Faceți căutări pe acest blog

Spirulina pentru slabit


Daca vrei sa slabesti poti incerca Spirulina +Carob capsule .
Ce este spirulina, la ce e bun, la ce se foloseste?
Spirulina este cea mai bogata sursa naturala de proteine usor digerabile, ofera toti aminoacizii esentiali indispensabili organismului uman.

Spirulina creste in ape alcaline, din care absoarbe minerale, in special potasiu, calciu, zinc, magneziu, mangan, seleniu, fier si fosfor.Spirulina mai contine vitamina A, vitamine B-complex si o serie de enzime care ajuta la digestie.

Ce este Carob ? Carob numit si Ceratonia siliqua– este un inlocuitor extrem de gustos si de sanatos al pudrei de cacao. Păstăile lungi ale arborelui de carob, care creste mai ales în Orientul Mijlociu, se usuca si se macina intr-o pudră fina. Contine lignina si fibre de pectina, care ajuta la digestie si eliminare, si la micsorarea nivelului de colesterol. Are un continut ridicat de calciu si contine foarte putine calorii si grasimi.

Combinatia celor 2 extracte este utila pentru scaderea nivelului de colesterol, detoxifierea organismului si eliminarea kilogramelor nedorite.

Spirulina+ Carob prospect Fiecare tableta contine: Spirulina 300 mg ,Carob (Ceratonia siliqua) 250 mg . O cutie are 30 de pastile. Acest produs este un produs marca Walmark

Cat costa Spirulina+Carob pret? Spirulina pentru slabit costa in jur de 20 de lei
Unde pot cumpara Spirulina+Carob? Il poti comanda online de ex pe site-ul cu produse naturiste

Administrare Spirulina dozare:
Ca supliment nutritional, 1-3 tablete zilnic, inainte de mesele principale

Cauta pe acest blog