Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta tinuta de Lady Gaga


Cura de slabire pe care o tine vedeta de top Lady Gaga.
Lady Gaga pentru a fi mereu in forma la concerte urmeaza un regim de slabit drastic.

Lady Gaga pe numele adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta, este cunoscuta prin faptul ca socheaza mereu cand apare in public, dar în particular Lady Gaga isi doreste sa fie o femeie normala, ba chiar nu vrea faima si nici bani prea multi.

Cand vine vorba de mancare Lady Gaga nu se infrupta cu delicatese chiar daca isi permite financiar ba din contra Lady GaGa tine o dieta stricta

Ce contine meniul de dieta a lui Lady Gaga ce mananca?
Solista mananca tofu, hummus, carne de curcan si bea mult lapte de cocos. Asa Lady Gaga se asigura ca are un trai sanatos.

Din cand in cand isi permite sa se bucure de cate un sandvis cald cu cate un pahar de vin.

sursa www.libertatea.ro

Dieta Bianca Dragusanu


Vedeta arhimediatizata Bianca Dragusanu, denumita si fosta blonda a lui Bote a slabit 13 kilograme in ultimele luni pentru a arata beton,
Care este cura de slabire urmata , ce trucuri foloseste Bianca Dragusanu sa se mentina atat de supla?

Potrivit ziarului Libertatea Bianca asistenta lui Capatos la  emisiunea "Un show pacatos" nu se atinge de mancarea gatita, este permanent la dieta si face foarte mult sport.

Dupa spusele Biancai legate de regimul ei de slabire mananca de 2 ori pe si si face foarte mult sport.

Dimineata printre primele alimente pe care le mananca sunt fructlele apoi isi face o salata si peste. Evita mancarurile gatite pentru ca dupa parerea ei mancarurile gatite nu sunt sanatoase si ingrasa.


Bianca Dragusanu  la categoria sport merge mult la aerobic, iar cand nu are timp de aerobic atunci alearga in parc, se da cu rolele sau cu bicicleta si merge la masaj.


sursa www.libertatea.ro

Ceai slabit SveltaFlor


Informatii despre ceaiul ce ajuta la slabire SveltaFlor
Ceaiul reuneste plante traditional recunoscute, asociate si dozate optim de specialisti pentru a sustine cura de slabire.


Ingredientele ceaiul Sveltaflor: frunze de senna (Folium Sennae), sulfina (Herba Meliloti), flori de soc (Flores Sambuci), flori de lavanda (Flores Lavandulae), menta (Herba Menthae), flori de musetel (Flores Chamomillae).

Ceaiul Sveltaflor este un ceai diuretic, laxativ, sudorific, depurativ.

Acest ceai Nu se da copiilor sub 12 ani, gravidelor si mamelor care alapteaza.

Mod de preparare: se prepara infuzie din 1 lingura amestec la o cana cu apa.
Mod de intrebuintare, consum, administrare: se beau 2-3 cani cu ceai neindulcit pe zi, intre mese.

Prezentare: cutie cu punga a 50 g

Cat costa ceaiul Sveltaflor pret? O cutie de ceai Svelltaflor costa in jur de 7 lei.
Il puteti cumpara in orice farmacie naturista sau online pe site-ul www.mamanatura.ro

Silueta Perfecta – Capsule de Slabit de la Fares


Pastilele pentru slabit pe nume Silueta Perfecta – Capsule de Slabit de la Fares sunt de un ajutor impotriva obezitatii, fiin un adjuvant in slabire andtiadipos
Ajuta la mentinerea unei greutati normale

Set pentru slabit - Silueta perfecta. Fares.
Ce contine? Prospect:
Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium) 133 mg, frunze de mesteacan (Betulae folium) 133 mg, fructe de soc (Sambuci fructus) 76 mg, extract de Garcinia cambogia 38 mg.

produse pentru Silueta Perfecta de la Fares
Produse Silueta Perfecta
Efect:
Arde grasimile, este diuretic si laxativ

Contraindicatii Aceste capsule de slabit Nu se recomanda copiilor sub 12 ani.Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapeaza.

Mod de administrare, cum se iau aceste medicamente de slabire? Se ia 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa.
Durate unei cure este de 2 luni.

Cat costa pilulele de slabit Silueta Perfecta de la Fares?Aceste pastile se vand in flacon cu 30 capsule a 380 mg in setul de slabit de la Fares- setul Silueta Perfecta.
In set pe landa aceste pastile de Silueta Perfecta care este antiadipos se mai vinde o cutie de pastile care scad apetitul .Silueta Perfecta - Scade Apetitul

Ingrediente/capsula:
Seminte de in 114 mg, radacina de cicoare 95 mg, extract de Hoodia gordonii 76 mg si un ceai de slabit Silueta Perfecta Ceai

Actiuni:
Drenaj, eliminare (prin efet diuretic si laxativ) si favorizare a arderilor
Set pentru slabit - Silueta perfecta Fares. cat costa ce pret are?

Tot setul costa in jur de 24 de lei. Set pentru slabit Fares
Unde il pot cumpara? Il cumperi la orice farmacie naturista din tara sau online pe site-ul acesta.

Targul National al Mierii - Targ apicol in Bucuresti 2010

In perioada 3-5 septembrie 2010 va avea loc la Bucuresti cel mai mare targ apicol din tara Targul National al Mierii.
Targul este dedicat consumatorilor.
Ce produse vor fi la targ? La targul apicol veti putea cumpara :- miere poliflora, miere de salcam, miere de tei, miere de floarea-soarelui, miere de rapita, si specialitati din miere
- miere de cimbrisor salbatic
- miere de zmeura
- miere neagra de padure,
- miere de iarba-neagra,
- miere de coriandru,
dar si celelate produse ale stupului cum ar fi
- polen crud si uscat,
- pastura (hrana albinelor),
- laptisor de matca pur (hrana Reginei matca)
- propolis brut si tinctura.

Unde se va desfasura targul apicol? Tagul National al Mierii se va desfasura in Bucuresti pe Platforma Apicola Baneasa

sursa http://despremiere.blogspot.com/

Sveltcola produse pentru slabire rapida


Vrei sa slabesti rapid? Cauti cea mai eficienta metoda de a scapa de kilogramele in plus? Atunci poti incerca produse le care te ajuta slabesti.
Iata un produs nou pt slabit:

- SveltCola este O revolutie in materie de slabit!

Ce contine? Cat pot slabi cu SveltCola? Poti slabi pana la 7 kg pe saptamana. Daca folosesti acest produs atunci nu trebuie sa tii regim. Deci slabesti fara dieta.
SveltCola este primul suc cu gust de Cola care ajuta la SLABIT de fiecare data cand il bei! Este suficient sa diluam 20 ml de sirop in 1,5 l de apa minerala si sa-l bem pe parcursul zilei.

Ce ingrediente contine? SveltCola contine 11 extracte din plante cu proprietati active de slabire:
• extract hiperconcentrat din alge AOSA, bogate în agenti devoratori de grasime, ce intervin la nivelul celulei, reduce drastic transformarea zaharurilor in grasime si reduce volumul celulelor adipoase;
• coada-calului, frasinul si mesteacanul actioneaza in mod natural la reducerea senzatiei de foame si a poftei de dulce, favorizeaza eliminarea naturala a grasimii;
• guarana, papaya, ananasul si ceaiul verde asociate cu cicoarea, iarba-mare si papadia intervin ca stimulent natural al termogenezei (capacitatea organismului de a arde caloriile chiar si in lipsa activitatii fizice).

Cat costa siropul cu gust de cola care ajuta la slabit, Sveltcola  pret? Siropul SveltCola costa in jur de 79 de lei o doza de 300 ml care ajunde pentru un tratament de 7 zile.
Unde il pot comanda, cumpara , procura, unde se gaseste ? Il poti comanda online pe site-ul
www.physiocare.ro 
sau pe www.sveltcola.ro

Produse recomandate in caz de detoxifiere


Au aparut o serie de produse care ajuta la sanatate. De exemplu daca vrei sa faci o cura de detoxificare atunci poti lua PhysioDetox Detoxifiere naturala cu PhysioDetox.

PhysioDetox ne ajuta sa ne purificam organismul de deseuri si toxine, in mod natural.

Ce contine PhysioDetox , ingrediente? Contine roinita, angelica, papadie, aloe si fenicul

Cat costa un tratament de detoxificare? Unde il pot cumpara, de unde il pot procura?
Un tratament de o luna adica pt 30 zile cu PhysioDetox pastile 60 bucati costa in jur de 69 lei si il poti comanda online pe site-ul http://www.physiocare.ro

Daca ai probleme cu retentia de apa in organism atunci poti incerca prosudul PhysioDrenaj este eficient impotriva retinerii apei! Cat costa, pret? O cutie cu 60 pastile care ajuta sa scapi de apa din organism costa in jur de 60 lei. Il poti cumpara pe site-ul http://www.physiocare.ro

Daca cauti un tratament pentru picioarele grele si mereu umflate poti incerca medicamentele PhysioActive . Poti citi mai multe pe www.physiocare.ro


Suplimente nutritive pentru slabit Lipo - 6


Daca esti in cautare de suplimente nutrivite pentru slabire, definire, fitness atunci un produs bun este Lipo - 6 by NutreX
Ce este Lipo -6 ?Lipo 6 este o formula completa de ardere a grasimilor denumita si Rapid wheight loss adica slabire rapida!

Suplimentul Nutrex Lipo-6 este primul si unicul arzator de grasimi, care poate fi numit o tehnica completa de ardere a grasimilor. Cu Lipo-6 acum poti ataca grasimea corporala pe toate fronturile, si vei experimenta o pierdere incredibila din masa grasimilor, nemaiîntalnita la alte produse.
Bazat pe cercetari stiintifice reale, Lipo-6
- Arde rapid grasimile
- Vizeaza partile problematice (adica posteriorul, coapsele si olacelul din jurul taliei)
- Controleaza pofta de mancare
- Accelereaza digestia
- Creste energia
- Fara prabusire la sfarsitul zilei
- Nu contine Ephedrina

Mod de administrare -cum se iau pastilele Lipo 6?
Se iau 2 capsule cu 30 de minute inainte de micul dejun, ori inainte de antrenamentul de dimineata, apoi alte doua capsule dupa masa. Pentru pierdere extrema din masa grasimilor se iau doua capsule de trei ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa. Nu depasiti sase capsule pe zi. Nu le administrati cu sase ore inainte de culcare. Pentru energie crescuta luati 2 capsule cu 30 de minute inainte de antrenament.

Contraindicatii Lipo6 -cine nu are voie sa ia aceste suplimente pentru slabire?

Atentie: Nu folositi aceste medicamente inainte de 18 ani, sarcina sau alaptare. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi synephrina sau cofeina din alte surse. Nu folositi mai mult de 8 saptamani. Daca urmati un tratament medical (care include inhibatori MAO, antidepresive, aspirina, enilefrin, efedrin, pseudoefedrin, sau alti stimulatori), consultati medicul inainte de utilizare.

Cat costa suplimentul nutritiv de slabire Lipo6 Nutrex, pret si unde il pot cumpara, procura?
Pretul este in jur 125 lei si il poti comanda online in magazinul de suplimente nutritive Gym House link comanda http://shop.nutrishop.ro

Blog despre slabit


Acest blog contine informatii despre slabire. Acum trei ani a pornit doar ca un jurnal de dieta pentru mine, iar cu timpul a devenit o pasiune.

Mi-am dat seama ca daca adun o serie de informatii despre slabit, despre slabire rapida, despre dieta vedetelor, despre trucuri in cura de slabire, dieta rapida, despre celebrele dieta monti, atkins, disociata, retete dietetice, meniuri de dieta, detalli despre cea mai buna metoda de slabit, informatii despre cel mai bun ceai de slabit si cea mai eficienta dieta, cele mai bune pastile de slabit, mituridespre slabit, secrete despre slabit, idei despre cum sa scapam de kg in plus, cum scapam de celulita, metode anticelulitice, produse naturiste in dieta, etc...atunci vin in ajutorul mai multor persoane care vor sa slabeasca si ma ajuta si pe mine sa ma ambitionez sa slabesc.

Momentan blogul are peste 740 de articole si sper ca odata cu trecerea timpului va fi mult mai mare numarul articolelor.

Alaturi de blogul voislabi.blogspot.com am pornit si un forum de slabire unde invit pe toata lumea sa vina sa-si puna intrebarile, experientele, pareri,  eventual daca aveti idei despre regimuri de slabit, retete pentru slabit, sfaturi in dieta, orice...va invit cu drag sa povestim

MuJeR.ro si Slim & Fit te invita la concurs!


MuJeR.ro si Slim & Fit te invita la concurs!

Daca vrei sa slabesti si sa-ti mentii noile rezultate pe termen lung, alege Slim & Fit, suplimentul alimentar pentru slabit 100% natural, care accelereaza arderea grasimilor si reduce celulita, inhiba foamea, alunga poftele "periculoase" pentru silueta si mentine senzatia de satietate. Secretul este continutul in extracte naturale din Hoodia gordonii, Garcinia cambogia, alga Fucus vesiculosus, ceai verde si fibrulina. Rezultatul? Pana la 5 kg mai putin inca din prima luna, fara foame, fara stres si fara efecte adverse.
imagine cutie slim&fit pastile pentru slabit
Click pe imagine pentru a
achizitiona direct , Slim&Fit
prin linkul nostru de afiliat

Participa la concurs in perioada 18 august - 15 septembrie 2010 si convinge-te cum poti slabi natural cu Slim & Fit. Scrie pe site-ul www.mujer.ro, intr-un comentariu, ce exercitii fizice preferi vara si poti castiga o cutie Slim & Fit cu 200 de comprimate, suficienta pentru o luna de dieta (inclusiv livrarea premiului la domiciliu).

Iar pentru zilele in care n-ai timp sa ajungi la sala, descarca-ti gratuit ghidul "10 exercitii fizice pentru oamenii ocupati" de aici.

Pentru a te califica la tragerea la sorti citeste regulamentul concursului.

Succes si spor la slabit!


Pentru regulamententul concursului viziteaza site-ul www.mujer.ro

Extracte gemoterapice utile pentru stomac


Extracte gemoterapice utile pentru stomac

Ce este gemoterapia? Gemoterapia este o metoda bioterapica ce utilizeaza extractele obtinute din tesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramuri tinere, seva sau seminte. Partile tinere ale plantei, recoltate în perioada optima, sunt supuse procedeului de extractie în stare proaspata.

Extractul din muguri de Smochin- Ficus carica MG=D1 este un remediu important in afectiunile tractului digestiv.
Este indicat în dischinezii gastrice, gastrite hiper- sau hipotonice, colite. De asemenea este un adjuvant în manifestări neurovegetative şi psiho-somatice la nivelul tractului digestiv. Aceste simptome pot apare în depresie, nevroză fobică şi obsesivă şi trebuie făcut diagnosticul diferenţial cu afecţiuni ale stomacului.

Mod de administrare

În general, cate 30-50 de picaturi, în putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, în gastrite si colite. În ulcer gastro-intestinal 70 de picaturi, în putina apa, o data pe zi, dimineata.

Cat costa extractul din muguri de Smochin= Ficus carica? Unde pot cumpara?

Poti gasi mai multe informatii despre acest produs pe http://www.plantextrakt.ro

Sa slabim cu dieta dr. Phil

The Ultimate Weight Solution - sa slabim cu Dr. Phil!
Cine este dr. Phil?
Phil McGraw este doctor specialist nutritionist, psiholog si guru in materie de programe de slabit in SUA.
De 8 ani monitorizeaza si ajuta persoanele obeze. in cartea „Ultimate Weight Solution, 7 pasi spre redobandirea libertatii”, Dr. Phil descrie importanta asumarii kilogramelor si impacarea cu sine atunci cand pornesti in batalia contra kilogramelor in plus.

Idee de Meniu dieta regim dr. Phil:
Mic dejun:
Omleta din doua oua mici, cu diverse legume, plus jumatate de grepfrut
Pranz:
Somon la gratar cu o portie mica de orez salbatic, plus niste foi de salata si 3-4 rosii cherry
Cina:
Friptura de piept de pui sau curcan ori friptura de vita cu broccoli la abur sau spanac

Bauturi de evitat in timpul dietei:

- sa evitam orice bautura alcoolica, in special berea
- sa evitam sa bem cafea, capuccino, etc
- sa evitam sa bem sucuri carbogazoase
- fara bauturile pentru sportivi
- fara bauturile energizante

Trucuri ca sa renuntam la dulciuri:

- Imediat dupa ce servesti masa, senzatia ca ai manca ceva dulce te copleseste! Ca sa eviti asta, imediat dupa, spala-te pe dinti sau rontaie cateva frunze de menta proaspata;
- Mananca 2-3 boabe de strugure sau cateva felii de castravete;
- Mananca o feliuta mica de ardei iute.

Pentru mai multe informatii, raspunsuri, sfaturi si retete, viziteaza pagina web www.drphil.com


sursa www.slabsaugras.ro

Eafit ultra slim burner- produse noi pentru slabit

Eafit ultra slim burner- produse noi pentru slabit. Sub aceasta denumire exista 2 produse comercializate de catre farmaciile Catena. Producator: EA PHARMA - gama Minceur Quadruple Action
Eafit slabire activa
Primul produs este Eafit, Ultra Slim Burner Drink - Slabire cvadrupta 500 ml - tradus inseamna bautura care arde grasimile ultra rapid .
Stimuleaza termogeneza, reduce pofta de mancare, actiune eficienta antiretentie de apa, ajuta la transformarea grasimilor in energie.

Prospect:
Ce contine? Ingredientele sunt: guarana, ceai verde, garcinia cambogia, vulturica, colina si betaina.

Mod administrare , instructiuni de folosire: se bea dimineata
In faza de atac- timp de 7 zile se consuma 30 ml in doze de 15 ml x2 ori diluat intr-un pahar mare cu apa
In faza de intretinere - timp de 14 zile- se consuma 20 ml diluat intr-un pahar mare cu apa

Cat costa bautura Ultra Slim Burner, pret? O sticla de 500 ml costa in jur de 52 lei. De unde il pot procura, cumpara? Il poti comanda online pe site-ul www.catena.ro sau il poti cumpara in oricare farmacie Catena din tara.

Al doilea produs este Eafit, Ultra slim burner capsule.

Are aceasi compozitie ca si bautura Ultra slim burner. Cat costa pastilele, medicamentele Ultra slim burner? O cutie cu 90 medicamente costa in jur de 52 si il poti comanda pe www.catena.ro

O noua metoda de a slabi - cu Minceur 804


O noua metoda de a slabi - cu noua formula de slabire 804.
Ce este Minceur  804? Cei de la Catena comercializeaza 2 produse care contin in denumirea lor denumirea 804.

Primul produs este 804 Supa Instant Mix 300 - ideala in cura de slabire
Descriere supa instant 804 -pentru slabire :
"Pe baza de legume atent selectionate si deshidratate, favorizeaza eliminarea toxinelor si ajuta pierderea in greutate prin reducerea senzatiei de foame.

Nu contine coloranti, este usor de preparat si gata in 3 minute. Formula este imbogatita cu o substanta activa revolutionara numita Satiereal, care da senzatia de satietate. Folositi-o alaturi de programul 8.0.4 Starter pentru a pierde in greutate usor si sanatos."

Cat costa Supa instant 804, pt diete, pret? Pretul este in jur de 38 de lei pt o cutie de 300 grame.Unde il pot cumpara?
Il poti cumpara online pe  www.catena.ro sau in Farmaciile Catena din tara

Al doilea produs tot din programul de slabit 804 este 804 Minceur Starter 8jours

Pachetul contine: 16 tablete ( 8 pentru zi, 8 pentru noapte), solutie buvabila (200 ml), ghid complet cu instructiuni Tabletele pentru zi si noapte: Stimuleaza metabolismul, regleaza tranzitul intestinal, imbunatatesc digestia, relaxeaza

Solutie buvabila : Regleaza metabolismul lipidelor, detoxifica, imbunatateste circulatia si degestia. Ghidul ofera recomandari detaliate cu privire la dieta care trebuie respectata pe parcursul celor 8 zile.
Cat costa ce pret are si unde il pot cumpara? Pretul pachetului este in jur de 99 lei. Il poti cumpara online , comanda pe site-ul www.catena.ro sau il cumperi in farmaciile Catena din Romania.

Cat poti slabi cu programul 804? 804 este un program pentru slabit bine gandit, echilibrat, cu aport caloric controlat; permite pierderea in medie a 4 kg in 8 zile, fara dificultate, respectand regulile de igiena de viata si regimul alimentar recomandat.

Corpul tau: Retete pentru sanatate si frumusete- carti noi


Corpul tau: Retete pentru sanatate si frumusete - carti noi
A aparut o carte superba pe care o recomand tuturor .

Corpul tau - retete pentru sanatate si frumusete este cartea cu sute de sfaturi necesare dobandirii unui trup frumos si sanatos:
- fa-ti din stilul de viata un aliat, nu un dusman;
- cum sa te hranesti corect, echilibrat - necesarul de calorii, piramida alimentara, grasimi bune-grasimi rele, vitamine, minerale, proteine, fibre alimentare etc.;
- adapteaza-ti dieta dupa anotimp si tip constitutional;
- cum sa identifici tulburarile de alimentatie care dauneaza sanatatii;

- 18 diete de slabire din care sa o alegi pe cea potrivita pentru stilul tau de viata si pentru organismul tau;
- sfaturi si retete pentru frumusetea pielii;
- invata ce exercitii fizice sunt necesare pentru a-ti intretine sanatatea si frumusetea.

Cat costa cartea, ce pret are? Pretul este in jur de 29 lei

Unde pot cumpara aceasta carte? Cartea o poti comanda online pe site-ul http://cartinoi.ro
sau telefonic la numarul de telefon 0765.486.798

Alimentele ideale pentru detoxifiere si digestie buna


Care sun alimentele ideale pentru detoxifiere si digestie buna?

Iata cele mai bune alimente:
- Iaurtul - creaza un echilibru in organism: Bacteriile bune, adica lactobacillus sau bifidobacteria, pastreaza un echilibru sanatos in intestine.
Probioticele pot usura intoleranta la lactoza si ajuta la eliminarea balonarii, diareei si a altor probleme digestive.

- Varza acra - ajuta la stimularea digestiei
Varza acra contine microbi si bacterii benefice precum leuconostoc si lactobacillus. Pentru a avea o digestie usoara si imunitate in fata infectiilor gastrice e bine sa mancam varza acra.

- Chefirul denumit si "Probiotice de baut"
Chefirul are tulpini proprii de bacterii probiotice si o concentratie mica de drojdie, de asemenea foarte benefica in detoxifierea intestinelor.

-Branzeturile moi sunt sursa de sanatate
-Muraturile

- Supa miso, nu doar pentru vedete
Este un mic dejun popular in Japonia si in tara noastra, in randul vedetelor.
Reteta supa miso:
Supa miso este compusa din pasta de soia fermentata care poate pune sistemul digestiv in miscare in timp foarte scurt. Supa miso contine, conform specialistilor, peste 160 de tulpini de bacterii benefice organismului. Mai mult, supa de soia este saraca in calorii si bogata in vitamina B si antioxidanti


sursa www.cancan.ro

Dieta Serban Huidu


Care este dieta lui Serban Huidu? Pai Huidu de la Cronica Carcotasilor, vrea sa scape de kilogramele in plus mai ales ca s-a ingrasat 50 de kilograme. El zice ca mananca multa sare si retine multa apa.

Pentru a slabi s-a apucat de o dieta pe baza de fructe, in special mere verzi.

Cum functioneaza dieta cu mere verzi?
Acest tip de dieta face minuni pentru cei care vor sa scada in greutate, detoxificandu-le organismul usor si asigurand si aportul de vitamine, minerale si substante nutritive.

Idei meniu dieta cu mere verzi:

Aceasta dieta este recomandata pentru dezintoxicarea organismului. Este posibil sa slabiti intre 4 si 7 kilograme pe saptamana.

Prima zi regim cu mere
Mic dejun: Mere.
Dejun: Mere.
Cina: Mere.
Se beau minim doi litri de apa pe zi.

A doua zi
Mic dejun: Mere.
Dejun: Salata verde cu lamaie sau otet, branza cottage, putina sare, doi litri de apa pe parcursul zilei.
Cina: Mere.

A treia zi
Mic dejun: O felie de paine integrala, o felie de sunca si un mar
Dejun: O salata verde mare cu morcovi sI ceapa.
Cina: Mere

A patra zi
Mic dejun: O felie de paine integrala cu o felie de sunca si un mar.
Dejun: Salata de legume fierte, fara cartofi, ton natural cu lamaie.
Cina: Cereale cu lapte degresat.

A cincea zi
Mic dejun: Un mar, un ou prajit, o felie de paine integrala.
Dejun: O salata de legume crude, carne la cuptor.
Cina: Mere.
sursa partiala www.slabsaugras.ro
sursa partialawww.vdtonline.ro

Faina care nu ingrasa lansata de Teo Trandafir si doctorul Gabriela Man.

Faina care nu ingrasa lansata de Teo Trandafir si doctorul Gabriela Man.
Faina care nu ingrasa a fost denumita faina Slabesti mancand .

Unde sunt cofetariile in care se fac produsele cu faina care nu ingrasa?
Care sunt proprietatile aceste faini?

Daca vrei sa slabesti, dar iti este greu sa renunti la produsele de patiserie, inghetata si bomboane, acum ai la indemana produse dietetice, de la Ana Pan & Ana Co! Din aprilie, produsele revolutionare din gama „SLABESTI MANCAND” sunt disponibile in cofetariile Ana Pan & Ana Co. din Bucuresti, Pitesti si Constanta.

George Vitan, sau bucatarul Gheorg face in cofetaria lui produse din faina care nu ingrasa.

Dr. Gabriela Man, inventatoarea fainii care nu ingrasa, a declarat in exclusivitate pentru iDieta.ro ca produsele din gama “Slabesti Mancand” sunt concepute pe principiul dietelor care utilizeaza in alimentatie indicii glicemici sau incarcatura glicemica a alimentelor.

Ce contin prodesele facute cu faina care nu ingrasa?
Premixurile “Slabesti Mancand” contin un amestec de fibre si proteine vegetale ale caror efecte benefice asupra sanatatii si scaderii in greutate sunt recunoscute de comunitatea medicala internationala: faina integrala de grau, proteine de soia, faina de soia, enzime, fibre vegetale si tarate de grau, gluten vital de grau.

Cat costa faina care nu ingrasa, faina Slabesti mancand? Un kilogram costa in jur de 6 lei+tva si se poate comanda doar in saci de cate 10 kg. Se poate comanda online pe site-ul www.slabestimancand.ro

Cei care vor totusi faina ambalata la 1 kg pot cumpara aceasta faina in magazinele naturiste din Bucuresti - lista magazinelor unde poti cumpara faina care nu ingrasa este aici

Unde pot cumpara faina care nu ingrasa, faina lui Teo Tndafir si Gabriela MAN?
Faina Slabesti mancand, faina care nu ingrasa se gaseste doar pe internet.
Incepand de miercuri 28 iulie 2010 bucurestenii pot cumpara paine feliata, chifle si paste fainoase fusilli din gama "Slabesti mancand" in reteaua de supermarketuri G'Market (situate în reteaua Mall) si in magazinul ALbinuta.

Lista magazinelor G'Market Bucuresti:
1. G'Market Vitan - Mall Vitan, Calea Vitan nr. 55-59, sector 3
2. G'Market Colentina - Mall Colentina, Şoseaua Colentina nr.3, sector 2
3. G'Market Plaza - Mall Plaza, Bulevardul Timişoara nr. 26, sector 6
Unde este magazinul ALbinuta ? Magazin Albinuţa nr. 1 - Ghencea nr. 38, bl. C63, sector 6

Cei din TUclea pot cumpara produse din faina care nu in magazinul Damona din Tulcea paine "Slabesti mancand":

1. Magazin Damona E3 - Piaţa Agroalimentară E3

Cei din Baia Mare pot cumpara acum produse din gama Slabesti mancand in peste 28 de magazine , oentru lista magazinelor din Baia Mare click aici
Cu faina care nu ingrasa fosta asistenta a lui Teo, Tanta a slabit 4 numere la haine.

Active 30 pentru slabit -destinat celor peste 30 ani

Am gasit un site foarte interesant destinat tuturor care au peste 30 de ani si vor sa slabeasca. Sunt niste pastile care garanteaza slabirea , firma ofera gratuit slabirea primelor 5 kg :)

Silueta de vis in doar 48 de zile cu Activ 30

Se spune ca nu exista efecte yoyo deci de ce sa nu incercam daca are rezultate?
I N T E R N A T I O N A L S L I M M I N G R E V I E W
Voi cita de pe site-ul lor cateva texte"
"Oricine poate primi gratuit cura Activ 30?

Nu, numai persoanele cu varsta de peste 30 de ani, care sufera din cauza kilogramelor in plus pot primi gratuit o cura Activ 30 de 1 saptamana.

Cura de Slabire

Motivul este foarte simplu. Dupa 2 ani de studii si cercetari suntem atat de siguri de eficienta curei Activ 30 incat va vom lasa sa constatati dumneavoastra insiva rezultatele. Avem convingerea ca dupa ce veti slabi primele kilograme datorita primei saptamani de cura gratuita, fara eforturi sau privatiuni, nu veti ezita nicio secunda sa terminati ce ati inceput pentru a obtine o silueta de vis.

Activ 30 pentru eliminarea ultimelor kilograme ne veti ajuta sa demonstram ca Activ 30 este singura cura de slabire destinata persoanelor de peste 30 de ani, care functioneaza cu adevarat.


Daca aveti peste 30 de ani si doriti sa slabiti gratuit primele kilograme in plus incercati cura Activ 30.

Cat costa pastilele de slabit Activ 30? O saptamana de cura cu Activ 30 costa in jur  de 79 lei
Puteti comanda acum Activ 30 online direct de pe site-ul lor www.active30.ro

Auriculoterapia - trateaza cu succes obezitatea

Ce este auriculoterapia? Informatii despre auriculoterapie:
Auriculoterapia este o forma derivata din acupunctura la nivelul lobilor urechii, care se foloseste in special in tratarea persoanelor cu probleme de greutate.
Acest gen de practica medicala alternativa trateaza o gama larga de afectiuni, de la dureri reumatice si insomnii la hipertensiune si nu numai

Mama vedetei Monica Columbeanu, Veronica Gabor a slabit cu ajutorul auriculoterapei adica cu ajutorul unor ace minuscule de acupunctura infipte in urechi, de la un centru de infrumusetare.

Procedura este complet nedureroasa.Tratamentul se asociaza cu o dieta personalizata prescrisa de Dr. Michael Aharon în funcţie de un algoritm stabilit (greutatea pacientului, anamneza, elemente socio-profesionale, etc).

Desfasurarea tratamentului este monitorizata de medicul nutritionist.
De notat este faptul că nu se impune o dieta draconica, in schimb se realizează o sinergie intre auriculoterapie si dieta, avand rezultate deosebite, chiar spectaculoase!

Cat poti slabi cu ajutorul auriculoterapiei? De exemplu Veronica - mama Monicai Columbeanu a slabit 10 kilograme intr-o luna
Vedete care au slabit cu auriculoterpia : Oana Roman , Laura Olteanu,

Unde poti face terapie cu ace minuscule de acupunctura - auriculoterapie?
Terapie de auriculoterapie poti face la clinica de infrumusetare Mikomed. Unde este acest centru Mikomed? Adresa este Miko Med: Str. Nicolae Caramfil, nr.51, sector 1Bucuresti

Siteul web a salonului de infrumusetare Mikomed este : www.mikomed.ro
Cat costa un tratament de slabire cu auriculoterapie? pentru detalii vezi pagina lor web
MikoMed face parte din centrele de infrumusetare Miko Beauty Center Spa.

Program anticelulitic cu Cellulene Concentrat Fluid Aboca


Informatii despra produsul anticelulitic cu Cellulene Concentrat Fluid Aboca.

Cellulene concentrat fluid este un drenant specific care ajuta la inlaturarea lichidelor in exces din tesuturi si faciliteaza eliminarea lor din organism.

Ingrediente:
extract din suc de Mere, suc concentrat de Ananas, suc concentrat de Lamaie, extract liofilizat din frunze de Centella (Centella asiatica), extract liofilizat din varfuri de Cretusca (Filipendula ulmaria), extract liofilizat din frunze de Mesteacan (Betula alba), aroma naturala de Ananas, extract liofilizat din frunze de Ceai Verde (Camelia sinensis), aroma naturala de Lamaie.

Administrare:
Se recomanda administrarea unei masuri (15 ml) diluata intr-un pahar cu apa, o data pe zi, de preferat intre mese. A se agita inainte de utilizare.
Produsul poate fi diluat si intr-o jumatate de litru de apa, consumandu-se pe parcursul intregii zile. Odata deschis flaconul, se recomanda pastrarea acestuia in frigider si utilizarea produsului in 30 de zile.

Cat costa si unde il pot cumpara, procura? Pretul unei sticel de 320 ml este in jur de 74 lei
Il poti comanda online pe site-urile:
www.magazin-naturist.ro
www.e-plante.ro

Ceai de slabit - plicuri Naturavit

Acest ceai de slabit Naturavit este un element eficient in procesul de slabire , avand o actiune complexa asupra intregului organism .

Ce contine, ingrediente ceai Naturavit
Compozitie:
Frunze de menta, hibiscus, sena, ceai negru, varga de aur, leustean

Cat costa ceaiul de slabire Naturavit? Unde pot cumpara ceai slabire plicuri Naturavit?

O cutie cu 20 de plicuri costa in jur de 4-5 lei.
Il poti cumpara in magazinele naturiste sau in farmacii sau il poti comanda online pe site-ul
www.e-plante.ro

sau il poti comanda prin telefon la 0722.366.159

Ceaiul nu este recomandat femeilor care alapteaza.

Mod de preparare: Infuzie - 1-2 lingurite la o cana de apa fierbinte

Clarinol - arderea grasimilor


Pentru ce este bun Clarinol?

Informatii despre Clarinol este recomandat pentru slabit si pentru arderea grasimilor.
Clarinol este o sursa unica de CLA sub forma activa (acid linoleic conjugat), care faciliteaza eliminarea grasimilor din corp, fara a afecta masa musculara
Producator: Walmark, Cehia

Ce contine ingrediente? Ingrediente: acid linoleic conjugat, gelatina, glicerina, apa

Efecte Clarinol:
Clarinol are o serie de avantaje fata de preparatele obisnuite pentru slabit:
- distruge grasimile din corp, fara sa produca o scadere a masei musculare
- actioneaza favorabil impotriva noilor depuneri de grasimi (fenomen cunoscut sub denumirea de efectul yo-yo), mentine astfel silueta frumoasa mai mult timp

- influenteaza favorabil metabolismul, ajuta la arderea grasimilor chiar si in timpul somnului
- imbunatateste raportul grasime/muschi in corp, in favoarea masei musculare
- micsoreaza nivelul de colesterol nociv (LDL) si creste nivelul de colesterol bun (HDL)
- creste capacitatea de aparare a organismului
Suplimentarea dietei cu Clarinol confera siguranta in atingerea nivelului de CLA zilnic recomandat de catre specialisti.

Cat costa produsul pastilele Clarinol pret? Capsulele Clarinol costa in jur de 50 lei o cutie cu 30 medicamente.
Unde pot cumpara Clarinol? Il poti comanda online pe site-ul pcfarm.ro
http://www.efarma.ro

Fructe care ajuta la slabit


Daca te apuci de diete trebuie sa iti pui in lista de meniu fructe, Fructele sunt impartite in 2 categorii: fructe care nu ingrasa si fructe care ingrasa

Care sunt fructele care ajuta in cura de slabire?
Iata lista de Fructe care ajuta la slabit:
- Ananasul
- Grapefruit
- Capsunele
- Ciresele
- Papaya
- Piersicile
- Portocalele
- Pepenele galben
- Merele
- Strugurii
- Mango
- Lamai
- Afine, fructele de padure
- kiwi

Bali Spa Cornu - centrul de sanatate Proestetica Sana

Bali Spa Cornu - centrul de sanatate Proestetica
Pro Estetica Sana-Bali SPA, centrul de relaxare si tratament deschis recent la Cornu, isi propune sa aduca atmosfera SPA-urilor indoneziene in Romania.

Centrul este amenajat in stil asiatic, cu decoruri si mobilier din lemn de tec sculptat si bambus, aduse direct din insula Bali, si are in componenta o sala de fitness si gimnastica medicala, piscina acoperita pentru aqua-jogging si inot. Pentru relaxare  ofera bai in jacuzzi, masaje balineze sau shiatsu, sauna si presopunctura. Un loc aparte il ocupa sedintele de mental training.

Bali Spa va ofera pachete deja configurate de slabire, wellness si relaxare, pentru toate situatiile.

Unde este Bali SPa Cornu?
Adresa este : Bali Spa - Centru de frumusete si sanatate
 Str. Stadionului nr.349, Cornu, Prahova, Romania

Cum ajung la Cornu?
Cornu se gaseste la 60min distanta rutiera fata de Bucuresti;
Dupa ce parasesti Bucuresti-ul o iei pe DN1 catre Sinaia; Intre Campina si Breaza, faci dreapta;
Urmarind semnele, in 3min ajungi la Bali Spa.

Informatii & Rezervari
Mobil: +40731 83 11 61
Telefon: +40244 36 70 53, +40244 36 70 85 Website: www.proestetica-sana.ro
Zilele trecute centrul de intinerire a fost vizitat si de Adrian Nastase si sotia lui.

Ce preturi, ce tarife au la Bali SPA din Cornu?
De exemplu Pachetul D.R.E.A.M. – Slabire sanatoasa
€ 950 / saptamana / camera single pentru detalii vizitati pagina web a centrului de infrumusetare si intinerire Proestetica
- diagnostic cu Omniscan - bilant corporal si nutritional - 150 lei
- masaj balinez de 40 minute costa in jur de 150 lei
- tratamente estetica corporala - 150 lei
- sauna, bai de plante, aqua masaj , cromoterapie - pret 150 lei

Super dieta Mihaela Bilic

Care este dieta Mihaelei Bilic ? Cine este Mihaela Bilic ? Este autoarea celei mai vandute carti de dieta si nutritite din Romania. Doctor Mihaela Bilic este numita si “nutritionistul vedetelor”, este cel mai cunoscut nutritionist din Romania.

A slabit 70 de kg in 21 de luni


Kelly Meager din Marea Britanie a castigat zilele trecute titlul de Miss Slimming World Young Slimmer of the Year, dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult intr-un timp scurt.

In urma cu numai doi ani Kelly avea 145 de kilograme, iar acum a slabit 70 de kilograme.
Cum? Cu o ambitie de fier.

Avea 19 ani, incepea facultatea si arata urat. Era obeza, se misca greu si avea probleme de sanatate din cauza grasimii.Cand era la shopping de haine cumpara orice produs care i se potrivea datorita raritatii hainelor de asa marime.
S-a pus pe tinut regim si a inceput sa faca sport zilnic, iar acum, la 21 de ani arata ca o tanara normala si e fericita pentru ca iubeste pentru prima data in viata.

Telul ei saptamanal era de a isi pune in gand cat o sa slabeasca saptamana viitoare si nu s-a gandit nici o clipa la greutatea ideala. O interesa doar cat reuseste sa slabeasca in saptamana care urmeaza.

Felul ei de mancare de dieta care i se pare delicios si bun pentru dieta este :
-paste cu pui cu piper si ceapa si legume inabusite :)

AIci poti vedea poze cum arata inainte si dupa dieta sau poti viziona videoclipul de prezentare
sursa partiala www.libertatea.ro

Pastila care scade colesterolul -Oemine Colestrol

Mai nou in Marea Britanie comerciantii de fast food au inceput sa imparta clientilor pastile care scad colesterolul. Nu stiu ce fel si cum se numesc, dar am facut cercetari si am aflat ce pastile sunt in Romania care scad colesterolul.
Denumirea lor cred ca este statinele. Ce sunt statinele? Statinele au rolul de a reduce nivelul colesterolului "rau", diminuand riscul unui atac de inima.
Iata una dintre ele Pastila care scade colesterolul -Oemine Colestrol:
Ce contine pastila care scade colesterolul -Oemine Colestrol?
Acest supliment alimentar este recomandat pentru tulburari ale metabolismului lipidic.
Ingrediente: drojdie orez rosu, papadie, policosanol,capsula naturala. Mod administrare: 2 capsule pe zi, la cina.

Recomandat sa fie luat impreuna cu: Krill Oil (Omega 3 6 9) 1 capsula dimineata, în 5 zile din 7 si OEMINE Q10 2 capsule dimineata, pentru o cura de 10 zile pe luna.

Precautii: Acest produs nu ar trebui să fie utilizat de către femeile gravide sau care alapteaza, sau copiii sub zece ani si este contraindicat pentru afectiuni hepatice sau musculare. Aceasta nu ar trebui sa fie combinate cu alte substante sintetice. Acesta nu inlocuieste un regim alimentar variat.

Cat costa pastila care scade colesterolul Oemine Colestrol? Unde pot cumpara pilule pentru colesterol Oemine Colestrol?

O cutie de Oemine Colestrol costa in jur de 210 lei. Il poti cumpara pe site-ul www.krilloil.ro

Pastile de slabit Hoodia Gordonii Plus

Pentru cei care vor sa slabeaca cu ajutorul capsulelor de slabit pot incerca partilele Hoodia Gordonii Plus.

Ce este Hoodia Gordoni? Hoodia Gordonii este o planta marunta si suculenta care creste in desertul sud-african Kalahari.

Ce contine medicamentul pentru slabire Hoodia Gordoni PLus ?
Prospect: Ingredientele sunt magneziu, Extract 10:1 din partie aeriene de Hoodia gordoni, Extract din fructe de Garcinia cambogia, Extract din frunze de Ceai verde (Camellia sinensis ) Amestec de enzime digestive

Mod de administrare Hoodia Gordoni plus: se iau
cate 2 capsule, pe nemancate, o data pe zi sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Important Pastilele Hoodia Gordoni sunt recomandate Numai pentru adulti!

Cat costa si unde pot cumpara, procura capsulele pentru slabit Hoodia Gordonii PLus?
O cutie cu 60 de pastile costa in jur de 150 lei.

Poti comanda online acest produs pentru slabit pe site-ul  sau la telefonul lor 0744569069
Slabire naturala prin taierea poftei de mancare , slabire 4-5 kg pe luna.
Tot pe aceasta pagina web puteti cumpara produse pentru slabit:

- Guma de mestecat pentru slabit rapid Slim n Trim - pretul este in jur de 150 lei
- Proshape Rx - produs pt slabire din cactus - pretul aproximativ 160 lei
- Hoodia Chase pentru slabire rapida - este un lichid pentru slabit Hoodia Chase ofera rezultate mai eficiente si puternice pentru slabire- costa in jur de 130 lei
- Guma de mestecat pentru slabire rapida - folosit pt scaderea in greutate - si scade pofta de mancare - costa in jur de 30 lei
- Reducino - cafea pentru slabit - are pretul in jur de 30 lei
- Perfect Hodia
- Plasture pentru slabit Premium DIet - creste ritmul metabolismului si da multa energie - pret aproximativ 160 lei
- Plasture pentru slabit Hoodia Premium - pret aproximativ 160 lei
- Resveratol select - ajuta la arderea grasimilor, creste nivelul de energie - costa in jur de 130 lei
- Test pentu determinarea nivelului de coleterol - test rapid si steril - pret in jur de 60 lei

Formula de curatare arteriala cu FORMULA FLOW

A aparut un nou produs recomandat pentru curatarea arteriala. Medicamentul se numeste Formula Flow, este un produs marca Provita si este produs in Canada.

Pentru ce boli si ce afectiuni este recomandat Formula FLow?
Formula FLow este recomandat pentru afectiunile urmatoare: Curatire artere, BOALA CARDIACA ISCHEMICA (BCI)/Cardiopatie ischemica, Insuficienta Cardiocirculatorie, Tulburari Circulatorii (Circulatie proasta), Hipertensiune arteriala, Colesterol, Sanatate Cardiovasculara

Prospect si mod de administrare Formula FLow: Cu extracte din: FICAT, ADRENALA, SPLINA si TIMUS
Bioperina, L-Lizina, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala
Formula FLow BYPAS / STENT- NUTRITIONAL contine 300 comprimate
Cu Bio-disponibilitate Maximalizata !! PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR


Cat costa medicamentul care curata arterele Formula FLow pret? O cutie cu 300 de pastile costa in jur de 306 lei.

Unde pot cumpara medicamentul Formula FLow? Il poti comanda online pe site-urile :
http://www.tratamente.ca
http://www.bestlife-naturiste.ro
http://www.magazin-naturist.ro

LIPOSTOP pentru slabit capsule

Ce este Lipostop ? Lipostop este un supliment nutritiv pentru slabit indicat in cura de slabire

Ce efect are Lipostop ?
-Reduce cantitatea de tesut adipos
-Stimuleaza metabolizarea glucozei
-Scade apetitul

Cate ceva despre Goji Tibetan sau Lycium Barbarum


Totul despre fructul goji , descriere, informatii, detalii

Denumirea fructelor goji este "Goji Tibetan" sau in latina Lycium Barbarum

Care sunt beneficiile consumului fructelor goji ?

Se spune ca fructele goji sunt sursa de energie si tinerete pentru cei care il consuma.

Fructele goji stimuleaza longevitatea, fortifica sistemul imunitar, imbunatateste acuitatea vizuala,  protejeaza ficatul, imbunatateste circulatia sanguina.

Care este compozitia nutritionala a fructelor goji  pomusoare?

Imaginea cutiei unui supliment alimentar cu goji tibetan si resveratrol
Capsule de antioxidant
naturist cu Goji si
resveratrol
Fructele goji contin cea mai mare cantitate de antioxidanti, apoi contin aproape toti aminoacizii (componentele de baza ale proteinei), contin minerale Ca, Mg, P, Ge, Cr, Se, Zn, Cu, vitamina E,vitamina C, acizi grasi si o mare varietate de polizaharide si flavonoide, in special antocianozide.


Ce sunt antocianozidele ?

Antocianozidele sunt niste pigmenti vegetali, unele solubile in apa, altele insolubile in apa, sunt elementele chimicale din plante care le da culoarea specifica fiecareia, insa, au rol de antioxidanti puternici (super antioxidanti) care contribuie la îmbunătatirea circulatiei capilare.

Contribuie la imbunatatirea structurii colagenului (piele mai elastica, par mai frumos), actioneaza impotriva inflamatiilor, confera imunitate bacteriana si virala si contribuie la adaptarea sistemului imunitar si reglarea regimului cardiovascular.

Cum arata fructele goji ? Vezi imaginea de mai jos :)

Important de retinut este faptul ca fructele goji nu sunt aceleasi cu Catina de garduri. Se aseamana dar nu sunt identice.

Unde pot cumpara fructe goji ? Cat costa goji ? Ce pret au produsele din fructul goji ?

De exemplu poti cumpara fructe goji uscate la pretul de ~45 lei, punga de 500 de g. online pe site-ul ACESTA, sau punga de 250 g. , la ~ 25 de lei, de AICI

Se gasesc si fructe goji sub forma de capsule, antioxidant cu goji si resveratrol, sau suc de goji
Capsulele antioxidante cu resveratrol costa in jur de 33 lei (*), cutia de 60 de comprimate, si sucul de 946ml, costa aproximativ 93 de lei (*)
Fructe de Goji Tibetan (Lycium Barbarum)

* Preturile sunt actuale la momentul actualizarii articolului, 10.10.2014
* Articolul a fost actualizat in data de 10.10.2014 pentru a reflecta preturile actuale si locatiile actuale din care se pot achizitiona produsele, precum si pentru a completa cu informatii utile articolul original.

Ati consumat fructe de goji ? Ati cumparat vreunul din produsele prezentate aici ? Sau alte produse cu goji ? Cum vi se par ? Ce efecte au avut asupra voastra ? Isi merita banii ?
Asteptam comentarii obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de social media ale blogului. Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra celor enuntate in articol.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Afla cum a slabit Iuliana Luciu 10 kilograme

Cum a slabit Iuliana Luciu 10 kilograme? Conform ziarului Click Iuliana Luciu a urmat sfaturile unui nutritionist .

Iuliana Luciu a fost la nutritionist care i-a recomandat o dieta pe baza de lactate, legume si fructe, toate alese si consumate in diverse combinatii.
Vedeta s-a pus pe slabit inaintea filmarilor la serialul Mostenirea in care joaca actrita.

Dupa ce a slabit sora Nicoletei Luciu urmeaza o alta dieta de mentinere a kilogramelor, recomandat tot de nutritionist.

Iuliana va juca in noul serial de la ProTV rolul Lamaiei, fiica doctorului Toma, personaj pe care l-a jucat si in serialul “Inima de tigan" si “Regina”.

Reteta cu care a slabit Iuliana LUciu este de fapt reteta cu care a slabit si sora ei Nicoleta Luciu
Iata dieta minune:
 - lactate slabe in grasimi
- legume fierte, crude sau pe gratar
- supa de pui de 3x pe zi - supa e fara fidea , fara orez, si fara cartofi
- 2 litri de compot pe zi - compotul e compot de mere 7 bucati si fara zahar :P


alaturi poti vedea poze Iuliana Luciu
sursa www.click.ro

Detoxifiant pe baza de fructe de soc

Detoxifiant pe baza de fructe de soc are in compozitie: Extracte hidralcoolice din plantele: Cynara scolymus, Angelica archangelica, Juniperus communis, Elettaria cardamomum, Sambucus nigra.

Administrare: Se ia, de regula, o lingurita de tinctura diluata in 100 ml (jumatate de pahar) de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Persoanele care sufera de constipatie pot lua 3 lingurite de remediu diluate intr-un pahar cu apa dimineata pe stomacul gol si eventual 2 lingurite seara, diluate in aceeasi cantitate de apa.


Crema anticelulitica cu alge marine si ardei iute Revicel

A aparut o crema care vine in ajutorul celor care vor sa scape de celulita. Este vorba despre crema anticelulitica cu alge marine si ardei iute Revicel.
Aceasta crema este foarte eficienta in eliminarea celulitei si atenuarea vergeturilor. Revicel un efect garantat in doar 4 saptamani .

Crema anticelulitica Revicel contribuie la:
* Diminuarea vizibila a celulitei si a vergeturilor dupa 2 saptamani de utilizare
* Reducerea circumferintei corporale
* Arderea intensiva a grasimilor
* Dezintoxicarea rapida a organismului
* Intensificarea circulatiei sanguine
* Obtinerea unei siluete zvelte

Masajul anticelulitic REVICEL este solutia ideala impotriva aspectului neplacut de coaja de portocala si a vergeturilor. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita (fese, solduri, abdomen, brate, etc.) prin miscari profunde si repetate cum ar fi: frictiuni, framantari, ciupituri cu degetele mainilor. Masajul anticelulitic REVICEL nu este un masaj de relaxare si poate genera uneori durere deoarece se actioneaza insistent pe zonele afectate

Cat costa crema Revicel care contine ardei iute si alge marine, pret? Crema costa in jur de 25 lei .

Unde pot cumpara crema Revicel, crema care atenueaza vergeturile si te scapa de celulita? Poti comanda online aceasta crema eficienta pe site-ul www.revicel.ro sau la numarul de telefon 0735- 969.703

Putem scapa de vergeturi si cu ultrasunete

Conform specialistilor Ultrasunetele, folosite în special cu scop anticelulitic, sunt extrem de eficiente si in lupta contra vergeturilor.
Unde pot face tratamente cu ultrasunete pentru a scapa de vergeturi? Asemenea tratamente se pot face la Salon Betty Blue - centrul de slabire din Bucuresti.

In ce consta tratamentul cu ultrasunete impotriva vergeturilor? Cat dureaza?
Pentru tratarea vergeturilor cel mai performant tratament este cel bazat pe ULTRASUNETE- aparat de ultima generatie care ajuta extrem de mult la refacerea fibrelor de elastina si colagen rupte si care in acelasi timp ajuta la distrugerea nodulilor celulitici si adiposi. Este ideal in tratarea celulitei avansate. Poti scapa de vergeturi in 3 saptamani cu aceasta metoda.

Modul de tratament
* pacienta se aseaza pe patul de tratament cu fata / spatele, deoarece terapia se efectueaza si pe fata si pe spate;
* se aplica un strat de crema termoactiva anticelulita / antivergeturi si ulei de masline pentru a oferi lejeritate in miscari;
* terapia cu ultrasunete dureaza 15 minute.

Contraindicatii tratament ultrasunete varice
* inflamatii cutanate, boli de piele etc.
* boli cardiace grave, epilepsie, spasmofilie
* persoane care prezinta varice foarte proeminente pe zonele de tratament

Cat costa tratamentul cu ultrasunete care te scapa de vergeturi? Pretul la un tratament cu ultrasunete pt varice consta in 10 sedinte de cate 15 minute si costa in jur de 200 lei

Unde este salonul Betty Blue, adresa, orar de functionare?
Adresa :Piata UNIRII, Str. Sf. Vineri- Baia de Fier, nr.10, et.1, Bucuresti
Program * Luni - Vineri intre 8,00 - 22,00 * Sambata intre 9,00 - 15,00
Telefon * 314.19.25 * 0727.76.70.08
site web : www.bettyblue.ro

Geomar - Namol anticelulitic cu alge marine


Cei de la Probeauty.ro comercilizare o gama de produse anticellulitice. Printre ele este namolul anticelulitic cu alge marine Geomar.

Este un tratament profesional, usor de utilizat acasa.
Ce contine namolul anticelulitic cu alge marine?
Principii active: argila, sare de mare, alge oceanice, oligoelemente de la Marea Moarta, centela, salvie, eucalipt, uleiuri esentiale.

Rezultate:
- tesutul cutanat devine ferm;
- se reduce efectul "cojii de portocala";
- se elimina excesul de apa din organism;
- grabeste procesul de slabire localizata;
- produce o remodelare corporala efectiva pe zonele cu probleme;
- stimuleaza circulatia periferica.

Namol natural din Argila si Alge Oceanice Microionizate, imbogatit cu uleiuri esentiale si Oligoelemente de la Marea Moarta. Compozitia sa naturala, cu efect marit, stimuleaza in mod eficient activitatea lipolitica si circulatorie in zonele afectate de celulita si de acumulari adipoase.

Cat costa namolul anticelulitic cu alge marine Geomar, pret? O cutie de 500 g costa in jur de 120 lei si il poti cumpara online pe site-ul probeauty.ro
Tot pe acest site gasesti crema impact anticelulita, crema revigoranta anticelulita, masca de corp dublu activa, sare de baie de la Marea Moarta, bandaje pentru drenare , etc...

Geomar - produse eficace impotriva vergeturilor

Cum scapam de liniile albe si inestetice de pe corp? Cum scapam de vergeturi?

A aparut o noua gama de cosmetice impotriva vergeturilor si produse anticelulitice, gama se numeste Geomar .

Un pachet bun impotriva vergeturilor este Geomar - Pachet profesional de prevenire a vergeturilor

Pentru a preveni aparitia de noi vergeturi,pentru a le inlatura pe cele rozalii si pentru a le face mai putin vizibile pe cele alb-sidefii. Ideal in timpul sarcinii si regimurilor de slabire.

Rezultate:
- elimina vergeturile rosii;
- reduce aspectul neplacut oferit de vergeturile albe;
- reda elasticitatea pielii.
Contine un ser concentrat si o crema elasticizanta.

Cat costa pachetul impotriva vergeturilor? Unde il pot cumpara?
Pachetul costa in jur de 80 de lei si il poti comanda pe site-ul www.probeauty.ro

Dieta fara gluten


Ce inseamna, ce este glutenul? Glutenul reprezinta un complex de proteine care se gaseste in unele cereale - grau, secara, orz - si în produsele de panificaţie precum painea sau pastele fainoase.

Cum se numeste boala cand ai intoleranta la gluten? Boala se numeste Celiachie, care netratata, este foarte periculoasa si poate cauza chiar si moartea, a explicat doctorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti in cartea sa Noua ordine alimentara.

Care sunt simptome Celiachie, boala cu intoleranta la gluten, alergie la gluten? La copii primele simptome ale bolii sunt diareea, varsaturile si anemia, la adolescenti - intarzierea pubertatii, afectarea smaltului dentar, scaderea in greutate, iar la adultii apare o oboseala cronica, infertilitate, osteoporoza si deficit de vitamina D.

Ce putem manca daca avem intoleranta la gluten?
Dieta fara gluten presupune inlocuirea cerealelor din grau, secara si orz cu orez, mei, porumb, teff, hrisca, quinoa sau tuberculi de cartofi.

Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti produce cateva alimente aglutenice adica produse fara gluten: faina si gris din orez, paine si paste, dar si biscuiti, fursecuri si cozonaci fara gluten pentru copii si adulti iubitori de dulciuri.

Unde pot cumpara produse fara gluten? Iata cateva idei :

- Pe site-ul www.biomania.ro poti gasi urmatoarele produse care nu au gluten :
produse fara gluten, produse fara drojdie , produse fara colesterol, produse bio  romanesti
- Pe site-ul www.fara-gluten.ro poti cumpara bere bio fara gluten, bio corn flakes, dulceata bio, produse pentru diabetici

O carte in care puteti invata totul despre alimentatia fara gluten se cheama "Dieta fara gluten"
este scrisa de William Davis. E disponibila in limba romana si are un pret de aproximativ 30 de lei. O puteti cumpara online pe acest site....

Un antibiotic, antimicrobian natural - mierea "Manuka"


Daca sunteti in cautare de un antibiotic natural unic, atunci va recomandam mierea "Manuka"

Cum se numeste mierea din Noua Zeelanda care se foloseste in tratamentul gastritei si a ulcerului ? Este mierea "manuka", in unele locuri scrisa gresit si ca "manuca".

Ce este si ce contine de fapt mierea Manuka?
Imagine balsam de buze cu manuka si menta
Balsam de buze cu
miere de manuka si
menta

Mierea Manuka , in limba engleza i se spune Manuka Honey iar numele stiintific al mierii de manuka este (lat.) "Leptospermum scoparium"

Manuka (Leptospermum Scoparium), este un arbore pitic care creste in Noua Zeelanda si in sud estul Australiei. In Australia se mai numeste si “arbore de ceai” deoarece frunzele sunt folosite si pentru obtinerea unui ceai delicios.

Arborele atinge in general 2-3 m inaltime, dar poate ajunge pana la aproape 15m, la unele exemplare. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici, si cu flori albe sau roz cu 5 petale.

Mierea de Manuka are proprietati deosebite antimicrobiene, este eficienta in distrugerea microorganismelor bacteriene si fungice, fiind eficient si in cazul infectiilor aparute in spital, dupa operatii, respectiv, din cauza unor eventuale conditii precare (stiind in ce stare sunt unele spitale - sau poate marea majoritate - merita retinut ! Manuka=antimicrobian puternic !)

Ce boli si ce afectiuni se pot trata direct cu mierea de manuka ?

Mierea Manuka, daca e folosita intern,  va poate scapa de multe afectiuni ale sistemului respirator. Racelile, durerile de gat , simptomele, cazurile de gripa toate pot fi ameliorate sau eliminate definitiv, consumand miere manuka.
Imagine borcan miere de manuka active raw 12+
Borcan cu miere
de Manuka Raw 12+

Probleme ale sistemului digestiv, ca indigestii, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcerul duodenal, sindromul colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsurile resimtite in sistemul digestiv, sunt de asemenea ameliorate, consumand miere de manuka (Atentie la moderatie !)

Problemele gingiilor, sensibilitatea la anumite alimente, gingiile sangerande, si alte afectiuni bucale, pot fi, de asemenea, tratate, consumand mierea manuka.

Extern, poate fi folosita in creme, pentru tratamente pe baza de miere, este de un real ajutor in tratarea si dezinfectarea ranilor, arsurilor, ulcerelor ale pielii, infectiilor de spital (de ex. trateaza si infectia cu staphylococcus aureus), trateaza cu succes eczemele, psoriasisul, acneea, dermatitele, intepaturile de insecte si albine, eruptiile cutanate, pecingine, picior de atlet, pruritele, ciuperci ale unghiilor (micoze), si alte infectii cauzate de ciuperci dermatice.

Cat costa mierea de Manuka ? Unde pot cumpara produse ce contin mierea de Manuka ?

Intr-adevar, la un asemenea produs, ar fi copilaresc sa ne asteptam sa coste putin. Costurile de productie si ambalare, provenienta foarte indepartata (Noua Zeelanda, sau Australia, cele originale), cresc costurile produselor cu continut de miere de manuka originala.

Farmaciile de obicei nu tin produsul pe stoc, pentru ca este un produs scump, si datorita lipsei de informare a populatiei, e un produs care nu este foarte cerut.

Desi exista o gama variata de produse si creme ce contin aceasta miere deosebita, deocamdata, cel mai sigur, este sa cumparati online, sau cereti un anumit timp la o farmacie aflata in apropierea voastra, si asteptati o perioada indelungata, pana se aduce, sau va puteti expune inclusiv riscului de a cumpara produse contrafacute.

Cateva din produsele care se gasesc online, din provenienta sigura, la unul din cei mai mari vanzatori de produse naturiste din tara, (daca nu cel mai mare ? :)  ), le gasiti in lista mai jos:

Balsam de buze cu miere de manuka si menta, costa cam 20 de lei, este un balsam de buze deosebit, care nu doar hidrateaza, ci si protejeaza impotriva razelor UV, si rasfata si fac buzele mai matasoase, datorita compozitiei de unt de shea si untului de cacao.

Miere manuka active raw 12+ - un produs deosebit de pur, neprelucrat dupa colectare, un fortifiant natural pentru intregul sistem imunitar, deosebit de eficient. Costa in jur de 150 de lei, pe situl indicat in legatura/link.

Spray de gat cu manuka - un antiseptic foarte puternic, costa in jur de 70 de lei pe situl indicat in link, contine pe langa mierea de manuka, si propolis, cunoscut de asemenea, ca un antiseptic si antiinflamator puternic.

Spray de gat cu Manuka anitseptic puternica care  vindeca gatul iritat
Spray de gat cu Manuka
Tot pe acelasi site, indicat in legaturile produselor de mai sus, gasiti si creme de maini, si alte produse interesanta, utile pentru pastrarea sanatatii, pentru imunizarea si fortificarea organismului, cu continut de miere de manuka !

Ati folosit produse din miere de manuka ? Creme, sprayuri, alte preparate ? Le-ati incercat, ce parere aveti despre eficienta acestor produse ? Lasati-ne parerea si observatiile voastre in casutele de comentarii de sub articol, sau pe paginile de google plus si facebook ale blogului. Asteptam parerile si comentariile voastre cu interes !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Pantaloni de slabit - Irina Reisler


Irina Reisler realizatoarea emisiunii „Spune-mi ce te doare", de la TVR1, a adus un produs nou si popular pentru slabit si anume pantaloni de slabit sau izmene de slabit.

Pantalonii pot fi folositi in orice program de slabire, ca adjuvant, ca un plus adus tratamentelor corporale pe care le faci, antrenamentelor sau dietelor.

Pantalonii sint facuti dintr-un material special, care ajuta la topirea grasimii. Efectul produs este cel de sauna, similar cu cel al termocuvertelor si al costumelor termice din saloane (ca in filmul de prezentare a impachetarilor cu benzi elastice).

Cum se folosesc pantalonii pentru slabire Irina Reisler?
Pot fi folositi in impachetarile pe care le faci acasa, ii imbraci dupa ce ai aplicat filmul osmotic, peste crema sau uleiul anticelulitic.

Ce este filmul osmotic si cat costa , pret si unde il pot cumpara? Filmul osmotic este o folie folosita pentru impachetari anticelulitce sau slimming. O rola are 300 m si costa in jur de 30 lei. Poti cumpara film osmotic pe site la Irina Reisler

Pantalonii pentru slabit pot fi utilizati si dupa sedintele de masaj anticelulitic. Ei potenteaza efectele produselor anticelulitice, ajuta la o si mai buna patrundere a substantelor active, in profunzimea tesutului adipos.

Cat costa pantalonii de slabit Irina Reisler? O pereche costa in jur de 55 lei ,
Unde pot cumpara pantalonii de slabit, izmenele de slabit Irina Reisler? Poti cumpara pantalonii in magazinul online al Irinei Reisler pe site-ul
www.irinareisler.ro

magazinul virtual “By Irina Reisler” sau la telefon 0749.286.032

Noua fita in America: Grasimile nu se mai "ard", se ingheata


A aparut o noua fita in SUA in domeniul slabirii si anume grasimile nu se mai "ard", ci se ingheata. Cum? Aparatul inovativ care face asta se numeste Zeltiq si foloseste o metoda numita cryolipolysis sau
Crioterapia, pentru a depista, raci si distruge celulele de grasime.

Acest aparat a fost creat de Universitatea Harvard si Spitalul de Urgenta din Massachusetts avand un succes imens.

Testele au demonstrat ca doar un singur tratament este capabil sa distruga pana la 25% din celulele de grasime din zona dorita.

Cum functioneaza aparatul care ingheata grasimile Zeltiq?

"Procesul de cryolipolysis extrage caldura din nivelul subcutanat de grasime (exact de sub piele). Temperatura in celulele de grasime ajunge la 0 grade celsius si le ingheata. Temperaturile extrem de scazute distrug celulele de grasime fara sa afecteze pielea sau muschii. Celulele moarte sunt indepartate natural de corp prin ficat", a explicat doctorul David Goldberg, care a testat aparatul.

Cat dureaza tratamentul de inghetare a gasimilor?
Tratamentul nu este o procedura rapida, fiind nevoie de doua, trei luni de tratament, nu poate trata zonele cu foarte multa grasime, ca posteriorul sau coapsele.

Contraindicatii: Nu pot face tratament de inghetare a grasimilor persoanele care au probleme cu ficatul.

Pentru a va face o idee cum functioneaza aparatul care ingheata grasimile vedeti videoclipul alaturat

sursa www.ziare.com

Masa copioasa seara un inamic pentru silueta


Masa copioasa seara un inamic pentru silueta. Conform nutritionistilor cu cat mananci mai tarziu si mai consistent seara, cu atat vei dormi mai prost, vei lua kilograme in plus si, mai mult, iti vei innebuni partenerul cu sforaituri

Deci daca te gandesti de ce sforai? Unul dintre cele mai posibilie cauze este mancatul seara sau pe timpul noptii si kilogramele in plus depuse de a lungul timpului.
Cum pregatim cina ca sa fie cat mai usoara pentru organism?
Modul in care prepari alimentele pentru cina trebuie sa fie coptul, pe gratar sau in cuptor si in nici un caz prajitul produselor alimentare in ulei.

Iata cateva sfaturi simple pentru o cina sanatoasa:

1. Evita sa mananci mult la cina.
2. Mananca ceva usor, gen salata, peste, carne slaba. Poti manca si fructe, dar fructele combinate cu alte alimente ingreuneaza digestia. Renunta la paine.
3. Evita untul, dulciurile si in general tot ce contine mult zahar.
4. Bea un pahar de lapte inainte sa mergi la culcare, ca sa iti refaci rezerva de calciu si proteine. Potrivit nutritinistior, nici laptele nu se combina cu alte alimente, tot pe motiv ca ingreuneaza digestia.
5. Asigura-te ca esti suficient de hidratata inainte de a merge la culcare. Uneori senzatia de sete poate fi confundata de organism cu cea de foame.

vezi tot articolul pe www.perfecte.ro si videoclipuri cu prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. si Mihaela Bilic cu sfaturi despre cina si alimentatie.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog