Faceți căutări pe acest blog

Sofranul te scapa de kilogramele in plus

La ce se foloseste sofranul? Cum se mai numeste condimentul sofran? Sofranul e numit si sofran indian, turmenic sau curcumin. Condimente care ajuta in cura de slabire.

Proprietatile uimitoare ale sofranului au fost descoperite de oamenii de stiinta in urma unor experimente de laborator. Ei au constatat ca planta de provenienta mediteraneana contine o substanta, curcumina, care poate opri extinderea celulelor grase in organism.

Aceasta actioneaza direct asupra angiogenezei – procesul de formare a vaselor de sange, in conditii normale sau patologice – care permite cresterea si expansiunea tesutului adipos.

Pe langa faptul ca ajuta persoanele supraponderale sa scada in greutate, s-a dovedit ca sofranul contribuie la scaderea colesterolului nociv din sange, precum si la ameliorarea steatozei hepatice (ficat gras).

Cumpara de aici sofran
Sofran -cumpara de aici
Un lucru foarte important de stiut despre turmenic, sofran , curcuma - ajuta la elasticitate - reda elasticitate membrelor- este un condiment folosit mai ales de cei care practica yoga .

Proprietatile antioxidante ale sofranului -turmenic sau numit si curcuma ajuta la mentinerea aspectului tanar. Acesta reduce inflamatia in articulatii, protejeaza inima, reduce nivelul colesterolului, deci este un remediu pentru articulatii.

E indicat mai ales celor care au probleme cu venele si articulatiile rigide pentru ca odata consumat acest condiment reda elasticitatea articulatilor si reda fleixibilitatea membrelor.

Curcumina este de un real ajutor si in diabet pentru ca scade nivelul zaharului din sange si creste metabolismul glucozei.


Cat costa sofranul indian, curcumina, tumenic pret? E destul de piperat pretul daca te gandesti ca e un condiment dar merita. 1g costa de sofran pur costa in jur de 15 lei

Unde pot cumpara turmenic, curcumina, sofran indian? Il gasesti in farmaciile naturiste, plafare dar si online de ex pe site-ul acesta.

 Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog