Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alimentatia este fantana tineretii


Alimentatia poate fi fantana tineretii , poti evita ridurile neplacute multi ani, daca ai grija doar ce mananci, arata studiile.

In primul rand, trebuie sa retii importanta acizilor omega 3 si a antioxidantilor, care mentin pielea tanara si scad cantitatea de grasimi din corp. Acestia trebuie introdusi zilnic in alimentatie, fiind vorba despre peste, legume si fructe, relateaza MSN.com.

Dr. Nicholas Perricone, specialist dermatolog, recomanda sa mancam cat mai des mancaruri "curcubeu": este vorba despre afine, vinete, sau alte legume care ne arata prin culoarea intensa ca au un continut ridicat de antioxidanti.

Salata de nasturel cu ulei de masline, consumata de 3 ori pe zi, face minuni pentru sanatate, pentru ca nasturelul este plin de antioxidanti si minerale.
Cum arata salata de nasturel? Ca sa iti faci o idee vezi poza alaturata :)

Se va evita consumul de zahar, eventual din cand in cand se poate manca o ciocolata.
O portie zilnica de nasturel, cunoscut si sub numele "macris de balta" impiedica dezvoltarea celulelor canceroase, in special la sani, arata un studiu recent realizat.
sursa www.ziare.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog