Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Nurofen te scapa de durere


Daca cauti remedii pentru tratare migrene, tratament durere cap, durere spate, dureri menstruatie, scadere a febrei sau ai dureri musculare poti incerca Nurofen.
Nurofen este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale, reumatice si musculare, reducerea febrei.
Datorita concentratiei maxime de ibuprofen , Nurofen Forte indeparteaza durerea, actionand direct asupra sursei acesteia. Astfel recastigi starea de bine si te poti bucura de fiecare moment.

Nurofen prespect Compozitie si Prezentare Ibubrofen 400 mg. Cutie cu 12 comprimate.
Nurofen pret .

Cat costa Nurofen Forte? Pretul unei cutii este in jur de 17 lei si il poti cumpara la orice farmacie din tara sau il poti comanda online pe siteul:
www.efarma.ro
Cum se ia Nurofen? Mod administrare: Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani.

Doza initiala recomandata este de1 drajeu Nurofen Forte; daca este necesar, se mai poate administra 1 drajeu Nurofen Forte la interval de 4-6 ore. Nu trebuie sa depasiti doza de 3 drajeuri Nurofen Forte pe zi.
Exista mai multe tipuri de Nurofen si anume:  Nurofen sirop copii costa in jur de 17 lei, Nurofen raceala si gripa 12 drajeuri costa in jur de 15 ron.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog