Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Delia inlocuieste ciocolata cu batoane hipocalorice


Cantareata Delia Matache adora dulciurile si ciocolata. Cum se mentine totusi supla Delia, char daca mananca dulciuri? Simplu: a inlocuit ciocolata cu niste batoane de ciocolata speciale adica cu batoane hipocalorice recomandate de catre un nutritionist.

Batoanele de cioco sunt speciale si se gasesc la doar cateva farmacii (unele chiar non-stop) din tara.

Ce batoane de ciocolata foloseste Delia pentru a slabi? Baton de slabit cu cioco? cat costa si unde pot cumpara? La ce farmacie cumpara baton de slabit cu ciocolata Delia? Sincer din poza am vazut ca e vorba de Sensiblu.

Cand mai aflu detalii revin cu informatii.:)
Baton hipocaloric pret.
Am gasit aici un magazin naturist cu mai multe feluri de batoane de slabit hipocalorice cu preturi intre 1,9 si 7 lei. Le puteti vedea si comanda de pe acest link.

Cantareata incearca sa-si infranga pofta de ciocolata cu ajutorul unor batoane de ciocolata substituenti recomandati de nutritionist.
Delia a apelat la un nutritionist care i-a recomandat o marca exclusivista de batoane hipocalorice, care nu se gasesc decat la cateva farmacii din Bucuresti.

sursa partiala www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog