Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Campania "Copil Sanatos" ofera consultatii gratuite copiilor cu tendinte supraponderale

Campania Copil Sanatos ofera consultatii gratuite copiilor cu tendinte supraponderale cu varsta intre 0 si 15 ani si este lansata ca urmare a faptului ca Romania ocupa deja locul trei in Europa, la capitolul persoane supraponderale.

Este vorba de un program complet personalizat de control al greutatii, realizat pe baza unui concept integrat de diagnostic si tratament. In cadrul unei singure consultatii, o echipa formata
din medic pediatru, nutritionist, endocrinolog, psiholog si kinetoterapeut va realiza o investigatie completa a sanatatii copilului, identificand cauzele excesului ponderal.


Unde si cand se fa consultatii gratuite pentru copii cu probleme de greutate?
Consultatiile gratuite vor fi facute in perioada 1 – 15 decembrie 2010, in limita programului disponibil, de luni pana vineri intre orele 14.00 – 20.00 si sambata intre orele 9.00 – 13.00, la sediul din Cluj-Napoca al Centrului Medical Asteco (Str. Constantin Brancusi nr. 105).

Pentru detalii si programari puteti suna la numarul de telefon 0751.631.688 sau vizita site-ul astecolifestyle.com.

Centrul Medical Asteco este primul centru medical integrat pentru boli metabolice din Romania, lansat in 2010 la Cluj-Napoca.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog