Faceți căutări pe acest blog

Am slabit 28 de kg , mai am 5

Vreau sa va povestesc despre un caz care merita toata lauda, Este vorba despre Cristiniq care a reusit sa slabesca 28 de kg dupa 2 nasteri consecutive....

Iata povestea ei:
"...Buna! Sunt Cristiniq si"Am slabit 28 kg, mai am 5!"
Am doua nasteri una dupa cealalata, practic si dupa cea de a doua am constata ca am 78 de kg, acum am 50 si imi doresc sa mai slabesc inca 5 kg pe care sa le pun inapoi, ulterior, sub forma de muschi. Am vorbit deja cu un prieten care este culturist si care de cum se va intoarce din concediu ma va lua in primire si voi face fitness in conditii de bootcamp i-am cerut eu!

Am mai facut fitness candva, ceea ce se si vede si cam stiu cu ce se mananca!
Voi cum ati slabit sau cum va ganditi sa o faceti?
am inceput prin a tine Dieta Rina-90 de zile, am slabit in prima luna 7 kg, apoi 5. apoi 4 .

Am continuat cu South Beach, de cum am intrat in faza de platou.

Intre timp, am facut impachetari cu Supliform, 12 zile consecutive cu pauza de cate 7 zile. Odata la doua zile adaugam in supliform boia de ardei iute. Nu este deloc placut dar rezultatele sunt notabile.
Impachetarile sunt precedate de scrub cu zat de cafea care este minunat ptr intreg corpul, chiar si ptr fata, acestea dureaza 45 min-1 ora. dupa indepartarea nylonului, e bine sa mai stai 2-3 ore fara dus ptr ca produsele inca actioneaza.

Odata intrata pe dieta SB, am inceput sa iau batoane Siluet Bar sau fibrobar de la Redis care mie imi plac foarte mult, L-Carnitina tot de la ei , ajungand la greutatea de acum repede si fara daune. Oricum despre celulita, vergeturi avem multe de discutat trebuie doar sa-mi spuneti..."

Poti pune intrebari directe despre cum a slabit Cristiniq pe forum slabire sau pe blogul ei http://glamvintage.trendzone.ro/

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog