Faceți căutări pe acest blog

Consultatii gratuite de Ziua Mondiala a Inimii


Consultatii gratuite de Ziua Mondiala a Inimii. Cand va fi acest eveniment si unde ?
Duminica 26 septembrie 2010, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii ai ocazia sa-ti faci analize gratuite daca esti in Bucureşti, Timişoara sau Iasi.

Voucherele pentru cele 250 de consultaţii gratuite oferite de Medicover vor fi incluse în tombola organizata de Fundatia Romana a Inimii ca parte a evenimentelor in aer liber programate pentru 26 septembrie 2010.
Aceste vouchere sunt pentru consultatii de cardiologie sau medicina interna, in cadrul clinicilor din Bucuresti (100 de consultatii), Timisoara (100 de consultatii) si Iasi (50 de consultatii).

In aceasi zi, 26 sept 2010, Fundatia Romana a Inimii impreuna cu Societatea Romana de Cardiologie, organizeaza in Bucuresti- Parcul Herastrau si Esplanada Expoflora, Timisoara - Piata Unirii si Iasi- Parcul Copou incepand de la ora 10:00, o serie de activitati de identificare a riscului bolilor cardiovasculare si activitatii de promovare a activitatii fizice.

Fiecare persoana care ajunge la standurile special amenajate isi poate evalua: Heart Score, Tensiunea arteriala si Indicele de masa corporala.

sursa  www.eva.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog