Faceți căutări pe acest blog

Slabire 3 kg in 5 zile, dieta cu ceai rosu

Dieta 3 kg in 5 zile. Cum ? Simplu prin cura de slabire cu ceai rosu.

Cat ceai rosu  de slabit trebuie sa beau ca sa slabesc?
Trebuie sa bei 4 cani de ceai rosu pe zi: odata la micul dejun, la pranz,la gustare si la cina.

Cat dureaza cura de slabire cu ceai rosu ? Cat pot slabi cu ajutorul ceaiului rosu ?
Durata curei trebuie sa fie de 5 zile pentru a avea rezultatele.

Poti slabi asa 3 kilograme in doar 5 zile.

Actualizat in 17 aug 2019

Contraindicatii: cura de slabire cu ceai rosu nu este indicata pentru copii, gravide, persoane care urmeaza un tratament medicamentos sau care au probleme cu inima, nu se recomanda nici persoanelor cu ulcer, anemie, insomnie sau stari de nervozitate.


Cat costa ceaiul rosu ? Ceai rosu pret- Pretul ceaiului rosu este mic.
Unde pot cumpara ceai rosu? Poti comanda online ceai rosu sau ceau rooibos  pe site-ul acesta

Actualizare din 17 aug 2019: acest ceai 
nu se mai gaseste pe piata online din Romania 
sau se poate gasi doar cu intarzieri mari la livrare
Recomandam in locul lui
ACEASTA gama de ceaiuri cu Rooibos si Vanilie

Poza ceaiului rosu rooibos pentru slabit
 Ceaiul rosu e
denumit si ceai rooibos
Ce pot manca in timpul curei de slabire cu ceai rosu?

Alimente permise: fructe, legume, paste, orez, legume, peste, oua, paine integrala.

Alimente interzise pe durata tratamentului : zahar, carne, dulciuri, grasimi, lactate, banane, ficat si struguri.

Reteta slabit cu ceai rosu

Mic dejun: o ceasca de ceai rosu cu zeama de portocale sau bucati de portocala. O felie de paine integrala sau 2 batoane de musli.

Pranz: salata de paste rece, salata de orez, orez cu legume, cu un fruct si o ceasca de ceai rosu.
Gustare: o ceasca de ceai rosu.

Cina: salata, supa de orez si peste la tava cu legume, paste cu legume sau fasole cu legume, un fruct si o ceasca de ceai rosu.

La ce e bun ceaiul rosu? Ceai rosu proprietati:
Combate depresia si alte dezechilibre psihice, ajuta refacerea rapida a sistemului energetic, fiind indicat sportivilor in perioadele de suprasolicitare musculara dar si pentru intretinere, intensifica sistemul imunitar

Reface structura peretilor vaselor sanguine, luptand in felul acesta impotriva bolilor cardio-vasculare si a AVC (accidente vasculare cerebrale), reduce colesterolul crescut. este benefic in multe afectiuni renale, are efecte antiseptice si antiinflamatorii, reducand infectiile din organism si stimuland sistemul imunitar
Este indicat pentru refacerea tranzitului intestinal in constipati.

Cum se mai numeste ceaiul rosu? Sub ce denumire poate fi cumparat in farmacii? Ceaiul rosu este cunoscut si sub numele de rooibos.Extractul de frunze de ceai rosu este cunoscut ca fiind un foarte bun tonic, diuretic, antiadipos. Poate inlocui cu succes cafeaua fiind un foarte bun stimulent fizic si intelectual.

Cine a folosit deja produsul ? In cat timp se simte efectul ? E bun ? V-a ajutat ?  Voi in cat timp ati observat efectele benefice ? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog