Faceți căutări pe acest blog

Verificare nivel colesterol GRATIS


Vrei sa iti verifici nivelul colesterolului? Nimic mai simplu

Pentru a beneficia de o consultatie si de o testare gratuita a colesterolului, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi margarina Becel si sa mergi cu folia protectoare de sub capac la centrul Medsana cel mai apropiat de tine, in perioada 1 – 30 septembrie 2010. Pentru centrele medicale Medsana click aici

Margarina premium Becel este un produs inovator care, datorita compozitiei sale, contribuie la mentinerea sanatatii inimii. Ca parte a unei alimentatii echilibrate, completate de activitate fizica, Becel contribuie la mentinerea sanatatii inimii si a vaselor de sange, precum si la mentinerea colesterolului in limite normale.

Beneficiile margarinei  Becel sunt date de grasimile esentiale Omega 3 si Omega 6 pe care le contine – respectiv acidul alfa linolenic si acidul linoleic, precum si de vitaminele din grupul B - Acid folic, B6 si B12. Cele doua ingrediente anti-colesterol, Omega 3 si Omega 6, sunt grasimi esentiale de care corpul uman are mare nevoie, dar pe care nu le poate produce singur. Cele doua grasimi esentiale contribuie la pastrarea curata a celor mai fine vene si artere si ajuta la mentinerea sanatatii inimii. Acidul folic si vitaminele B6 si B12 contribuie la protectia inimii si a vaselor de sange, prin scaderea concentratiei de homocisteina din sange (un aminoacid care, daca este prezent in cantitati mari, afecteaza integritatea vaselor de sange).

Cat costa margarina Becel ? Ce pret are margarina Becel ? O cutie de 400 de grame costa in jur de 5 -6 lei.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog