Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Silueta de star -sfaturi Mihaela Bilic

Cura de slabire .sfaturi in dieta , de la nutritionistul vedetelor Mihaela Bilic.Dieta potrivita.

Daca vreti o talie de viespe trebuie sa uitati de placerile dulci.
Nutritie de vedeta .
Mihaela Bilic este cunoscuta in randul vedetelor pentru dietele minune pe care le face.

Care este cea mai buna dieta?
"Nu dietele sunt bune sau rele, ci echilibrul pe care-l realizezi. Atunci cand realizezi ca nu poti elimina prin exercitii toate caloriile pe care le-ai manca, incearca sa nu le consumi", a spus Mihaela Bilic, medic primar nutritionist.

In acest video poti vedea sfaturi de la doctor Bilic, si un caz intreresant cu o dieta care face ravagii in Italia unde in asa zisa dieta oamenii nu mai au voie sa manance nici un aliment ei primind substante hranitoare printr-un tub, o dieta cu care nu este de acord doamna doctor.

Cum pot lua legatura cu dr.Mihaela Bilic, cabinet Mihaela Bilic adresa ?

Mihaela Bilic contact D-na dr. Mihaela Bilic poate fi gasita in Bucuresti la Villa Bela in Str. General Constantin Coanda nr 31, Sector 1 , Bucuresti. Tel pentru programari 0722.56.76.89 sau 0740.00.42.41

Mihaela Bilic a lansat cartea Sanatatea are gust care se poate procura deja online de ex pe acest site. Cartea ei costa in jur de 67 de lei.

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog