Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Detoxifica-ti organismul in doar 3 zile

Detoxifica-ti organismul in doar 3 zile. Scapa de toxine in 3 zile. Cum? Iata reteta recomandata pt detoxificare mai ales dupa Sarbatori cu mese copioase.
Cum se face o dieta de detoxificare?
Iata o cura de detoxifiere foarte simpla si usoara. Nu dureaza decat 3 zile si te va scapa de surplusul de greutate, iti reda energia si arde o parte din grasimi, conform Yahoo Health.

Mic dejun

Intr-un blender combina trei sferturi de ceasca de lapte slab (ori din soia sau migdale), jumatate de banana, jumatate de cescuta de zmeura inghetata, jumatate de ceasca de afine, o cupa de pudra de proteine (vanilie), un sfert de lingurita de scortisoara si 5 cuburi de gheata. Toate se amesteca pana cand continutul devine pufos.
Optional se poate consuma un ceai sau o cafea neagra.

Pranz

Acesta consta intr-o salata de spanac - indiferent de cantitate - cu ardei grasi, rosii, morcovi, ceapa rosie, brocoli, sfecla. Se pot adauga castraveti, ciuperci, telina si conopida. Fasolea este obligatorie, la fel si o lingura de arahide prajite si taiate, laolalta cu o lingura de ulei de masline si otet balsamic sau din vin.

Tot la pranz se consuma si un grepfrut roz sau rosu si o ceasca de ceai verde. Inainte de masa se bea un pahar de apa de 200 de ml, optional cu lamaie. Se poate bea apa si in timpul mesei.

Gustarea consta intr-un amestec de arahide, fistic, migdale, nuci si o cescuta de ceai verde.

Cina
Inainte de cina, cu aximum 30 de minute inainte, se consuma apa, cu sau fara lamaie.
Peste la discretie, copt, pe gratar, fiert, cu conditia sa fie cod sau somon (de preferinta salbatic), cu lamaie si piper negru. Pestele se serveste cu brocoli gatit la aburi, cu sau fara lamie si piper negru.

Dupa cina se consuma ceai verde sau ceai de plante fara cafeina.

sursa www.ziare.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog