Faceți căutări pe acest blog

101 trucuri pentru o silueta perfeta -carte online

101 trucuri pentru o silueta perfeta -carte online
Autor: Mimi Spencer
Editura: Nemira, An aparitie: 2010
"
Intre dragostea pentru ciocolata si disperarea de a slabi
Cu fiecare carte de slabit care ne umple rafturile ne mai ingrasam un pic. Cu fiecare emisiune TV pe teme de alimentatie sanatoasa, mai largim cureaua.

carte 101 trucuri
Categoric, nimic din toate astea nu functioneaza, nici infometarea, nici dietele! Nu pe termen lung. Cele mai multe femei tin cura de slabire inainte de Anul nou si de Pasti. Cu cat o adolescenta urmeaza mai multe diete, cu atat are mai multe sanse sa devina o doamna obeza.

Dar 101... vine cu o promisiune realista. Analizeaza-ti relatia cu furculita, cu frigiderul, cu garderoba, cu prietenii si cu toate slabiciunile tale si hotaraşse-te sa spui franc ce simti pentru trupul tau si mai ales pentru acele zone pe care iti vine sa le pui intr-o cutie, sa le incui acolo si sa nu le mai vezi niciodata.

101... iti arata de ce am devenit un popor de bezele tolanite in fata computerului si ne invata cum sa ne ridicam de pe canapea, sa ne strecuram intr-un corp mai bun si sa ne simtim la fel de bine nu dupa Craciun, nu dupa un week-end, ci imediat dupa ce ai citit ultima pagina… Asta e cireasa de pe tort!
Iata  o carte care te ajuta sa slabesti.
Cat costa , ce pret are si unde o pot cumpara? Cat costa cartea despre slabire- 101 trucuri pt o silueta perfecta pret?  Cartea costa in jur de 39 lei si o poti comanda online pe site-ul Librarie on line www.dordecarte.ro

Recomandari carti diete si cure de slabire

Cauta pe acest blog