Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cristi Borcea s-a vindecat cu zeama de lamaie Lepicol

In primavara lui 2010, dinamovistul Cristi Borcea a fost depistat, in urma unui control medical, cu probleme mari la ficat - transaminazele atinsesera cote alarmante, i s-a descoperit si un strat de grasime pe ficat.

Cum s-a vindecat Cristi Borcea? Conform ziarului Libertatea Borcea, a urmat un tratament naturist special, care a dat rezultate foarte bune. Borcea a baut zeama de lamaie Lepicol.

Ce este Lepicol? Lepicol colon sanatos . Prospect Lepicol
Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos. Lepicol a fost creat pentru a ajuta la mentinerea unui colon sanatos, intr-un mod natural.

Ce contine Lepicol? In Lepicol s-au inclus 3 ingrediente vitale: Psyllium Husks, Fructooligozaharide (Prebiotice), Lactobacillus şi Bifidobacteria (Probiotice).
Lepicol e recomandat in urmatoarele pentru Diabetici, sarcina, inima sanatoasa, este antibiotic si ajuta la detoxifiere.
Cat costa Lepicol pret ? O cutie de Lepicol care curata ficatul si organismul costa in jur de 23 de lei , 180 g cutie pulbere.

Cum se foloseste administreaza Lepicol? Mod de Administrare
Lepicol se prezinta sub forma de coji si se amesteca cu apa sau suc de fructe. Lepicol nu contine gluten, zahar, lactate(lapte), aditivi.
Adulti: 10 g ( 2 lingurite ) de 2 ori pe zi cu apa sau suc de fructe.
Copii si tineri: 5 g ( 1 lingurita ) de 2 ori pe zi cu apa sau suc de fructe.
Sub 11 ani pentru administrarea acestui produs este necesar sfatul medicului.
La fiecare 5g de pulbere este necesar consumul a minim 250 ml de lichid.
A se administra inainte de masa cu 25-30 minute. A se agita flaconul inainte de administrare pentru ca toate ingredientele sa fie amestecate.

Unde pot cumpara Lepicol? Lepicol e disponibil in farmacii si magazine naturiste, plafara dar si online pe urmatoarele site-uri:
http://www.laghiseu.ro
www.efarma.ro

sursa partiala www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog