Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Terapia prin supa

Terapia pe baza de supa are numeroase beneficii pentru sanatate, contribuind la detoxifierea organismului, pierderea kilogramelor în exces si întarirea sistemului imunitar, potrivit unui studiu realizat de medicul chinez Maoshig Ni, expert în medicina alternativa, relateaza health.yahoo.com.

Un stravechi proverb chinezesc spune ca un medic bun prescrie mai întai o alimentatie sanatoasa si abia pe urma recurge la tehnicile medicale. Supa este considerata în medicina chinezeasca drept primul pas pentru mentinerea unei stari bune de sanatate si pentru prevenirea bolilor.

Valoarea terapeutica a supei provine din usurinta cu care organismul poate sa asimileze nutrientii din ingredientele folosite la prepararea supei.

Beneficiile terapiei prin supa:
-Pierderea kilogramelor suplimentare cu ajutorul supei

Specialiştii chinezi au descoperit faptul ca persoanele care consuma supa o data pe zi pierd mai multe kilograme suplimentare, comparativ cu persoanele care beneficiaza de acelasi numar de calorii, dar care nu provin din supa

- Întărirea sistemului imunitar
- Încălzirea organismului
- Detoxifierea organismului
- Vindecarea mai rapida

sursa www.mediafax.ro

Cum a slabit Cristina Spatar dupa nastere

Cristina Spatar pregateste filmarea unui videoclip la o piesa noua, luna viitoare.
Artista se pregateşte intens pentru a da cât mai bine pe sticlă, la doar patru luni de la naşterea băieţelului ei, Albert.

A renunţat la dulciuri, merge la sală şi a reuşit să slăbească 6 kilograme din cele 9 acumulate, după sarcină. Regina R&B merge de trei ori pe săptamână la Silhouette pentru masaj, saună şi alte proceduri care să o aducă în cea mai bună formă pe platourile de filmare, când va realiza videoclipul unei piese noi.

Daca vreti sa stiti cate ceva despre centrul de infumusetare Silhoutte iata ca m-am documentat putin si am aflat ca se afla pe site-ul www.silhouette.ro
Silhouette este centrul cu cea mai importanta investitie tehnologica din Romania.

Silhouette inseamna servicii personalizate pentru fiecare client si problema in parte, produse profesionale de lux, salonul de infrumusetare ideal.

"Miercuri, 17 ianuarie 2007, ora 19,00 a avut loc prima editie a SILHOUETTE Awards, eveniment gazduit de Restaurantul McMonis - Salonul Soarelui (Str. Primo Nebiolo nr. 1).
SILHOUETTE Awards este unicul si cel mai important eveniment de acest gen din Romania in care s-au premiat: frumusetea, imaginea, fidelitatea, consecventa si rezultatele obtinute. A fost o ocazie de a sarbatori IMAGINEA pe care intotdeauna ne-o dorim si pe care o putem obtine doar avand incredere in echipa SILHOUETTE.

Cele patru Centre de Slabit, Infrumusetare si Fitness SILHOUETTE (doua in Bucuresti si doua in Constanta), reprezinta un proiect unic si cea mai importanta investitie tehnologica din Romania, concepute pentru a oferi clientilor tehnologiile si produselecele mai noi si performante in domeniu. SILHOUETTE ofera servicii personalizate pentru fiecare client, game de produse cosmetice profesionale, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe toata durata terapiei, personal cu experienta in domeniu, specializat in strainatate.

Lili Baaddi, General Manager al centrelor este si colaborator al celor mai importante Centre de Infrumusetare din Occident, formator international si director tehnic al Academie Scientifique de Beaute Paris, avand o experienta de 25 de ani in domeniul cosmeticii si infrumusetarii. La acest eveniment au fost prezente personalitati din show-biz, din lumea artistica, sportiva, oameni de afaceri, parteneri, clienti, printre care s-au numarat: Altelele lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei ,Adriana Trandafir, Stela Popescu, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Crina Matei, Mihaela Mitrache, Silvia Dumitrescu, Amedeo Bolohoi si Trupa Quartz, Ozana Barabancea, Alina Sorescu, Dinu Maxer, Benone Sinulescu, Maria Carneci, Natalia Guberna, Carmen Plesea, Roxana Marcu, Magda Palimaru, Florentina Opris, Cosmin Cernat, Geanina Corondan, Mona Nicolici, Ilinca Vandici, Iuliana Marciuc, Adrian Bucur, Manuela Fedorca, Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Iulian Miu, Nana Falemi, Eli Laslean."
sursa http://www.infofashion.ro

Jane Fonda lanseaza DVD de fitness

Jane Fonda, regina casetelor video cu exerciţii de gimnastica, va scoate pe piata, la varsta de 72 de ani, un DVD cu exercitii special concepute pentru persoanele în varsta.

Actrita doreste sa încurajeze persoanele în varsta, în special persoanele care nu au făcut niciodata exercitii fizice cu regularitate, sa înceapa sa facă sport, prin intermediul unui program de fitness.

Jane Fonda a lansat 23 de casete video destinate pasionaţilor de fitness, a scris cinci volume ce cuprind diverse exerciţii de fitness şi şi-a împrumutat vocea pe 13 casete audio special concepute pentru acest tip de exerciţii fizice.

Caseta video "Jane Fonda's Workout", lansată în 1982, s-a vândut în 17 milioane de exemplare
sursa www.click.ro
Iata un videoclip din vechea editie din 1982. Exercitii cu Jane Fonda

Produsele Biosens

Biosens este specialistul  in produse biologice/ecologice alimentare si nealimentare premium.  Aduc pe piata romaneasca nu numai produse ecologice ci si increderea intr-un stil de viata sanatos, dinamic, civilizat, armonios.

Aici veti gasi urmatoarele produse bio de calitate:

1- Dulciuri ecologice Hans Freitag
2- Dulceturi ecologice Annes, care sunt prezente in peste 80% din piata de specialitate in Germania.
3- Alimente organice produse de Lima parte a grupului international Hain Celestia
4- Sucuri ecologice din Elvetia produse de Biotta

5- Cosmetice marca Tautropfen -producator de cosmetica naturala
din Germania)
6- Biosens a lansat pe piaţă noua linie de sucuri ecologice marca Hōllinger, sucuri obţinute 100% prin presare directă, nefiltrate şi fără adaos de zahăr.

Sortimentele Hōllinger de sucuri ecologice cuprind:

• Sucuri ecologice 100% obţinute prin presare directă (NFC – nu concentrat)
• Băuturi ecologice pentru copii
• Băuturi ecologice acidulate
• Ice Tea ecologic

• Siropuri ecologice din fructe

Deci orice doriti sa cumparati din categoria produselor bio gasiti  pe site-ul  Biosens sau ca partenrii lor cum ar fi:
www.pcfarm.ro
http://www.radixplant.ro/
http://www.leacul.ro/ 

Magazin specializat in produse eco
http://www.vianaturalia.ro/   Iasi
http://www.casabio.ro/  Cluj Napoca
http://www.mybio.ro  Arad

http://www.farmaciiledona.ro/
http://www.magazin-naturist.ro/
http://www.cosmeticplant.ro/

Anca Turcasiu secretul siluetei

Secretul siluetei! Anca TurcaSiu: Ma cantaresc la trei zile, fac sport, alerg si inot
Sunt 20 de ani de cand Anca Turcasiu nu a mai pus gura pe carne, iar acesta pare ss fie si secretul siluetei ei.
Anca Turcasiu urmeaza o dieta un regim alimentar ovo-lact-ovege-arian.

Anul acesta, cantareata si actrita implineste 40 de ani, prilej cu care vedeta a decis sa dezvaluie si o parte din trucurile la care apeleaza pentru a se mentine in forma.

„Ma cantaresc o data la trei zile, iar în acest moment am 58 de kilograme.
Fac foarte mult sport, alerg, înot, iar acum, pentru ca ma apropii de 40 de ani, sunt de doua ori mai grijulie cu corpul meu”, a declarat Anca Turcasiu
sursa www.vdtonline.ro
Aici poti vedea un interviu cu Anca Turcasiu - preluat de pe AcasaTv


Wellness Show - primul targ de fitness

Wellness Show - primul targ de fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala

Euroexpo Trade Fairs lanseaza inscrierile pentru Wellness Show, primul targ de fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala care va avea loc intre 5 si 7 martie 2010, in pavilioanele 16 si 17, la Romexpo.

Intre 5 si 7 martie 2010, Romexpo va fi gazda celor mai importanti producatori, importatori si a distribuitori de echipamente, produse si a prestatorilor de servicii din domeniile: fitness, wellness, spa, piscine, frumusete si ingrijire corporala, la un targ international specializat.

Participa la evenimentele speciale pregatite de organizatori si poti castiga unul dintre premiile puse la bataie: consultatii gratuite, operatii de chirurgie estetica,abonamente la cele mai prestigioase cluburi de fitness si spa din Bucuresti, vouchere cu tratamente de relaxare si de ce nu, sfaturi gratuite pentru alimentatia ta de zi cu zi.

• Demostratii si concursuri de fitness (spinning, aerobic etc);
• Concursuri tematice (culturism, forta si rezistenta etc);
• Diagnosticari, testari si consultatii;
• Tombola cu premii – vouchere tratamente, produse cosmetice
• Conventie de aerobic.

Pentru detalii viziteaza www.wellnessshow.ro

sursa www.envy.ro

Jennifer Aniston dependenta de “yogalosofie”

La recenta festivitate de decernare a Globurilor de Aur, o mulţime de vedete au strălucit pe covorul roşu.

Printre acestea s-a numărat şi Jennifer Aniston, care s-a situat în topul frumusetilor de peste 40 de ani întocmit dupa eveniment de revista "People".

Jennifer Aniston se pare că detine un secret al "tinereţii fara batranete".

Vedeta a devenit dependenta, de un ritual ciudat, care reprezinta o combintie între yoga si astrologie - "yogalosofie", dupa cum a "botezat-o" instructoarea vedetei.

Celebra Mandy Ingber, instructoarea de yoga a lui Jennifer Aniston, se întalneste cu vedeta de 6 ori pe saptamana si încearca prin metode care combina astrologia si principiile yoga să o ajute pe actrita sa-si unifice trupul si minteasşi să fie într-o formă de invidiat

sursa www.libertatea.ro

Daca vrei sa stii ce este yogalosofia vezi videoclipul de mai jos

Alimente esentiale pentru sanatatea barbatilor

De obicei cele mai multe sfaturi privind dietele si intretinerea sunt in special pentru femei, insa si barbatii trebuie sa-si mentina corpul sanatos prin consumul de alimente corespunzatoare, care ofera nutrientii, vitaminele si mineralele necesare bunei fucntionari a organismului.

Barbatii au mai multe sanse sa sufere de anumite boli decat femeile, iar o alimentatie corespunzatoare ajuta la reducerea acestui risc. De aceea,Regimes Maigrir sugereaza cateva dintre cele mai indicate alimente pentru ca un barbat sa se mentina sanatos

1. Broccoli
Broccoli ajuta la prevenirea cancerului de colon, prin fibrele, compusii de sulf si antioxidantii pe care ii contine

2. Stridiile
Doar doua-trei stridii ofera 100% din doza zilnica recomandata de zinc, un mineral esential pentru functionarea normala a sistemului reproductiv masculin

3. Sosul de tomate
Barbatii care mananca rosii sau consuma suc de rosii sub diverse forme se pot proteja mai bine de cancerul de prostata

4. Untul de arahide
Pentru a avea o inima sanatoasa este bine sa mancati unt de arahide cu paine prajita la micul dejun. Bolile de inima sunt principala cauza de deces in randul barbatilor, dar si in randul femeilor

5. Pepenele verde
Pana la varsta de 55 de ani, barbatii se confrunta mai des cu hipertensiunea arteriala decat femeile. Studiile sugereaza ca alimentele bogate in potasiu cum ar fi pepenele verde, pot reduce riscul de hipertensiune arteriala si de accident vascular cerebral

sursa www.ziare.com

Set sport Fitness

Daca vrei sa mergi la sala de fitness sau sa faci sport acasa iti recomand echipamentul de la Starshiners Set Sport Fitness White.


Set Sport Redial din material pufos si deosebit de fin la atingere, compus din pantaloni si jacheta asortata.

Pantalonii au talia joasa prinsa cu o pandlica argintie impletita. Jacheta are gluga cu interior deosebit, din material satenat si imprimeuri argintii.

Terminatiile sunt din material elastic cu model dungat.

Acest set sport este special datorita imprimeurilor interesante si a atasamentelor din pietre cu aspect pretios.


Este tinuta perfecta pentru acest sezon, confortabila si usor de purtat si foarte la moda.Costa in jur de 165 ron

Poate fi comandata online pe www.starshiners.ro

Primul program de fitness exclusiv online din Romania

Primul program de fitness exclusiv online din Romania
Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, si medicul nutritionist dr. Veronica Daghie au creat FitCamp primul program complet de fitness si nutritie, disponibil doar pe Internet,


FitCamp este o premiera pentru Romania.

Dureaza 12 saptamani si contine 96 module video de fitness, realizate de Diana Oprea, 12 module video de nutritie semnate de dr. Veronica Daghie, precum si trei filme motivationale pentru momentele mai dificile.

Site-ul lor este www.fit-camp.ro
Obtine silueta ideala
alaturi de campioana mondiala la fitness!
sursa www.ziare.com

Dieta astronautilor

Dieta astronautilor se mai numeste si dieta kremlinului. Aceasta dieta este interesanta pentru ca in timpul dietei poti manca tort, inghetata  si ciocolata.
Dieta astronautilor dureaza 90 de zile si garanteaza 18- 25 de kg in minus.

Principala regula este ca in fiecare zi sa mancam dimineata numai fructe.
ZIUA 1:
Mic dejun: 2 mere sau 2 pere sau  2 portocale  sau o mina de fructe mici
Prinz: carne fiarta sau la gratar ori 3 oua fierte sau prajite eventual poti alege cascaval + supa (care se bea, fara paste fainoase, fara legume, fara carne) + salata de legume nelimitat
Cina: la fel ca la pranz dar fara supa (daca ai mincat la prinz carne, maninci si seara tot carne, daca ai mincat oua, la cina maninci tot oua)

ZIUA 2:
Mic dejun: 2 mere sau 2 pere sau 2 portocale sau o mina de fructe mici
Prinz: fasole sau mazare sau orez sau cartofi, fierte/fierti, cu foarte multe condimente
Seara: Se maninca la fel ca la prinz, dar in cantitate mai mica

ZIUA 3:
Mic dejun: 2 mere / 2 pere / portocale/ o mina de fructe mici
Prinz: paste fainoase cu sos de rosii
Cina: 2 bucati de tort sau 3 lingurite de inghetata si o bucatica de ciocolata neagra

ZIUA 4:
Mic dejun: 2 mere sau 2 pere sau 2 portocale sau o mina de fructe mici
Prinz: legume, in diverse variante, dupa gust
Seara: se maninca la fel ca la prinz

ZIUA 5:
Se consuma numai apa.

 sursa www.irinareisler.ro

Vitamine ce te pot ajuta sa slabesti

Vitaminele joaca un rol important in pierderea in greutate.
Dieta si exercitiile nu vor da rezultate, daca nu sunt asistate de vitamine ce regleaza procesele vitale biochimice

Iata ce vitamine te ajuta sa slabesti: vitamina C si vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 si B12, potrivit Buzzle.

Vitamina B1 se gaseste in grau, soia, banane, pere, mango si carne.

Vitamina B2 se gaseste in migdale, lapte, branza, oua, grau si legumele cu frunze verzi

Vitamina B3 se gaseste in carnea de pui, oua, orz, orezul brun, ton, taratele de grau si branza

Vitamina B5 se gaseste in pui, oua, carne, fasole, legume verzi, nuci, tarate de grau, ovaz, melasa si orz

Vitamina B6 se gaseste in carnea de pui, carnea de vita, banane, fructe uscate, orez brun, sardine, macrou si varza

Vitamina B12 se gaseste carne mai ales ficat, peste, lapte, alte produse lactate, oua si fructe de mare

Surse de vitamina C - citrice, mere, banane, capsune, broccoli, kiwi, varza de Bruxelles, coacazele negre si varza.

sursa www.ziare.com

Exercitii care elimina durerile de articulatii

Durerile de articulatii, extrem de neplacute, pot aparea odata cu varsta, din cauza sedentarismului sau din cauza diverselor afectiuni. Exista insa exercitii care le pot elimina.

Pentru prevenirea durerilor de articulatii, cel mai important lucru este sa te mentii activ.

Exercitiile pun sangele in miscare si lubrifiaza articulatiile, eliminand durerile, arata Chris Freitag, expert in fitness, pentru Prevention.

Pentru a arde calorii fara dureri de articulatii, cele mai bune sunt exercitiile cardio, cum ar fi plimbarile, alergarile, inotul sau mersul pe bicicleta.
Inotul este bun pentru dureri serioase de articulatii, pentru ca elimina impactul.

Mersul pe bicicleta nu numai ca elimina durerile, ci te ajuta sa arzi aproximativ 500 de calori pe ora.

Daca ai si dureri de spate, poti opta pentru o bicicleta cu saua joasa.


Trebuie evitate activitatile care presupun miscari bruste si intinderi, cum ar fi jocul de tenis, pentru ca articulatiile sunt solicitate.

sursa www.ziare.com

Medicamente pentru slabit, interzis in Europa

Medicament pentru slabit, interzis in Europa
Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva obezitatii, ce contine sibutramina, a fost interzis in Europa. Unul din medicamente se numeste Reductil si este interzis luarea acestor pastile pentru slabit.

Se pare ca persoanele care folosesc medicamentul prezinta un risc marit de a suferi un atac de cord sau un accident vascular cerebral, potrivit The Guardian.

Agentia Europeana a Medicamentului a cerut medicilor de pe intreg continentul sa nu mai dea medicamente ce contin sibutramina.

Acest medicament se gaseste in Marea Britanie sub numele de Reductil, Lindaxa, Reduxade si Zelium.

Agentia Europeana a Medicamentului atentioneaza ca persoanele care iau acest medicament nu trebuie sa se panicheze si ca trebuie sa ia legatura cu medicul de familie pentru a-i orienta catre un alt medicament.

sursa www.ziare.com

Celluless -masaj anticelulitic prin vacuum

Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti reduce celulita si grasimea din corp. Fara durere. Fara vanatai. Fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare.

Celluless este un sistem masaj vacuum care iti reduce, prin absorbtie, stratul de celulita. Cu doar 15 minute de masaj pe zi.
Tratamentul anticelulitic prin vacuum este considerat a fi una dintre cele mai eficiente solutii alternative la problemele de piele.

Tratamentul prin vacuum stimuleaza circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si ii revigoreaza textura.

Portabil si usor de folosit - obtii rezultate vizibile cu doar 15 minute de masaj Celluless pe zi.
Celluless poate fi folosit pe orice portiune a corpului: fund, abdomen, solduri, coapse, picioare, brate.

Celluless actioneaza acolo unde ai nevoie.
Pretul este in jur de 85 ron
il puteti comanda online pe http://www.pretul-corect.com/

Slabesti mancand . Carte scrisa de Gabriela Man

Carte - Slabesti mancand. Cum sa scapi de kilogramele in plus si sa mananci dupa pofta inimii
Autor: Gabriela Man
Editura: Polirom
Colectie: Hexagon
Anul aparitiei: 2010
Pretul cartii este in jur de 25 ron

Pierderea kilogramelor in plus nu trebuie sa devina un chin, un permanent motiv de stres si de dezechilibru fizic si psihic, ci o sursa de noi placeri culinare.

Slabesti mancand va propune nu doar o banala reteta de slabire, ci un mod de viata care include o schimbare radicala a alimentatiei si va ajuta sa va raportati pozitiv la propria persoana si la cei din jur.

Veti vedea ca imposibilul poate deveni posibil: veti slabi mancand din ce in ce mai bine si, ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate.

Iar surprizele nu se opresc aici - veti ajunge sa invatati, in timp, sa reduceti la minimum efectele de multe ori devastatoare ale trecerii timpului
Puteti comanda online aceasta carte pe http://cartinoi.ro

Calorii - lista produselor din categoria carne

Calorii - lista produselor din categoria carne

Calorii Proteine Lipide Carbohidrati Fibre Aproximari


- Muschi de vita - o felie de 100 g are 180 de calorii
- Piept de pui file, fara piele 1 bucata de 200 g are 126 de calorii
- Pulpa porc fara grasime o felie 100g are 143 calorii
- Sunca afumata o felie de 30 g are 378 calorii

- Carne de vaca slaba o felie de 200 g are 104 calorii
- Carne de vita gatita o felie de 200 g are 188 calorii
- Carne porc muschi file fript de 200 g are 147 calorii

- Carne tocata de vita si porc de 200 g are 316.4 calorii
- Ceafa de vita de 300 g are 180 calorii
- Piept de pui file, fara piele o bucata de 200 g are 126 de calorii
- Piept de pui gatit cu piele o bucata de 200g are 197 de calorii

sursa http://calorii.oneden.com/Calorii-Carne/

Slabeste 1 kg/zi cu dieta Balerina

Dieta ” Balerina”:

* Ora 8:00 - 1 cafea
* Ora 10:00 - 2 oua fierte
* Ora 12:00 - 1 pahar suc de rosii
* Ora 14:00 - 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
* Ora 16:00 - 1 mar
* Ora 18:00 - 100 g branza slaba

Confrom acestui meniu poti slabi 1 kg/zi.
Dieta Balerina, Cura slabire 1 kg pe zi, Slabeste 1 kilograme pe zi

Ouale de prepelita taie pofta de mancare

Daca aveti la indemana oua de prepelita nici nu mai este nevoie să tineti o cura de slabire . Daca beti cinci oua crude dimineata, pe stomacul gol, pana la orele 15-16 n va mai este foame.

Ele taie pofta de mâncare, dar va hranesc în acelasi tim. Ouale de prepelita va furnizeaza energie, puteti face gimnastica fara sa va simtiti obositi.

Ouale de prepelita pot fi consumate, în fiecare zi, toată viata.
Oul de prepelita este produsul de origine animalica cu cel mai echilibrat continut proteic, vitamino-mineral si enzimatic, capabil sa regleze carentele alimentare,

Oul de prepelita este un “medicament” fara nici o contraindicatie si are marele avantaj ca echilibreaza întregul organism, fiind o sursa naturala si ieftina de vitamine esentiale.

În comparatie cu oul de gaina, cel de prepelita are un cotinut in colesterol de numai 1,4% fata de 4% grăsimi de aproximativ trei ori mai putine; iar gălbenusul conţine 23% proteine ftaă de 16% la oul de gaina.

În ceea ce priveste continutul de minerale si vitamine, comparatiile nu isi au rostul: de 6 ori mai multa vitamina B1, de 5 ori mai mult fosfor, de 5 ori mai mult fier, de 15 ori mai multa vitamina B2, precum si alte substante antialergice ce fac ca oul de prepelita sa diminueze cantitatea unor corpi responsabili de aparitia reactiilor alergice.

sursa www.slabute.ro

Bruciakal eficient in slabire


Bruciakal eficient in slabire
Asigura controlul eficace al greutatii
Reduce absorbtia carbohidratilor, zaharurilor si grasimilor

Restabileste flora bacteriana in intestin
Imbunatateste digestia

Are un efect antibalonare
Bruciakal contine urmatoarele :

* Extract de seminte uscate de fasole
* Chitosan Chito-R3® rapid solubil
* Extract de seminte uscate de fenicul

* Fruct liofilizat de papaia 10:1
* Extract uscat de tulpina de ananas
* Gluten si derivati de crustacee

Este indicat sa luati doua tablete in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Important: Suplimentele alimentare nu sunt menite sa inlocuiasca o dieta echilibrata sanatoasa. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu tineti la indemana copiilor sub 3 ani.

Bruciakal s-a dovedit capabil sa reduca considerabil aportul caloric, sa determine pe termen lung o scadere echilibrata in greutate, fara a necesita sacrificii considerabile, sa reduca simptome neplacute precum balonarea si fermentatia la nivel intestinal, oferind o stare generala de comfort.

Conformitatea cu standardele internationale, fac ca acest produs sa fie usor si sigur de utilizat, si, asa cum demonstreaza inregistrarile hematochimice, sa determine doar modificari pozitiv

Puteti citi mai multe despre Bruciakal pe http://www.mereuinforma.ro

XL-S Calorie Reducer -Un partener în procesul de slăbire

Descopera XL-S Calorie Reducer, este ideal pentru cei care vor să slăbească prin reducerea absorbţiei de grăsimi ingerate în timpul meselor.

XLS scade nivelul colesterolului , reduce si mentine greutatea corporala
XL-S reduce circumferinta taliei , soldurilor si a coapselor
XLS te face sa te simti si sa arati irezistibila in propriul corp
XLS iti ofera rezultatele slabirii si remodelarii corporale intr-un mod sanatos si constient


Dozaj şi metode de administrare:
- Pentru reducerea greutăţii, în cadrul unei diete care presupune reducerea aportului de grăsimi nutriţionale.
1 sau 2 tablete de două ori pe zi, luate imediat înaintea unei mese principale.

- Pentru menţinerea greutăţii în cadrul unei diete de supraveghere a consumului de grăsimi alimentare.
1 sau 2 tablete o dată pe zi, luate imediat înaintea unei mese principale.

XLS Calorie Reducer nu trebuie administrat dacă aveţi alergie la crustacee.
XLS Calorie Reducer este disponibil în farmacii.

puteti citi mai multe despre acest produs pe http://www.xl-s.ro
Acest produs costa in jur de 75 ron si il puteti comanda online pe site-ul
http://www.pcfarm.ro

Ideal Bar

DESCRIERE
Este un aliment energetic sanatos, avand un continut de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman.

Este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si pentru folosirea in timpul dietelor pentru slabit.

Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre cei care sunt vegetarieni sau tin post.

UTILIZARE

Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa.
INGREDINETE
Izolat proteic din soia, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat, fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt, cacao, seminte de in, caroba (praf de roscove), alune prajite, lecitina din soia, L-carnitina, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

RECOMANDARI
Se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic pentru organism. L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si a reglarii nivelului colesterolului seric, vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori si, impreuna cu fulgii de porumb crocanti si alunele, dau un gust excelent batonului.

Datorita principiilor nutritive sanatoase dupa care a fost conceput, acest baton respecta cerintele legii 123/2008 privind alimentatia sanatoasa si este recomandat pentru gustul bun si calitatile nutritive ideale pentru oricine. Se poate comercializa si in scoli.

Un baton costa in jur de 1,4 ron si comanda minima este de 5 bucati
Le puteti comanda online pe www.redis.ro

Slabeste in functie de zodie

Slabeste in functie de zodie
Cei de la Cancan au realizat un articol unde dau cateva sfaturi pentru cei care isi doresc sa slabeasca in functie de zodie. Iata e e bine de stiut:

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Berbec:
Punct sensibil -ciocolata ...pentru a evita surplusul de kilograme inlocuiti ciocolata cu morcovi

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Taur:
Punct sensibil -mancatul noaptea ...pentru a evita kilogramele in plus inlocuiti mancarea de tip fast food si pastele cu salate si produse naturale

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Gemeni:
Mancare in exces : Fructe de mare, icre negre, somon afumat, branza cedar, pizza!
DIeta corespunzatoare :Dietele pe baza de ceai si curele de detoxifiere sunt sfinte


Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Rac:
Punct sen:sibil -gurmanzi si pofticiosi
Rezolvare Daca elimina din meniu carnea, dieta va da roade mult mai devreme decat se asteapta!

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Leu:
Punct sensibil -consumul de carne in exces
Dieta benefica -dieta disociata
Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Fecioara:
Punct sensibil -uleiul si prajelile in exces
Dieta: trebuie sa elimini sarea, otetul, uleiul si condimentele.

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Balanta;
Cei nascuti in zodia Balanta sunt renumiti pentru devorarea fructelor insiropate
Solutie :daca vrei sa slabesti, mananca natural si crud

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Scorpion;
Punct sensibil - mancarurile grele,peste
Cel mai bun regim pentru corpul tau este sa tii post!
Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Sagetator:
Punct sensibil - o paine pe zi, pizza in exces
Solutie : renunta la paine sau consuma paine neagra

Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Capricorn:
Esti omul viciilor! Tigari, cafea, dulciuri, nu poti trai fara ele si toate sunt in exces!
Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Varsator:
Punct sensibil : Coca Cola, alcool in exces

un Varsator slabeste cu diete pe baza de suc natural de legume si fructe!
Mic sfat pentru cei care vor sa slabeasca zodia Pesti:
de obieci Pestii nu au probleme cu silueta
metoda :sa tina un regim bazat pe salate si peste. Apa e cea mai buna metoda de detoxifiere
sursa www.cancan.ro
Solutie : renunta la toate astea!

Metodă de fitness DOAR pentru femei

Metodă de fitness DOAR pentru femei
Un nou concept de fitness a apărut în Capitală. Exerciţiile se fac în cerc, sub supravegherea unui instructor, durează fix 30 de minute şi pun în funcţiune toate grupele de muşchi. Participanţii sunt exclusiv femei.

“Exerciţiile combină antrenamentul cardio cu cel de forţă. Metoda protejează muşchii, arde grăsimea şi creşte metabolismul.

Aparatele nu au greutăţi, ci funcţionează pe baza unui sistem hidraulic: cu cât acţionezi mai rapid, cu atât aparatele depun mai multă rezistenţă”, explică Andreea Ochiuleţ, manager FitCurves din Bucureşti, singurul astfel de centru din ţară
sursa www.clickpentrufemei.ro

Fitness conceput special pentru femei 30 de Minute de 3 Ori pe Saptamana. Arzi pana la 500 calorii la un antrenament. Cea mai mare franciza de fitness din lume.

FitCurves Bucuresti
Adresa: Str. Dumitru Papazoglu, nr. 96, zona Mall Vitan (vedeti harta)
Telefon: 021 - 320.02.08
Mobil: 0720.087.456 - Andreea Ochiulet
site http://fitcurves.eu/

Madona se mentine in forma cu Gyrotonic

Gyrotonic este un aparat de gimnastică şi întreţinere care a revoluţionat întreaga lume şi a fost inventat de un bănăţean. Aparatul a ajuns astăzi şi în oraşul natal al inventatorului.


Aparatul Gyrotonic a fost inventat de timişoreanul Iuliu Horvath, care s-a născut în capitala Banatului, în 1942. Acesta a făcut înot, gimnastică şi canotaj, iar la 19 ani a devenit dansator şi balerin la Opera din Timişoara.

În 1970 a emigrat în America, unde a primit azil politic. Timp de opt ani a lucrat la Opera din New York, Radio City Music Hall şi Houston Ballet.

Iuliu Horvat a început să construiască aparate, care permiteau executarea exerciţiilor prin mişcări tridimensionale, care încorporează principii ale yoga, dansului, gimnasticii, înotului şi tehnici Tai-Chi. „A constuit acest aparatul pentru ca toate aceste mişcări să fie mai uşor de făcut exercutat"

Madonna este doar una din vedetele mondiale care îşi menţin tonusul cu aparatul inventat de timişorean. Liv Tayler, Julliane Moore, Andrew McKarthy, Bjork, dar şi fostul mare actor Patrick Swayze, care a murit anul trecut, apar în reviste cu aparatul Gyrotonic.

Preţurile nu sunt deloc mici pentru cei care vor să lucreze pe Gyrotonic. O şedinţă costă între 60 de lei (şedinţa cu profesor) şi 35 de lei (individual). Există şi abonamente între 540 de lei (zece şedinţe) şi 280 de lei (cinci şedinţe). „În Europa preţul este între 50 şi 100 de euro pe şedinţă. Am încercat să pun un preţ cât mai jos"
Sursa www.click.ro

Endermologia -noua metoda de slabit

Daca vrei sa dai jos cateva kilograme, sa elimini celulita sau sa inlaturi neplacutele vergeturi incearca un tratament inedit.

Dreamline Beauty Center aduce în atenţia celor interesaţi un nou tratament non-invaziv de remodelare corporală şi combatere a celulitei.

Realizată cu ajutorul unui aparat modern, edermologia este o tehnică asemănătoare masajului manual, dar intensitatea şi programele adaptate fiecărei probleme oferă rezultate excelente.

Relaxant şi fără dureri

Beneficiile endermologiei sunt : reduce dimensiunile corpului, tonifica pielea, si o remodelează si devine la conturul initial pastrandu-si elasticitatea ,
trateaza toate tipurile de celulită (compactă, fibroasa, celulita moale cu retenţie de apă, cea dureroasă, veche sau noua aparuta dupa o sarcina)

activeaza metabolismul
amelioreaza spasmele si durerile musculare.

Dreamline Beauty Center
Adresa Str. J. L. Calderon nr. 36, sc. A, et. 1, ap. 13, interfon 013 Bucuresti

Site : http://www.dreamline.ro
Program:
Luni-Vineri: 11-21
Sambata: 9-15
sursa www.revistafelicia.ro

ULEI ANTICELULITIC CU PAPRIKA, EXCLUSIV DIN PLANTE

Uleiul anticelulitic HOT PAPRIKA topeste tesutul gras si distruge celulita, in mod spectaculos, inca de la primele aplicari. Stimuleaza metabolismul, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, accelereaza arderile si circulatia sanguina.

Este cel mai eficient si mai puternic produs anticelulitic, la ora actuala.
In timpul masajului si al impachetarii cu HOT PAPRIKA, efectul de incalzire este extrem de puternic. Senzatia de "arsura" este normala, nu trebuie sa va sperie ! Ea poate sa apara in timpul masajului sau dupa aplicarea foliei.

Sunt persoane care nu percep senzatia de arsura. Efectul termo depinde de sensibilitatea pielii, difera de la o persoana la alta si nu are nici o legatura cu modul de actiune a uleiului.Produsul este testat dermatologic si nu contine parfum, conservanti si coloranti.

ATENTIE ! HOT PAPRIKA este interzis in timpul sarcinii si alaptarii, in cazul persoanelor care au varice, vase de sange sparte, fragilitate capilara, hipertensiune, probleme cardiace sau boli dermatologice.

Uleiul HOT PAPRIKA se aplica pe zonele cu celulita si/sau tesut adipos, dupa o ora de la dus.

Masajul se face conform tehnicilor de automasaj, pe care le puteti vedea pe www.irinareisler.ro.

Pretul uleiului Hot Paprika este de 70 ron si il puteti comanda online pe site-ul Irinei Riesler.

OYAMA AGARICUS -supliment nutritiv

OYAMA AGARICUS -ciuperca zeilor -supliment nutritiv. Producatorul recomanda doua-trei doze(pliculete)/zi, inainte sau dupa mese.
Ciuperca lui Dumnezeu- Agaricus Bio

A nu se consuma mai mult de patru doze/zi
Continutul unui pliculet se dizolva intr-un pahar cu apa la temperatura camerei.

Ciuperca Agaricus Blazei Murill, ciuperca lui dumnezeu contine 120 de elemente nutritive esentiale pentru organism (vitamine, minerale, aminoacizi).

Se poate folosi ca adjuvant in curele de slabire, reduce pofta de mancare si de dulciuri, ajuta la eliminarea toxinelor si la intensificarea arderilor.

In acest caz, se bea continutul unui pliculet cu 400-500 ml de apa plata, chiar inainte de masa, de 3 ori/zi.

Contraindicatii: Persoanele cu alergie la ciuperci nu pot consuma acest supliment.

Atente : A nu se lasa la indemana copiilor mici.
Cat costa ciuperca lui Dumnezeu? Agaricus  Bio, Agaricus Blazei Murill?
Pretul este in jur de 16,5 ron
Unde pot cumpara, comanda, procura?
Il puteti comanda online pe site-ul http://store.irinareisler.ro/

Varza murata in dieta

Varza murata in dieta .Un aliment ieftin, simplu de preparat si fara nume sonor si totusi extrem de benefic pentru organism. Iata cateva din beneficiile pe care le ofera consumul de varza murata :

- conform unui alt studiu recent, femeile care consuma varza murata de 5 ori pe saptamana prezinta un risc cu 70% mai scazut de a dezvolta cancer la san

-contine vitamina B12 astfel varza murata incetineste procesul de imbatranire, protejand sistemul nervos si impiedicand pierderile de memorie.

- virozele pot fi si ele evitate prin consumul de varza acra, iar pentru prevenirea gripei aviare varza murata este recomandata cu caldura de catre specialisti

- varza acra poate fi consumata cu incredere in curele de slabire - contine putine calorii (20 calorii la 100 grame) si contribuie la reglarea digestiei, inlesneste arderea grasimilor

- varza murata este cunoscuta si ca un puternic mineralizant si remediu impotriva anemiei

- are in compozitia sa vitamine din complexul B si minerale precum magneziu, acid folic, potasiu, fier, iod

-varza murata este extrem de bogata in vitamina C , vitamina ce ofera protectie antioxidanta

-este singurul aliment de natura vegetala in care este prezenta vitamina B12

Dieta anticancer

Dieta anticancer
Un bucatar din Magurele a lucrat doi ani la o carte de retete 100% sanatoase. Vally Balasoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucatarie impotriva cancerului si a colesterolului din lume" si spune ca cine respecta retetele sale nu va face niciodata cancer.

Domnul Balasoiu impresionat de suferinta celor loviti de diversele forme de cancer, a lansat cartea „Tratat de bucatarie cu retete impotriva cancerului si a colesterolului", fiind ajutat si de un medic.

Cartea propune 170 de retete bazate pe cateva principii clare in alegerea preparatelor. Balasoiu propune ca în bucatarie sa se foloseasca doar vase din inox, iar cele cancerigene să fie protejate prin hartie cerata. „Masinile de gatit prin aburi din sticla sunt foarte sanatoase, de asemenea", este de parere domnul Vally Balasoiu.

Ingredientul-minune pare a fi pentru el piperul rosu. Pentru a inlocui condimentele sintetice a realizat un sos de legume numit curry verde.

Sincer abia astept sa descopar unde putem cumpara online cartea lui Vally Balasoiu -Tratat de bucatarie cu retete impotiva cancerului si a colesterolului si care este pretul cartii. Cum descopar revin cu informatii :)
Am descoperit (de fapt a primit mesaj) -carte momentan se gaseste pe site-ul www.cuvallybalasoiulagatit.webs.com
sursa www.click.ro

Megan Fox bea zilnic otet balsamic ca sa nu se îngraşe

Megan Fox bea zilnic otet balsamic ca sa nu se îngraşe

Vedeta din "Transformers" recunoaste ca bea otet basamic pentru a-si curata organismul de toxine.

Ea declara ca otetul balsamic este recomandat pentru femeile care se ingrasa din cauza faptului ca organismul lor retine apa.

Cu ajutorul otetului balsamic scapi destul de repede de kilogramele in plus, asimilate de-a lungul timpului.

Actrita Megan Fox recunoaste ca a apelat la aceasta metoda, pentru ca este mult prea lenesa pentru a face sport sau pentru a tine o dieta stricta, de aceea este nevoita să scape de cantitatile mari de zahar consumate datorita poftei pentru dulciuri

sursa www.cancan.ro

Cum scapam de kg in plus depuse de Sarbatori

Scapa sanatos de kilogramele depuse de Sarbatori!
Publicatia online Shine enumera cateva ponturi ale specialistilor, pentru a-ti face dieta mai usoara:

1. Nu alege solutii rapide

2. Stabileste-ti un scop usor de atins adica nu iti dori sa scapi de 30 kg dintr-o data

3. Nu te infometa

4. Scrie pe hartie tot ce mananci

5. Transpira

Nu-ti mai gasi scuze, sigur ai 30 de minute pe zi pentru sport. Nu ar trebuie sa te opresti pana cand nu esti leoarca de transpiratie - asta e semnul unei sedinte zdravene de sport.

6. Ai grija la marimea portiilor si nu-ti lua inca o portie dupa ce ai terminat din farfurie.

7. Limiteaza consumul de zahar si inlocuieste-l cu indulcitori naturali precum mierea.

8. Premiaza-te, fara mancare, pentru fiecare scop pe care il atingi.

sursa www.ziare.com

Atentie mare!! Batoanele de slabit ingrasa

Atenţie! Batoanele de slăbit îngrasă. Rău!
Batoanele pentru slăbit ne îngraşă, avertizează medicii. Deşi ar trebui să ajute la pierderea kilogramelor nedorite, femeile care le-au mâncat s-au ales cu anemii, glicemie ridicată şi oboseală cronică.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog