Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fructele te scapa de boli

Totul despre fructe

Care sunt fructele care te scapa de bolile iernii? Iata lista fructelor care intaresc imunitatea:

- portocale - citricele in general sunt un scut antiraceala. Au foarte multa vitamina C. Citricele ca portocala, lamai, pomelo te ajuta sa te aperi de virozele respiratorii si sa iti intaresti sistemul imunitar.

- Rodiile ajuta la: calmeaza tusea uscata, Sucul de rodii reduce riscul bolilor de inima si previne dezvoltarea cancerului la san. Cu un puternic efect antibacterian, zeama acestor fructe protejeaza organismul de infectiile gripale.

- Mango este recomandat in alimentatia persoanelor care au probleme de vedere, pentru ca protejeaza sanatatea ochilor. Consumat dupa o masa copioasa, fructul mango faciliteaza digestia. E bun si contra anemiei.

- Ananasul previne cancerul, substantele active din ananas sunt un adevarat medicament pentru ficat. Fructul ananas contine substante active ce au puterea de a preveni si de a incetini dezvoltarea tumorilor canceroase.

- Kiwi este leac pentru bolile respiratorii. Kiwi poate preveni crizele astmatice si grabeste vindecarea unor afectiuni respiratorii, bronsita. Acidul folic din kiwi ajuta gravidele, ajutand la dezvoltarea celulelor sangvine ale fatului.

sursa www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog