Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Intarire imunitate


Creste imunitatea organismului tau. Cum?
Farmacia HelpNet a lansat 2 produse pentru imunitate si anume:

ImmunoMix - Sirop Bio pentru copii
ImmunoMix Sirop Bio pentru copii este un produs 100% natural care, datorita asocierii celor doua extracte patentate Aboca – Propol2-EMF (extract natural de Propolis cu concentratie ridicata de flavonoizi) si Echina2-LMF (extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida), asigura aportul de substante functionale necesare pentru a mentine sau a imbunatati starea de sanatate a celor mici.

Extractul multifractionat de propolis contine concentratii crescute de: flavonoide (pinocembrina si galangina) cu actiune protectoare a mucoaselor cailor aeriene superioare, CAPE (esterul feniletilic al acidului cafeic) care ajuta imunitatea naturala a organismului. Echinacea pallida este o planta recunoscuta pentru proprietatile ei imunomodulatoare, stimuland imunitatea innascuta a organismului.

Indicatii:
* Profilactic - in schimbarile de sezon sau in timpul sezonului rece;
* Coadjuvant – in gripe, viroze respiratorii, otite sau asociat tratamentului antibiotic;
* Perioade de convalescenta dupa boli infectioas
Cat costa ImmunoMix - Sirop Bio pentru copii pret? O sticla se 200 ml costa in jur de 38 lei. IL poti cumpara in farmaciile Helpnet din tara sau pe site-ul farmaciei.
SIropul poate fi cumparat impreuna cu un kit ce contine prololis si miere dedicat copiilor.

ImmunoMix - Capsule pentru adulti

ImmunoMix Capsule pentru adulti este un supliment alimentar cu efect imunomodulator, constituit prin alaturarea extractelor de Propol2-EMF si Echina2-EMF, la concetratul total de gheara pisicii (uncaria tomentosa), planta originara din Amazonia, recunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra sistemului natural de aparare a organismului. Produsul este indicat pentru apararea imunitatii organismului si mentinerea sanatatii acestuia.

Indicatii:

* Profilactic - in schimbarile de sezon sau in timpul sezonului rece;
* Coadjuvant – in gripe, viroze respiratorii, otite sau asociat tratamentului antibiotic;
* Perioade de convalescenta dupa boli infectioase.
Cat costa ImmunoMix - Capsule pentru adulti pret ? Caspulele costa in jur de 40 de lei. O cutie contine 50 de capsule. Poate fi cumpara in farmcaii Helpnet sau online pe site-ul
www.helpnet.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog