Faceți căutări pe acest blog

Noutati tehnologice care te scapa de dureri de spate

Ai dureri de spate? Cu ajutorul tehnologiei acum poti scapa de durerea de spate care te deranjeaza.

De ce ne doare spatele? Cauze durere spate: pozitia incorecta a corpului, mersul incorect, obezitatea, etc..
O metoda de a scapa de durere de spate este electroterapia.

Ce este electroterapia? Electroterapia puterea vindecatoare a curentului electric.
Electroterapia consta in folosirea curentului electric pentru stimularea tesuturilor, cu scopul vindecarii diferitelor afectiuni sau al recuperarii anumitor functii pierdute ale organismului. S-a demonstrat ca oasele, cartilajele, ligamentele, tendoanele si diferite celule ale corpului sunt influentate pozitiv de electricitate. Prin stimularea electrica a celulelor, tesuturile afectate pot fi vindecate.

Ce fel de afectiuni se pot trata cu electroterapia ?
Procedurile pot trata o gama larga de afectiuni: cefalee, dureri postoperatorii, artrita, hematoame, contuzii, intinderi musculare, spondiloza, lombalgie, discopatie, celulita, constipatie cronica, dismenoree. Lista ramane inca deschisa, din punctul de vedere al specialistilor.

Electroterapia are si aplicatii in medicina estetica. Poti slabi - se aplica microcurenti pe fibrele musculare, care sunt astfel fortate sa lucreze. Singura sursa de energie pe care o gasesc atunci este grasimea dimprejur. Culmea e ca efectul de slabire se continua si dupa terminarea sedintei, cand resursele energetice consumate se refac prin arderea glucidelor si lipidelor. E ca si cum te-ai duce la sala, dar scapi de cinci centimetri in plus de zece ori mai rapid. Plus ca grupele de muschi sunt foarte precis delimitate. Prin metode asemanatoare, poti sa-ti iei adio de la celulita si riduri. Se recomanda serii de cate 12 sedinte a cate 45 de minute, o data la doua zile.

Electroterapie contraindicatii
Contraindicatiile se adreseaza persoanelor cu probleme cardiace grave sau cu fragilitate capilara, femeilor insarcinate si celor care sufera de ulcer sau epilepsie

Unde poti face tratament electroterapie Romania?
Electroterapie Bucuresti - la S.C. IRI&CO S.R.L. Ion Maiorescu , nr. 11, bl. 50, sc. A, ap. 5, parter interfon 05, sect.2, (Calea Mosilor, in spatele magazinului Tata si Fiul)Telefon +40724.27.16.91 +40769.68.93.38
Electroterapie Sovata-  in Sovata la Hotel Danubius Health & Spa Resort Sovata

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog