene Alzheimer Center adresa
in orasul Otopeni strada Petre Ispirescu 6 Bucureșt
Telefon contact informatii si programari 0745.422.603
Tarife, preturi consultatii si tratament detalii pe pagina web a centrului
http://alzheimer.org.ro/

Stylepedia DVD Codul bunelor tinute


Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc lanseaza Stylepedia DVD Codul bunelor tinute

Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc, redactor sef Elle Romania, au lucrat impreuna la Stylepedia, un DVD ce contine materiale video, sfaturi de moda si stil.


Un DVD de moda si stil
Proiectul se anunta unul de succes dat fiind faptul ca atat Andreea cat si Roxana sunt doua dintre cele mai apreciate femei din Romania pentru stilul lor vestimentar.

Cand se lanseaza dvd-ul Stylpedia de Andreea Raicu si ROaxana Voloseniuc?
Lansarea dvd-ului va fi pe 10 decembrie 2010.
Cat costa dvd-ul Stylepedia pret? Aici voi reveni cum aflu cat costa :)
UNde pot cumpara dvd-ul Stylepedia? Il vei putea cumpara in punctele difuzare a presei din tara.

Poti citi informatii pe blog Roxana Voloseniuc www.roxana-voloseniuc.ro

Andrea & Roxana Stylepedia

Bianca Dragusanu la Marele Castigator

Bianca Dragusanu la Marele Castigator
Florin Uceanu, antrenorul de la Marele Castigator. Pentru prima sedinta, sub indrumarea lui, Bianca s-a concentrat asupra musculaturii spatelui printr-o serie de exercitii nu foarte dificile.

IN videoclipul alaturat poti vedea cum se antreneaza Bianca Dragusanu - exercitii pentru musculatura spatelui, astfel de exercitii trebuie facute toata viata, de 2-3 ori pe saptamana.



sursa www.a1.ro

Castiga bani cu Propolis C

Ce este Propolis C?
Propolis C este un complex unic de intarire a imunitatii conceput de laboratoarele Fiterman Pharma si dezvoltat special pentru fiecare membru al familiei tale, de la copii de la varsta de 1 an pana la bunici.
El ajuta sistemul imunitar atat in faza de preventie, cat si in fazele de combatere si refacere a organismului dupa boala.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi bani cu Propolis C?
Cumpara un produs din Gama Propolis C si participa la concurs. SUnr 250 de premii a cate 500 lei fiecare
Perioada campaniei este 11 octombire -31 decembrie 2010.
Campania "Propolis C – de 10 ani numarul 1 in lupta pentru intarirea imunitatii tale" Organizator: S.C. FITERMAN PHARMA S.R.L.
LISTA FARMACIILOR IN CARE GASITI URNA o gasiti aici www.propolisc.ro
Beneficii
Propolis C sirop stimuleaza capacitatea de aparare, crescand rezistenta organismului fata de infectiile bacteriene (stafilococ, streptococ), fungice (candida) si virale (virusul gripal).

Care sunt produsele participante la concursul Propolis C?
Gama Propolis C
» Propolis C Kids, sirop » Propolis C Echinacea Kids, sirop » Propolis C, comprimate masticabile » Propolis C + Echinacea, comprimate masticabile » Propolic C Mentol Eucaliptol, comprimate masticabile » Propolis C Multivitamine Kids, Supliment alimentar » Propolis C Antitusiv-Expectorant Kids, sirop » Propolis C Intensiv, comprimate masticabile
Bafta la castig citeste mai multe pe www.propolisc.ro

Scapa de alergii cu Claritine


Dace esti alergic, stranuti, iti curg ochii si nasul mai ales in perioada toamna- iarna inrceasca Claritine. Claritine loveste alergia in plin.
Claritine prosperct:
Claritine este un antialergic nesedativ

Claritine amelioreaza eficient si rapid simptomele din rinita alergica, cunoscuta si ca febra fanului
* pruritul nazal
* rinoreea
* stranutul
* pruritul ocular

Claritine amelioreaza eficient si rapid simptomele din urticarie:
* Prurit
* Roseata
* Numarul si dimensiunile elementelor cutanate (papulelor)

Claritine este
* Antialergic nesedativ
* Eficient 24 ore
* Actiune rapida - 30 minute
* Un singur comprimat pe zi
* Nu induce crestere in greutate
* Nu prezinta cardiotoxicitate
* Nu are interactiuni medicamentoase sau alimentare

Claritine este un produs antihistaminic fara efect sedativ, care se poate obtine fara reteta, si care este capabil sa amelioreze eficient si rapid simptomele alergice.

In cazul administrarii de Claritine nu apare somnolenta, senzatia de gura uscata, si nu se potenteaza efectul alcoolului, efecte care pot sa apara in cazul administrarii altor antihistaminice!
Se ia doar un comprimat pe zi
Ce contine Claritine? Claritine lotaranida 10 mg - se elibereaza fara prescriptie medicala

Cat costa Claritine pret? Claritine preturi - o cutie cu 10 tablete costa in jur de 22 lei
Unde pot comanda claritine? In primul rand poti citi toate detaliile despre claritine pe www.claritine.ro
sau il poti comanda pe urmatoare site-uri
Cine a folosit Claritine? Este Claritine eficient pentru alergii?

Glykofit produs natural diabet


Un produs eficient pentru cei care au diabet este Glykofit.
Extractul din dud alb continut de Glykofit mentine sub control nivelul glicemiei!
Glykofit prospect
Glykofit, imbunatateste metabolismul glucidic si promoveaza secretia de insulina de catre pancreas.
Extractul de dud alb se numara printre remediile minune in mentinerea nivelului glicemiei in limite normale.
Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire.

Glykofit este un produs natural fara reactii adverse , pentru reducerea glicemiei
Glykofit, produsul Ropharma conceput pe baza de extract naturale din dud alb (Morus Alba), este un antidiabetic cu administrare orala, ce actioneaza prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza si impiedica absorbtia de glucoza la nivel intestinal, la pacientii cu risc de diabet si la pacientii cu diabet zaharat in faza incipienta.
Produsul Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacientii cu diabet zaharat de tip II, posibil si ca tratament adjuvant in diabetul zaharat tip I, in sindromul metabolic si ca remediu profilactic pentru persoanele din grupa de risc, a afirmat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat, reprezentant medical al Ropharma.

Cum se administreaza Glycofit? Glykofit se administreaza intern, cate o capsula de 300 mg, de trei ori pe zi. Produsul poate fi de asemenea folosit si in cazul pacientilor care utilizeaza insulina.
Cat costa Glykofit pret? Pretul recomandat de catre producator este de 19.5 lei.
Unde pot cumpara Glycofi t? IL poti cumpara in orice farmacie din tara

sursa partiala

Secretele persoanelor care nu se imbolnavesc niciodata


A aparut o carte noua pe nume Secretele persoanelor care nu se imbolnavesc niciodata.
Cartea este scrisa de Gene Stone, autorul cartii,care dezvaluie pentru Yahoo Shine 4 secrete ale persoanelor care nu se imbolnavesc niciodata:

- 1. Fa un dus rece
Studiile stiintifice arata ca dusurile (mai) reci pot ajuta la cresterea numarului de celule albe din sange (ce ajuta la vindecarea mai rapida a bolilor).

- 2. Rontaie usturoi crud
usturoiul are o actiune antimicrobiana puternica ce te mentine sanatos. Ca sa nu iti miroasa respiratia chiar atat de tare, piseaza usturoiul si inghite-l cu totul alaturi de o lingura de suc de mere.

- 3. Bea apa calda cu drojdie de bere

Suna un pic gretos, dar aceasta combinatie poate tine departe virusul gripal, diareea sau infectiile respiratorii.

4. Bea multe lichide calde

Apa calda cu lamaie, ceaiul, cafeaua sau orice alt lichid cald, in cantitati mari, poate ajuta sistemul imunitar in sezonul rece.

sursa www.ziare.com

Cele mai eficiente cure si regimuri de detoxifiere

Cele mai cunoscute si mai eficiente cure si regimuri de detoxifiere si purificare a organismului sunt:

- cura cu sucuri de fructe sau legume
- regimurile de cruditati sau hrana vie (de tip Gunter)
- regimul cu cereale Oshawa
- regimul ovo-lacto-vegetarian
- regimul alimentar cu orez si lapte

- regimurile alimentare yang
- diferite forme de post (de la postul crestin in care se consuma numai vegetale la postul complet sau negru in care se bea numai apa).

Exista o serie de modalitati si procedee terapeutice de detoxifiere, care pot fi practicate in paralel cu unul din regimurile de mai sus:

- purificarea nazala si curatarea limbii,
- voma terapeutica,
- clisma,
- procedeul de purificare a intregului tub digestiv,
- purificarea sistemului limfatic etc.

Eliminarea toxinelor regleaza greutatea corporala si reda stralucire si elasticitate pielii. Rolul detoxifierii este de a crea un mod de viata sanatos, privand organismul de anumite produse.

Un program de detoxifiere nu este recomandabil femeilor gravide sau persoanelor inca in crestere.

sursa www.mamanatura.ro

Dieta Montignac. Mananca de placere, mentine-te in forma


Carti pentru dieta, carte cura de slabire

A aparut in librarie o carte noua despre dieta Montignac. Cartea se numeste Mananca de placere, mentine-te in forma.

Iata o mica descriere a cartii:
" aceasta dieta exista si poarta numele lui Michel Montignac. Inainte de toate, ni se demonstreaza ca nu este necesar sa ne abtinem de la mancare pentru a slabi - secretul consta in combinarea alimentelor in functie de continutul lor de glucide, lipide si proteine.

Cele doua reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumita dieta, sunt sa mancam trei mese pe zi si sa nu amestecam la aceeasi masa glucidele cu lipidele. Acest volum cuprinde retete ilustrate color si nenumarate sfaturi utile pentru punerea in aplicare a principiilor enuntate.

Vanduta in 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci si un mod de viata, mai sanatos.

Michel Montignac (n.1944) a mai publicat, printre altele: Ma hranesc, deci slabesc; Retete si meniuri Montignac; Ma hranesc, deci nu imbatranesc."

Cat costa cartea lui Montignac - Mananca de placere , mentine-te in forma pret? Cartea costa in jur de 65 de lei si o gasesti in librarie sau online de ex pe site-ul www.librariaonline.ro

Alimente care te scapa de grasime

Schimbarea metabolismului. Ce trebuie sa mananc ca sa slabesc
Pentru a face o schimbare in metabolism include în alimentaţia ta fibre alimentare si vei impiedica asimilarea grasimilor!
Care alimente alunga grasimea din corp?
-Trebuie să consumi în fiecare zi între 24 - 35 grame de fibre pentru a stimula digestia, ajutând în procesul de slăbire. Iată care sunt cele mai bune surse de fibre:

1. Tarate psyllium
100 grame de tarate de psyllium contin 84 grame de fibre alimentare. Psyllium (Plantago psyllium) este o planta din familia patlaginei, cunoscuta pentru proprietatile ei laxative.

2. Taratele de grau

100 grame de tarate de grau contin 43 grame de fibre.

3. Semintele de in

100 grame de seminte de in macinate contin 40 grame de fibre.

4. Fulgii de ovaz

100 grame de fulgi de ovaz contin 6,74 grame de fibre.


5. Alunele de padure

100 grame de alune conţin 6 grame de fibre.

Nu uita de apa plata! Fibrele au nevoie de apa, deoarece numai asa va creste indicele de satietate al alimentelor, vor absorbi apa si elimina toxinele, impiedicand asimilarea grasimilor.
sursa www.eva.ro

Gustari sanatoase sub 100 de calorii


Daca esti la dieta si vrei sa ai cateva idei de gustari delicioase si sanatoare iata cateva idei care sunt sub 100 de calorii:
Cate calorii au unele gustari?

- O felie de paine integrala cu o lingurita de miere = 100 calorii.
- 1 mar = 50 calori
- O banana (marime medie) = 90 calorii
- 2 linguri de seminte de dovleac = 95 calorii
- 1 ou fiert si 1 morcov = 100 calorii.

- 1 iaurt de 100 ml cu cereale integrale = 100 calorii.
- 1 pahar cu suc de rosii = 70 calorii.
- O bucata de turta dulce = 95 calori

sursa www.eva.ro

Redis nutritie -suplimente nutritive recomandate

Redis nutritie -suplimente nutritive recomandate de Nicoleta Luciu, Florin Uceanu si Ion oncescu
Ce produse sunt pe piata marca Redis?
Exista cateva suplimente nutritive care te ajuta sa slabesti si sa fii in forma maxima , iata cateva:

- Fibrobar cu ceai verde- este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Cate calorii are un baton nutritiv?Fibrobar are Calorii 194 Kcal (812 KJ)
Cat costa FIbrobar cu ceai verde pret? Un baton costa in jur de 1,5 lei , air in cazul in care cumperi peste 50 buc ai reducere 25%
Unde pot cumpara fibrobar cu ceai verde? Le gasesti in magazinele naturiste sau pe site-ul Redis

- Ideal bar- Baton nutritiv care se poate comercializa si in scoli.
Se fac comenzi de minimum 5 buc. Este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si pentru folosirea in timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre cei care sunt vegetarieni sau tin post.
Cat costa Ideal Bar pret? Ideal bar costa in jur de 1,5 lei si se il poti comanda online pe redis.ro

- Omega complex -contine omega3,6 si 9.Produsul se recomanda datorita efectelor benefice ale acizilor grasi esentiali.
Cat costa Omega complex pret? O cutie costa in jur de 43 de lei 30 de capsule
poate fi comandat online pe www.redis.ro
 alte cateva produse recomandate de la redis sunt L-carnitin instant, Siluet Bar, Instant Energy
citeste mai multe despre produsele Redis pe www.redis.ro

In Bucuresti poti cumpara produse Redis din magazinul Redis de pe strada Calea Serban Voda nr 159 sector 4, strada care trece in spatele liceului Sincai
sursa info www.click.ro

Cine a slabit cu fibrobar, produse pentru diete de slabit , Redis?

Alimente minune care mentin silueta si pe timp de iarna

Care sunt alimentele minune care te ajuta sa ai o silueta de vis?
Ce poti manca in anotimpul rece fara sa te ingrasi?

Iata cateva alimente pe care le poti consuma fara grija pentru ca te ajuta sa iti mentii silueta:
- portocala
- Somonul

- varza rosie
- para
- spanacul
- curcanul

- ceapa
- kiwi
- andive
- dovleac

citeste tot articolul pe www.acasatv.ro

DetoxiColon de la Dacia Plant

Ce este Detoxicolon? detalii...
Detoxicolon are un rol activ in procesul de slabire si ajuta la eliminarea toxinelor din organism, deci ajuta la slabit. Benefiiciile detoxicolon sunt urmatoarele :este cel mai bun purificator intestinal si detoxifiant din Romania.

Ce contine DetoxiColon?

- Doua laxative de volum care regleaza natural tranzitul intestinal: semintele de psyllium si semintele de in
- Cele mai eficiente laxative de contaxt : extractul de aloe vera, crusinul si senna
- O renumita combinatie ayurvedica de plante pentru eliminarea gazelor intestinale: chimen, coriandru si fenicul.
- Un mineral cu efect foarte puternic de eliminare a metalelor grele si a chimicalelor - zeolit
- Plante cu efecte antioxidante: extractul din fructe de afin, extractul din fructe de merisor, lemnul dulce, ghimbirul.
- Plante ce purifica ficatul si sangele: anghinarea, rozmarinul, lemnul dulce, anasonul.
Detoxicolon -cumpara aici
Detoxicolon -cumpara aici

Cat trebuie sa dureze cura de deoxifiere cu Detoxicolon?
Medicii nutritionisti recomanda minim doua cure de detoxifiere pe an - insa e de preferat sa tii una la 3 luni, ca sa-ti pastrezi organismul in cea mai buna forma.

Cat costa Detoxicolon pret? Detoxicolon costa in jur de 79 lei.

Unde pot gasi, cumpara, comanda produse detoxifiere gen Detoxicolon?
Poti comanda online produsul care te detoxifica pe site-ul acesta.

Ce parere aveti despre efectele benefice si protectoare ale cristalelor ?

Asteptam comentariile voastre aici pe blog. Voua care model va place cel mai mult ? Ce ziceti vi se potrivesc aceste pietre ? Voi ce modele preferati.

 Cine a folosit deja acest produs ? Credeti in efectul lor benefic ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Reishi


Ce este Reishi? La ce se foloseste?
Reishi este o ciuperca miraculoasa, extrem de rara, cunoscuta de mii de ani in Extremul Orient pentru eficienta intr-o gama foarte mare de afectiuni.

Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume, fiind numita 'ciuperca nemuririi', 'marele protector imunitar, spiritual si mental'. Autoritatile japoneze au inclus ciuperca Reishi in lista oficiala de produse pentru tratarea cancerului.

Reishi proprietati, Reishi este recomandat ca :

- antitumoral (stimuleaza macrofagele, celulele natural ucigase NK, induce apoptoza, inhiba angiogeneza, creste rata de folosire a oxigenului, inhiba metastazele, creste productia de interleukine si TNF - factorul de necroza tumorala)
- micsoreaza durerile in cancer
- protejeaza organismul in chimio si radioterapie
- adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar)
- antioxidant (reduce actiunea radicalilor liberi, impiedica peroxidarea lipidica)
- regleaza echilibrul acido-bazic (alcalinizant)
- creste energia Qi, energia vitala care sustine intregul organism

- imunomodulator (regleaza sistemul imunitar) - se administreaza in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie), dar si in stari cu deficit de imunitate - creste nivelul imunoglobulinei IgA (protejeaza mucoasele), IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa) si IgM (distruge bacteriile)
- regleaza tensiunea arteriala
- reduce nivelul glicemiei (imbunatateste functiile pancreasului si creste sensibilitatea la insulina)

- detoxifiant si hepatoprotector (induce productia de interferon endogen, scade transaminazele, reduce fibroza hepatica si in ciroza alcoolica)
- detoxifiant si drenor limfatic
- antialergic (inhiba productia de histamina)
- antiviral (virusul Epstein Barr, HIV, HPV, virusul hepatic B, C, gripal, herpetic, suprima durerile postherpetice)
-mentine echilibrul hormonal, stimuleaza glandele suprarenale (in stres, depresie)
-neuroregenerator, imbunatateste memoria, somnul, calmeaza, echilibreaza spiritual

-reduce edemele pulmonare, infectiile respiratorii
-tonic cardiovascular (accidente cerebrovasculare, insuficienta coronariana, infarct miocardic, flebite, hemoroizi)
-inhiba agregarea plachetara (coagularea sangelui)
-hipocolsterolemiant (inhiba sinteza colesterolului)
-relaxeaza sistemul muscular
-protector gastric si duodenal
-protejeaza uterul (impiedica formarea fibroamelor uterine).

Cat costa Reishi pret? O cutie cu 100 de capsule care contin ciuperca Reishi costa in jur de 75 lei.

Unde pot cumpara sau comanda Reishi-ciuperca nemuririi? Il gasesti in magazinele naturiste sau online pe site-ul www.naturashop.ro

Cum se iau pastilele Reishi, cum se administreaza?
Administrare : 2 capsule de 2 ori / zi, in timpul mesei, sau conform recomandarii medicului de specialitate.

Contraindicatii : NU se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu sensibilitate la ciuperci.
Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Continut : 100 capsule

Cine a folosit Reishi pareri?

Extract de Tamarind

La ce se foloseste Extractul de Tamarind? Extractul de Tamarind este un stimulator al tranzitului intestinal.

Cumpara de aici produse cu extract de tamarindExtractul din fructele de Tamarindus indica este foarte bogat in acid tartric si polizaharide. Principiile active ale preparatului stimuleaza digestia, tranzitul intestinal si motilitatea corespunzatoare a intestinului, favorizand evacuarea lui fiziologica.

Avantajul extractului de Tamarind in comparatie cu plantele medicinale laxative este determinat de lipsa pierderilor semnificative de lichide si a colicilor abdominale, de aceea se poate administra si gravidelor, copiilor peste trei ani si varstnicilor.

Cum se iau pastilele de tamarind? Mod de administrare: o capsula pe zi, dupa cina. Recomandat in special persoanelor cu tranzit intestinal lent. Se administreaza sub forma de cura, maximum 3 luni urmata de 2 saptamani pauza, dupa care se poate relua.

Prospect Tamarind: Compozitie: 300 mg extract de Tamarindus indica, 60 mg extract de Alge brune (fucus vesiculosus), celuloza, gelatina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, dioxid de titan, talc.

Atentionare: Produsul are efect laxativ. Bolnavii diabetici si cei cu acuze intestinale de etiologie neprecizata (ex. ocluzia intestinala) trebuie sa consulte medicul. Nu se recomanda in perioada alaptarii.
Cat costa Extractul de Tamarind pret? O cutie are 30 capsule si costa in jur de 19 lei.
Unde pot cumpara , comanda Tamarind? Il poti cumpara online de ex pe site-ul acesta.

Diana Munteanu Niculescu a slabit 37 de kg

Cum a slabit Diana Munteanu Niculescu? Cu ce dieta a slabit Diana Munteanu Niculescu 37 de kilograme?
Diana Munteanu Niculescu, prezentatoarea emisiunii "Conferinţa de presă" de la Antena 2, a slabit intr-un an 37 de kilograme, din care 27 "le pusese" in timpul sarcinii. Cand s-a hotarat sa slabeasca, avea 91 de kilograme.

Iata dieta cu care a slabit Diana Munteanu
Meniul zilnic al Dianei, de la care nu s-a abatut timp de un an:
dimineata a mancat un fruct, la pranz, intotdeauna legume fierte si carne fiarta, iar la cina, un iaurt sau un fruct. Acest regim draconic a ajutat-o pe sotia fostului dinamovist Claudiu Niculescu sa scape de 37 kg.

Cate kg are acum?
Acum cantareste 54 de kilograme si se declara multumita. A renuntat la fainoase, cartofi, orez, dulciuri si sucuri de fructe, iar îin timpul regimului, 3 luni nu a baut nici cafea.  Pe tot timpul dietei Diana a consumat apa plata cu sau fara lamaie.

sursa www.libertatea.ro

Slabeste si castiga 1000 lei cu orice produs Physiocare


Slabeste si castiga bani. Cum poti castiga bani? Firma Physiocare ofera o oportunitate interesanta de a castiga suma de 1000 ron.

Ce trebuie sa fac ca sa castig? Cum particip?
"CE TREBUIE SA FAC PENTRU A PUTEA PRIMI 1000 DE LEI?"

Raspunsul este foarte simplu: nu trebuie decat sa incercati fara sa riscati un singur leu, orice produs din gama PhysioCare, sa constatati rezultatele si sa le trimiteti online marturia dumneavoastra legata de experienta incercarii produsului ales.

Este tot ceea ce trebuie sa faci pentru a putea primi cei 1000 de lei!

Site-ul celor de la Physiocare este www.physiocare.ro

Bafta la castig!

Cine a folosit produse de slabit Physiocare?

Dieta cu limonada


Cura cu limonada

Dieta cu limonada este folosita pentru curatarea tractului intestinal deci ajuta si la curatarea colonului.

Cum se prepara limonada?
* 2 canite suc de lamaie proaspat stors.
* sirop de artar sau se poate inlocui cu alt tip de sirop de fructe
* 1 / 4 lingurita de de piper rosu
* 2 cani de apa.

Se amesteca si se bea in decursul unei zile. In ziua resprectiva nu de consuma nimic altceva.

sursa http://infoslabire.eu


Cine a slabit cu dieta cu limonada?

Cura de slabire cu apa fierbinte


Cura de slabire cu apa fierbinte. O idee de dieta ar fi reteta cu apa fierbinte cu care poti slabi lejer.

Cat pot slabi cu dieta cu apa fierbinte? Se poate
slabi in jur de 1,5 kg intr-o saptamana.

Ce trebuie sa fac ca sa slabesc?

Meniu slabire: luni, marti, miercuri, de dimineata pana seara se bea din 3 în 3 ore cate o cana de ceai neindulcit si cat mai fierbinte, dupa care se bea o cana de lapte de la temperatura camerei.

Seara, pana la ora 20, se consuma 100 g. carne slaba cu o salata de legume crude sau fierte în aburi.

Orice aliment este exclus in aceste zile, in timpul saptamanii se mananca normal.

Diete rapide


Daca vrei sa slabesti rapid poti urma mai multe diete rapide care te scapa de kilogramele in plus.
DIeta de slabit rapid

Iata cateva idei de diete rapide:
- Dieta rapida cu salata de legume crude - ideea este sa mananci zilnic salata de legume in orice cantitate si sa bei zilnic 2 litri de ceai cald din plante medicinale, neindulcit.
poti citi intregul meniu de dieta rapida cu salata de legume pe http://curedeslabire.net

- Dieta "6" -dieta rapida -slabest 5 kg in 7 zile
Reteta slabire -Luni 6 Sana, marti 6 cartofi fierti fara sare, miercuri 6 mere, joi 6 oua fierte tari, vineri 600 g branza de vaci, sambata 600 g, carne fiarta de pui sau vita fara sare. In 7 zile se slabeste 5 Kg. sursa http://de-slabire.blogspot.com

Vreau sa slabesc 3-4 kg in 7 zile : dieta de o saptamana

Vreau sa slabesc 3-4 kg in 7 zile, ce dieta de slabit sa urmez ?
Poti incerca o dieta simpla si eficienta cu care poti scapa de 3 sau 4 kilograme intr-o saptamana.

Iata reteta de slabit :

Prima zi de dieta: mic dejun - o felie de paine prajita cu o cafea

La pranz - un iaurt, un ou fiert tare si un fruct la alegere (de ex. un singur mar, o para, etc., nu cantitate mai mare dintr-un fruct !)

Cina - 200 g piept pui gratar cu salata verde si ulei de masline

A doua zi de dieta poti manca:

Mic dejun - ceai cu miere si o felie paine prajita

Pranz - 150 g branza de vaci

Cina - un fruct la alegere (adica, de exemplu, un singur mar, o singura portocala, etc.)

Zilnic se bea peste 2 litri de apa, si repeti inca de 3 ori. A 7-a zi, post, si bei doar apa plata cu lamaie.


*Actualizare 02.dec.2014: initial articolul il preluasem partial de pe un site care in momentul de fata nu mai exista, prin urmare, am actualizat articolul ca sa nu mai contina legatura catre situl de atunci, si am completat articolul cu informatii necesare.

Ai incercat o dieta de acest gen, sau chiar aceasta dieta ? Ai reusit sa slabesti ? Asteptam comentariile obiective si parerile in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de social media (facebook, google plus, si twitter) a blogului.
Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra celor enuntate in articol.
 

Sfaturi personalizate slabire

Daca vrei sfaturi personalizate pentru slabire il recomand pe Cristian Margarit si ceilalti specialisti GetFIT in nutritie, antrenament si wellness.
Ei iti pot oferi consultatii private contra cost. Trimite-le datele tale de contact si te vor ajuta in cel mai scurt timp!

Poti gasi mai multe informatii si sfaturi in slabire pe site-ul Crisitan Margarit www.cristianmargarit.ro sau pe site-ul Getfit www.getfit.ro

Cu ce se ocupa cei de la Getfit? Pe site-ul lor pe langa sfaturi in dieta si obezitate gasesti suplimente nutritive care te ajuta sa ai un trup zvelt si sanatos.

Am slabit 28 de kg , mai am 5

Vreau sa va povestesc despre un caz care merita toata lauda, Este vorba despre Cristiniq care a reusit sa slabesca 28 de kg dupa 2 nasteri consecutive....

Iata povestea ei:
"...Buna! Sunt Cristiniq si"Am slabit 28 kg, mai am 5!"
Am doua nasteri una dupa cealalata, practic si dupa cea de a doua am constata ca am 78 de kg, acum am 50 si imi doresc sa mai slabesc inca 5 kg pe care sa le pun inapoi, ulterior, sub forma de muschi. Am vorbit deja cu un prieten care este culturist si care de cum se va intoarce din concediu ma va lua in primire si voi face fitness in conditii de bootcamp i-am cerut eu!

Am mai facut fitness candva, ceea ce se si vede si cam stiu cu ce se mananca!
Voi cum ati slabit sau cum va ganditi sa o faceti?
am inceput prin a tine Dieta Rina-90 de zile, am slabit in prima luna 7 kg, apoi 5. apoi 4 .

Am continuat cu South Beach, de cum am intrat in faza de platou.

Intre timp, am facut impachetari cu Supliform, 12 zile consecutive cu pauza de cate 7 zile. Odata la doua zile adaugam in supliform boia de ardei iute. Nu este deloc placut dar rezultatele sunt notabile.
Impachetarile sunt precedate de scrub cu zat de cafea care este minunat ptr intreg corpul, chiar si ptr fata, acestea dureaza 45 min-1 ora. dupa indepartarea nylonului, e bine sa mai stai 2-3 ore fara dus ptr ca produsele inca actioneaza.

Odata intrata pe dieta SB, am inceput sa iau batoane Siluet Bar sau fibrobar de la Redis care mie imi plac foarte mult, L-Carnitina tot de la ei , ajungand la greutatea de acum repede si fara daune. Oricum despre celulita, vergeturi avem multe de discutat trebuie doar sa-mi spuneti..."

Poti pune intrebari directe despre cum a slabit Cristiniq pe forum slabire sau pe blogul ei http://glamvintage.trendzone.ro/

Trucuri ca sa scapi de pofta de dulce


Cum scap de pofta de dulciuri? Am mereu senzatia ca as manca ceva dulce, cum scap de aceasta senzatie?

Iata cateva trucuri care te scapa de senzatia obositoare de a manca mereu ceva dulce:
- mananca regulat- cel mai bine ar fi sa servesti trei mese principale pe zi, cu doua gustari

- consuma alimente integrale
- micul dejun sa fie bogat in proteine, grasimi si fructe
- foloseste condimente in dieta: coriandru, scortiaoara, nucsoara, cuisoarele si cardamomul indulcesc in mod natural mancarea si reduc pofta de dulciuri.
- consuma multe vitamine si acizi grasi omega 3
- Nu tine dulciuri in casa sau la birou
- bea multa apa


sursa www.click.ro

Actimeliada -castiga Actimel pentru 1 an de zile


Cei de la Actimel au lansat concursul Actimeliada cu care ai sansa de a castiga Actimel pentru un an de zile.
In reclama de la Actimeliada apare Leonarf Doroftei care te invita in echipa campionilor.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi cu Actimel? Cum se participa la Actimeliada?
Cumperi un produs Actimel si introduci codul de pe ambalajul Actimel pe site-ul www.actimeliada.ro si ai sansa sa castigi 50 de premii .

Un participant unic poate înscrie în Campanie maximum 10 coduri unice/zi, indiferent de canalul de participare: SMS sau pe site.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti pe baza unui algoritm electronic securizat in prezenta unui notar public care va autentifica extragerea.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 13 decembrie 2010.
Campania promotionala se desfasoara in perioada 01 noiembrie 2010, ora 00:00:00 – 12 decembrie 2010, ora 23:59:59.

citeste mai multe pe site-ul firmei Danone Actimel

Dieta miraculoasa - A slabit 95kg in doar 6 luni


Dieta miraculoasa - A slabit 95 kg in doar 6 luni. Cum e posibil? Ce dieta a folosit?
Britanica Harriet Jenkins, de 25 de ani, a devenit Femeia Anului pe plan mondial dupa ce a reusit sa slabeasca 95 de kilograme in doar sase luni, fara sa apeleze la chirurgie, informeaza ziarul online Daily Mail.
Iata ce a mancat Harriet - reteta de slabit cu care a scapat de 95 kg fara nici o operatie demicsorare a stomacului.

Dieta miraculoasa
MESE PE ZI
- peste fiert 550 g
- fructe 300 g
- legume fierte 600 g
- peşte si legume 750 g
- fructe 250-300 g

EFORT FIZIC
- 2-3 ore pe zi:
- o ora jogging
- exerciţii la sala o ora jumatate
- gimnastica o jumatate de ora

sursa www.click.ro

Ce parere ai , e posibil sa slabeasca asa mult cineva?

Acai Berry Thin slabeste 16 kg in 4 saptamani


Acai Berry Thin este un produs nou pentru slabire care te ajuta sa scapi de kg in plus in mod natural.
Acai Berry Thin prospect:
- Iti accelereaza metabolismul
- te incarca cu energie
- e imbogatita cu vitamina C si antioxidanti
- acai berry thin este un produs 100% natural produs in SUA

Cat costa Acai Berry Thin pret? Un flacon costa in jur de 180 lei
Unde pot cumpara Acai Berry THin? Il poti comanda online pe site-ul http://www.acaiberry-thin.com/ro
Cine a slabit cu Acai Berry Thin? Cat se poate slabit cu pastilele de slabire Acai Berry THin?
Pot da exemplul unei femei pe nume Ema din Bucuresti care a scris pe blogul ei cum a reusit sa slabeasca 16 kilograme in doar 4 saptamani cu Acai Berry Thin - blogul ei este http://www.emasdietblog.com

Mod administrare- cum se iau pastilele de slabit AcaiBerry Thin?
se ia 1 capsula inainte de micul dejun si 1 capsula cu 20 de minute inainte de pranz

Cine a slabit cu Acai Berry Thin forum, acai berri thin pareri, cine a folosit acai berri , diete, retete, cum slabesc vedetele. etc

Dieta in postul Craciunului

Ce putem manca in postul de Craciun? Iata cateva sfaturi:
- Nu exagerati cu painea, pastele fainoase si cartofii!
- Nu exagerati cu soia, inlocuiti carnea cu ciuperci
- Combinati fasolea verde, rosiile, lintea

- Idei retet de post: varza calita cu rosii, mancare de fasole verde (sau fiarta cu usturoi, sare, otet, marar, ulei), ciuperci pe gratar, mancare de ciuperci (cu rosii, marar), spanac, ardei copti, supe de legume sau supe creme, diferite mancaruri cu linte (este bogata in proteine, fibre, dar are putine grasimi si calorii) sau cu fasole boabe, mancaruri cu dovlecei (intaresc sistemul imunitar, contin vitamina B, C, fibre, apa multa, dar in schimb au putine calorii si grasimi) etc."
- un plus de energie gasesti in miere, cereale, fructe, spanac

citeste tot articolul pe www.csid.ro

Spirulina pentru slabit


Daca vrei sa slabesti poti incerca Spirulina +Carob capsule .
Ce este spirulina, la ce e bun, la ce se foloseste?
Spirulina este cea mai bogata sursa naturala de proteine usor digerabile, ofera toti aminoacizii esentiali indispensabili organismului uman.

Spirulina creste in ape alcaline, din care absoarbe minerale, in special potasiu, calciu, zinc, magneziu, mangan, seleniu, fier si fosfor.Spirulina mai contine vitamina A, vitamine B-complex si o serie de enzime care ajuta la digestie.

Ce este Carob ? Carob numit si Ceratonia siliqua– este un inlocuitor extrem de gustos si de sanatos al pudrei de cacao. Păstăile lungi ale arborelui de carob, care creste mai ales în Orientul Mijlociu, se usuca si se macina intr-o pudră fina. Contine lignina si fibre de pectina, care ajuta la digestie si eliminare, si la micsorarea nivelului de colesterol. Are un continut ridicat de calciu si contine foarte putine calorii si grasimi.

Combinatia celor 2 extracte este utila pentru scaderea nivelului de colesterol, detoxifierea organismului si eliminarea kilogramelor nedorite.

Spirulina+ Carob prospect Fiecare tableta contine: Spirulina 300 mg ,Carob (Ceratonia siliqua) 250 mg . O cutie are 30 de pastile. Acest produs este un produs marca Walmark

Cat costa Spirulina+Carob pret? Spirulina pentru slabit costa in jur de 20 de lei
Unde pot cumpara Spirulina+Carob? Il poti comanda online de ex pe site-ul cu produse naturiste

Administrare Spirulina dozare:
Ca supliment nutritional, 1-3 tablete zilnic, inainte de mesele principale

Perna si Pilota Anthireumatic de la Dormeo


Perna si Pilota Anthireumatic
recomandate persoanelor reumatice
• previne eficient transpiratia
• aerisire buna si mai mult volum

Lana pura asigura o caldura fara transpiratie, deoarece absoarbe umezeala, fara senzatia de umiditate, permite respiratia optima si regleaza temperatura corpului.

Fibrele de lana din pilota sunt naturale si permit o circulatie eficienta a aerului. Pilota din lana nu te va lasa sa iti fie frig sau prea cald. Este perfecta pentru persoanele reumatice deoarece ii va proteja de frig sau de caldura in exces. Pentru persoanele care transpira si cele care sufera de reumatism

Cat costa perna antireumatica Dormeo pret? Unde pot cumpara perna si pilota antireumatica?
Pilotaantireumatica Dormeo costa in jur de 269 lei iar perna pentru reumatici costa in jur de 149 lei.
Poti cumpara saltele, perne si pilote la Dormeo . poti citi mai multe informatii pe www.dormeo.ro


Ai folosit deja saltele Dormeo?

Dieta minune a lui Damian Draghici


Damian Draghici a slabit 50 de kg intr-un an. Cum a slabit?

A ajuns de la 150 kg la 100 si nu se opreste aici! Damian Draghici si-a impus sa-si schimbe radical obiceiurile dupa ce medicii i-au spus ca se autodistruge alaturi de colegii din Damian&Brothers.

Damian a apelat la cei mai buni specialiști pentru a ajunge in cea mai buna forma: a lucrat cu nutritionist si un antrenor personal de fitness celebri in randul vedetelor de la Hollywood. Printre clientii antrenorului sau de fitness s-au numarat Brad Pitt, Mickey Rourke, Ray Liotta.

”Secretul este sa schimbi mereu exercitiile, altfel corpul se obisnuieste, te plafonezi”, a marturisit artistul echipei perfecte.ro.

Reteta de slabit Damian Draghici
- Mananca din 2 in doua ore
- Nu exista o anumita ora dupa care sa nu aiba voie sa manance
- La mic-dejun mananca o omleta din 6 albusuri de ou cu Tabasco, somon si ciuperci
- Pentru a folosi cat mai puţin ulei foloseste un pulverizator cu care stropeste puţin tigaia inainte sa prajeasca omleta

- Dupa 2 ore, mananca o gustare format dintr-un mar si migdale crude, organice
- La pranz mananca iar somon sau alt tip de peste la gratar alaturi de o salata verde sau o salata din castraveţi, avocado si rosii cherry
- Dupa doua ore mananca fructe de padure: afine, zmeura, mure etc
- Bea mult ceai verde in fiecare zi, dar nu pentru a slabi, ci pentru a se detoxifia

sursa www.perfecte.ro - poti vedea un interviu cu Damian Draghici la Happy Our- invitat la Maruta

Dieta Madalin Ionescu -20 kg

Cum a slabit Madalin Ionescu?

Madalin are 1,85 m inaltime si cantarea in 2008, 99 kg.
Dupa ce a inceput sa tina regim, a ajuns la 79 kg, schimbandu-si total stilul de alimentatie.

Nu mai mananca carne de porc ci doar carne de vita si peste, legume, fructe de mare si fructe si doar 2 felii de paine pe zi.

Regim alimentar de slabit urmat de Madalin Ionescu Reteta Pt slabit
Dimineata: o felie de graham cu icre de somon.
Pranz: supa,  muschi de vita cu salata; legume; peste.
Seara: o felie de graham cu icre de somon; branza. Sambata si duminica: fructe si legume.

sursa www.libertatea.ro

Fii stapanul metabolismului tau -carte dieta

O alta carte nou recomandata in dieta este cartea "Fii stapanul metabolismului tau". In carte gasesti secretele unui echilibru hormonal natural pentru un corp frumos si sanatos.

Cartea e scrisa de Jillian Michaels

Esti satul de diete? Esti satul sa mananci doar alimente care nu te satisfac, fara grasimi si fara carbohidrati? Ti-ai distrus metabolismul cu tot felul de diete extravagante si non-alimente pline de chimicale. Acum Jillian Michaels este aici pentru a repara stricaciunile si a-ti pune pe picioare hormonii si sistemul endocrin.
Fii stapanul metabolismului tau este un plan in trei etape care impulsioneaza hormonii responsabili cu pierderea in greutate si ii restrictioneaza pe cei responsabili cu depozitarea grasimilor.

Din carte vei invata:
Sa elimini anti-nutrientele si toxinele care iti incetinesc metabolismul.
Sa reintroduci in alimentatia ta alimente naturale integrale – alimente care iti vor mobiliza hormonii responsabili cu arderea grasimilor.
Sa-ti reechilibrezi sistemul hormonal invatand sa gestionezi stresul, sa dormi bine si sa faci exercitii fizice.

Cat costa cartea Fii stapanul metabolismului tau? Cartea costa in jur de 29 lei, are 352 pagini si a aparut in 2010.
Unde pot cumpara cartea? O poti cumpara online de ex pe www.dordecarte.ro

Dieta care nu te infometeaza - carte


A aparut o carte care vine in ajutorul celor care vor sa urmeze o dieta , cura de slaire.

Carto practice dieta

Cartea se numeste Dieta care nu te infometeaza si este scrisa de Sainsbury-Salis Amanda.
In aceasta carte gasesti informatii cum sa slabesti in mod stiintifis si sa te mentii suplu pentru totdeauna.

Cat costa cartea Dieta care nu te infometeaza pret? Cartea costa in jur de 25 ron si se poate comanda online pe site-l www.dordecarte.ro

Catalin Botezatu lanseaza o carte

"Trei vieti - Pedeapsa" carte Calalin Botezatu reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata
lui Catalin Botezatu, si prezinta o lume dura in care unui barbat rafinat, care traise in lux, i-a fost aproape imposibil sa se adapteze. In 1996, Catalin Botezatu a fost incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate , fiind acuzat de bancruta frauduloasa.

Dupa ce luni de zile si-a cautat asociatul prin lume pentru a-l convinge sa se intoarca in Romania si sa isi rezolve problemele cu legea si camatarii, dupa ce a fost tinut captiv in Danemarca, s-a predat carabinierilor, in speranta ca asa va ajunge in Romania. Numai ca extradarea lui s-a lasat asteptata. Asadar, a fost nevoit sa se adapteze unui mediu nociv, care i-a macinat sanatatea fizica si psihica, si sa intalneasca persoane si sa incerce experiente pe care si-ar fi dorit sa nu le cunoasca, potrivit comunicatului.

Totodata, cartea contine scrisorile in original pe care detinutul Catalin Adrian Botezatu i le-a trimis, din puscaria de la Cremona, mamei lui.

Cat costa cartea lui Catalin Botezatu pret scrisa de Monica Vlad? Cartea va costa in jur de 45 de lei. Lansarea cartii va fi pe data de 28 noiembrie 2010.

Unde se poate cumpara cartea lui Botezatu? Poti face deja precomanda pentru catrea Trei vieti Pedeapsa Catalin Botezatu pe  linkul de mai jos, sau gasesti cartea in librariile diverta din toata tara.

Cartea autobiografica despre viata lui Catalin Botezatu poate fi cumparata aici
Linkul este de la Libraria DIverta

Teo a slabit 60 kg cu 3 mese pe zi

Cum a slabit Teo Trandafir? In 2004 vedeta s-a pus serios pe slabit si a scapat de kg in plus cu ajutorul nutritionistei Mihaela Bilic.
Care este regimul alimentar urmat de Teo in cura de slabire?

Iata meniul vedetei- reteta de slabit Teo Trandafir

- Luni - mic dejun: un ceai de plante, o omleta dintr-un ou si o felie de sunca presata, o felie de paine si o portocala; pranz: 150 g carne vita la gratar, o salata de cruditati; cina: 100 g peste la cuptor, un ceai de tei si un mar.

-- Marti - mic dejun: un ou fiert, un ceai si o felie de paine de secara; pranz: piept de pui la gratar, un iaurt degresat, un mar; cina: fasole verde fiarta, o portocala si un ceai.

- Miercuri - mic dejun: o cafea neindulcita, o felie de paine si 100 g de sunca presata; pranz: peste la gratar cu multa lamaie, o banana; cina: salata de cruditati cu piept de pui, un ceai, un kiwi.

- Joi - mic dejun: un bol cu fulgi porumb cu un pahar de lapte degresat, un mar; pranz: 150 g file de somon, o felie de paine de secara, o portocala; cina: o salata de sezon, o portocala si un ceai.

- Vineri - mic dejun: o felie de paine de secara, o felie de cascaval si o cafea neindulcita; pranz: 150 g de piept de pui la gratar, o salata de varza, un ceai de plante; cina: un compot de pere fara zahăr, o felie de paine de secara.

- Sambata - mic dejun: o cafea neindulcita, o felie de paine de secara si un cub mic de unt; pranz: ciorbita de legume, o portocala; cina: o salata, un ceai.

- Duminica - mic dejun: o cafea, un bol cu cereale; pranz: ciorbita de pui cu legume, un ceai; cină: peste la gratar, un ceai si o portocala.

sursa www.libertatea.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog