Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Painea Dobrogea-Benecol reduce colesterolul



Painea Dobrogea Benecol de secara cu esteri de stanoli din plante este un aliment care lupta impotriva colesterolului pe cale naturala. Esterii de stanoli din plante - BENECOLUL (denumirea comerciala) este considerat "una dintre cele mai mari zece descoperiri in nutritie".

Aceasta paine a fost prezentata in fata a 1500 de medici cardiologi, medici de familie, internisti din Romania la evenimentul cadrul celui de-al 49-lea Congres National de Cardiologie desfasurat in perioada 7-9 octombrie 2010 la SInaia.

Painea Dobrogea Benecol este o paine hipoglucidica. Este o paine foarte buna pentru sanatate Paine Benecol -dovedit ca reduce colesterolul.

Datorita secarei precum si a esterilor de stanoli din plante, ingredientul activ care ii aduce acestei paini beneficiul de a reduce colesterolul si de a nu modifica deloc gustul produsul.

Doza recomandata de specialisti pentru o dieta de reducere a colesterolului este de 4 felii/zi pe o perioada de cel putin doua saptamani. Painea Dobrogea-Benecol poate fi consumata ca parte dintr-o dieta echilibrata pentru persoanele care doresc sa traiasca sanatos si sa previna aparitia bolilor cauzate de colesterolul marit.

Colesterolul marit este unul din principalii factori de risc pentru afectiunile cardiovasculare.
Fiecare portie (4 felii de paine) contine 2g stanoli din plante. Cum arata painea Dobrogea Benecol? Cum e ambalat?
Ambalare:
* Pachet de 240g (3 portii x 80g = 12 felii)
* Pachet de 80g (1 portie = 4 felii)
Termen de valabilitate: produsul are un termen de valabilitate de 20 de zile.
Produsul este destinat persoanelor care doresc sa-si reduca nivelul colesterolului sanguin sau celor care doresc sa adopte o alimentatie sanatoasa.

Cat costa painea Dobrogrea Benecol pret?Pretul produsului este cuprins intre 4,5 – 4,7 lei, in cazul painii de 240 gr, respectiv, 1,6 – 1,7 lei, pentru varianta de 80 gr.

Unde pot cumpara painea Dobrogea-Benecol, painea care scade colesterolul?
Painea Dobrogea – Benecol se vinde in magazinele proprii ale Dobrogea Grup din Constanta si este deja listata in magazinele Real, Carrefour, Billa si Mega Image, din Bucuresti.
Poti citi informatii detaliate despre benecol pe site-ul  www.dobrogeabenecol.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog