Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Montignac. Mananca de placere, mentine-te in forma


Carti pentru dieta, carte cura de slabire

A aparut in librarie o carte noua despre dieta Montignac. Cartea se numeste Mananca de placere, mentine-te in forma.

Iata o mica descriere a cartii:
" aceasta dieta exista si poarta numele lui Michel Montignac. Inainte de toate, ni se demonstreaza ca nu este necesar sa ne abtinem de la mancare pentru a slabi - secretul consta in combinarea alimentelor in functie de continutul lor de glucide, lipide si proteine.

Cele doua reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumita dieta, sunt sa mancam trei mese pe zi si sa nu amestecam la aceeasi masa glucidele cu lipidele. Acest volum cuprinde retete ilustrate color si nenumarate sfaturi utile pentru punerea in aplicare a principiilor enuntate.

Vanduta in 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci si un mod de viata, mai sanatos.

Michel Montignac (n.1944) a mai publicat, printre altele: Ma hranesc, deci slabesc; Retete si meniuri Montignac; Ma hranesc, deci nu imbatranesc."

Cat costa cartea lui Montignac - Mananca de placere , mentine-te in forma pret? Cartea costa in jur de 65 de lei si o gasesti in librarie sau online de ex pe site-ul www.librariaonline.ro
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog