Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Stretchingul pentru coapse frumoase


Ce este strechingul? Stretchingul este un tip de exercitiu fizic care poate fi practicat oriunde si oricand si pentru care nu aveti nevoie de conditie fizica.

"Stretchingul ne imbunatateste performantele fizice, reduce riscul de accidentare a muschilor si articulatiilor si reduce tensiunea si durerea musculara dupa efort", potrivit specialistului in programe de nutritie si fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness. Antrenamentul pe care il propune este tintit pe zona coapselor.

Exercitiile trebuie executate lent, cu rabdare si fiecare pozitie trebuie mentinuta cateva zeci de secunde, pentru ca fibrele musculare sa se incordeze, dar nu pana la instalarea durerii. Daca miscarile sunt dureroase, nu fortati muschii si articulatiile. Cresteti gradat complexitatea exercitiilor.

sursa partiala www.antena1.ro

Unde este Studio Fitness adresa? Unde pot face straching, la ce sala ?
Studio Fitness cu Luiza Bucur se afla in P-ta Unirii- str Baia de Fier nr 10 Bucuresti /telefon : 0720.135.911 site- www.luiza-bucur.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog